Anyám titkos életeAnyám titkos élete
A nevem Gábor és Budapesten élek, 25 éves vagyok, egyedülálló. 19 éves koromig otthon éltem anyukámmal, nővérem már évekkel ezelőtt kiszállt a családi házból, apukám pedig nincsen, így ketten maradtunk évekig. Eddig úgy kezdődik, mint egy tipikus családi szex fantázia történet, de a különbség az, hogy amit itt leírok szóról szóra igaz.

Anyukámmal soha nem volt kimondottan bensőséges kapcsolatom, inkább csak megvoltunk egymás mellett mint anya és kamasz fia. A házimunka miatt sokat veszekedtünk, de ezek csak egynaposak voltak mindig. Már javában dúltak bennem a hormonok, de barátnőm még nem volt, vidéki kis faluban élve nem igazán voltak lehetőségek. Így hát maradt a minden napi maszturbálás, akár többször is. Szinte már mindenre és mindenkire kivertem, akire csak lehetett. Ha megláttam egy jó nőt a tv-ben, rögtön felizgultam rá és kivertem.


Sokáig fel sem merült bennem, hogy a család nő tagjairól is fantáziálják. Főként ők vannak nálunk többségben és mivel a tágabb családi kör is jó kapcsolatban van egymással, ott bőven akadtak már velem egykorú, vagy éppen milf korban lévő unokatestvérek-nagynénik, akik előbb-utóbb kezdték megbirizgálni a fantáziám. Az, hogy szűkebb családi körünkben mennyire ott volt a felszín alatt rejtőző szexualitás az is bizonyítja, hogy kisebb koromban minden nyarat együtt töltöttem unokatesómmal, aki velem egykorú volt. Nem volt szép lány, duci is volt, arca is átlagos volt, de vele történt meg az első csókom, ami persze inkább csak kamaszkori butaság volt.

Akkoriban még nem is igazán gondoltam anyára és az ő szexuális életére. Volt egy ember aki kb 2-3 naponta járt hozzánk mindig valami ürüggyel, de annyira naiv voltam és buta, hogy fel sem merült bennem, hogy szexelni járnak össze. A férfi jól értett a számítógépekhez, anyának pedig a munkájához kellett használnia a gépét így mindig a szobába vonultak be mintha a gépet kellene javítani. Én elég magamnak való voltam akkoriban, szinte mindig a szobámban ültem egyedül így nem igazán voltam rizikófaktor számukra, hogy kijövök és lebuknak. Ezt előbb utóbb ők is észrevették és egyre bátrabban estek egymásnak.


Az tűnt fel nekem, hogy bár az ember nálunk volt, mégsem hallottam hangokat, hogy beszélgetnének vagy bármi, mindig csend volt. Fura volt, így elkezdtem hallgatózni utánuk. És hát itt kezdődött minden… Emeletes házban voltunk, az én szobám fent volt, míg anyáé lent. Amikor kezdtek nekem gyanússá válni akkor kijártam a szobám előtti előtérbe lábujjhegyen és hallgatózni kezdtem. Sokáig nem hallottam semmit, mert magukra zárták az ajtót, de a sokadik alkalommal már lebuktak. Suttogást hallottam, apró nyögéseket főleg az embertől és cuppogást. Egyértelmű volt, hogy anya orálisan kényezteti az embert.

Egyből merevedésem lett, anélkül, hogy még a fantáziám beindult volna. Ezek után olyan ösztön alakult ki bennem, hogy amikor még csak csengettek hozzánk, már felállt a farkam, mert tudtam, hogy az ember jön anyához (nem igazán járt hozzánk senki más). Így indult a kaland. Minden alkalommal, amikor ők kényeztették egymást, én a farkamat vertem elrejtőzve. Volt, hogy a nappaliban csinálták, ahova szinte egyenes rálátásom volt az emeletről, nem zavartatták magukat. Ekkor láttam anyám hatalmas melleit újra, immáron kamaszként. Nem fantáziáltam kimondottan, a hangok és a tudat, hogy ott csinálják előttem mindig elegendő volt, hogy néhány rántás után elélvezzek.

Aztán teltek a hetek-hónapok, egyre többet fantáziáltam anyáról, szinte minden nap rá élveztem már el. Jött a nyári szünet, én minden nap egyedül voltam otthon, míg ő dolgozott. Beléptem a számítógépébe és egy egyszerű módszerrel megszereztem a jelszavát az email fiókjához, ahol az emberrel társalgott. Nem feledem el azt a napot, amikor hirtelen ott termett előttem minden üzenet, minden fotó a beszélgetésükből. Szinte csak szex témájú beszélgetéseik voltak, rengeteg képet küldtek egymásnak és szexchateltek rendkívül perverz módon.

A szünet alatt minden napom azzal telt, hogy ezeket az üzeneteket olvastam, kezemben anyám melltartójával és bugyijával és vertem a farkam. Feltúrtam a szobáját, hátha találok még érdekes dolgokat, de csak doboz óvszereket találtam mindig. Így teltek a hónapok és évek is, majd elköltöztem otthonról és ez az egész téma abbamaradt. Amikor hazajártam akkor még az ember járt hozzánk, de már nem igazán gondoltam erre, barátnőm is volt, így nem szorultam maszturbálásra. És ami miatt ez a posztom megszületik az az utóbbi hónapok eseményei. Vírushelyzet miatt hazaköltöztem újra, ugyanis otthonról dolgozhatok. Budapesti albérletem felmondtam, így rengeteget spórolok. Jelenleg egyedülálló vagyok újra, így hát ismét kamaszkori énemet élem és féktelenül maszturbálok mindenre.

Anya dolgozik szintén reggeltől késő délutánig, míg én otthon ülök és vagy dolgozok vagy nem csinálok semmit. Egyik nap éppen felvoltam izgulva, amikor is elkapott a vágy, hogy újra körülnézzek anya szobájában és számítógépén. Ahogy beléptem a szobájába (amit mindig gondosan zárt és ügyelt arra, hogy ne nagyon járjon be oda senki) szinte rögtön merevedésem lett az emlékektől. Elsőnek az ágyon néztem körben. Párnája alatt egy bugyi volt ami punci tájékán ki volt vágva. Ezt már korábban is találtam nála, így nem volt újdonság. Mellette kis törölközők, amit nyilván a szex után használnak, vagy csak maszturbáláshoz. A szekrényben ugyanott megtaláltam a gumis dobozt, nem változott semmi az évek alatt.

És most jött a legjobb rész. Az éjjeli szekrényének egyik polcán volt egy doboz. Ami annyira feltűnő volt, hogy soha bele se néztem, biztos voltam benne, hogy teljesen átlagos dolgok vannak benne, nem rejtene ilyen feltűnő helyre semmit. Kinyitottam és egy nagy méretű műfarkat valamint síkosítót . Ennyire direktben akkor ért hatás anya szexualitása kapcsán, amikor elsőnek beléptem az email fiókjában. Leültem a kis dobozzal az ágyra és elkezdtem őket fogdosni, vizsgálgatni. A műfarokkal kezdtem. Méretes példány volt, szilikonból, teljesen átlagos egyébként. Rámarkoltam, furcsa érzés volt mert soha nem volt még ilyen a kezemben. Éreztem rajta a használat nyomait, jeleit. Amint ezzel a dobozzal megvoltam, ismét a gépéhez ültem.


Sajnos a fiókjába már nem tudtam belépni, mert az évek alatt már jelszót váltott, az a módszer pedig amivel anno feltörtem, már nem működött. Így hát maradtak a keresési előzmények ami szintén tartogatott izgalmakat. Szerencsére anya nem igazán ért a gépekhez, így szerintem fogalma sincs róla, hogy vannak egyáltalán keresési és böngészési előzmények. Percekig görgettem, semmi érdekeset nem találtam. Receptek és különböző ház körüli praktikák és a szokásos nőies unalmas dolgok. Majd elkezdtek pornó oldalak, valamint szex témája internetes cikkek feljönni. Láttam, hogy volt pár állandó weblap aminek a szex topikjait folyamatosan olvasta, azokban semmi érdekes nem volt. Rengeteg pornót nézett, ezek között sokféle volt. Kevés leszbi volt sajnálatomra. Inkább átlagos, romantikusabb férfi-nő szex, hármasok két férfival, illetve tipikus német gruppen szex.

És akkor jött egy rész, ami viszont elsőnek lesokkolt és megijesztett, majd hihetetlenül felizgatott. Anya-fia videókat nézett, nem is egyet, nem is kettőt. Sokat.

Volt közte minden fajta. Persze a legtöbbnek angol nyelvű címe volt így mondhatnánk, hogy hát nem tud angolul így nem is értette, de maga a videó tartalma biztosan egyértelmű volt számára. Rengeteg ilyen videót találtam. Jelenleg itt tartok. Sokat gondolkodtam rajta, hogy a szexfüggőségemet és perverz fantáziámat kellett, hogy valakitől örököljem, nem jönnek ezek maguktól és hát már világossá vált számomra, hogy kitől. Biztos vagyok benne, hogy sokat fantáziált már rólam ő is. De abban is biztos vagyok, hogy soha nem tett volna komolyabb lépést az irányomba, és ha én is tettem volna, elutasított volna.

Olyan dolgok ezek, amiről fantáziálni jó, de a való életben már nem működnének. Anyáról már korábban is feltételeztem dolgokat. Két eset örökre az emlékezetembe vésődött, ám mindkettő még abban a korszakomban történt amikor bár koromból adódóan már ideje lett volna, de bennem még nem alakult ki a szexualitás és nem is maszturbáltam. Egyik ilyen eset mikor minden előzmény és indok nélkül behívott magához, hogy mossam meg a hátát fürdés közben.

Teljesen pornófilmes jelenet ugye? De nem történt semmi. Talán arra számított, hogy koromból adódóan már annyira kanos vagyok, hogy ha bemegyek hozzá és meglátom meztelenül akkor rögtön rávetem magam? Ne tudom, de nem is takarta a melleit… A második ilyen eset, amikor pedig egész egyszerűen szájon puszilt. Persze mondhatjuk, hogy sok családban ez még felnőtt korban is normálisan, de nálunk sosem volt az. Soha nem volt bensőséges viszonyunk, mindannyian kicsit zárkózottak voltunk, soha nem pusziltuk egymást szájon… Egy átlagos este volt, mikor a szobámban tanultam. Nem igazán voltam jó tanuló, de aznap anyának sok örömet okoztam, mert jó jegyeket hoztam haza. Láttam, hogy amúgy is érzékeny hangulatában van, így mikor este feljött hozzám és elmondtam neki a jó hírt, fogta magát és búcsúzáskor szájon puszilt, majd kiment.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!