Szex a sógorralSzex a sógorral
Nővéreméknél laktam a főiskola alatt. Jól éreztem magam náluk. Csupán az zavart, mikor magukra húzva az ajtót házaséletüket élték. Zajosak voltak. Egyre jobban irigyeltem nővérem kéjes sikítozásait, meg persze kielégült ábrázatát. Sokszor hosszan csinálták, én pedig csak forgolódtam és ábrándoztam. Mert ahogy sógoromat mustrálgattam, sejtettem, tisztességes szerszámmal van megáldva, amit hallhatóan szívesen és jól is használt. De én persze tabunak számítottam számára. Ez pedig bántotta hiúságomat, nem hagyott nyugodni.

Éppen vizsgaidőszak volt. Nővérem már elment dolgozni. A konyhában matattam, mikor sógorom még kissé álmosan kibotorkált. Szemem egyből megakadt dudorodó farkán. Most vagy soha. Hasított belém a bizsergés. Rámosolyogtam, és minden bátorságom összeszedve kezemet a dudorra tettem. Nem mondom, igencsak meglepődött. De ahogy megéreztem farkának melegét, már nem tudtam megálljt parancsolni magamnak. Leereszkedve elé kigomboltam nadrágját, és kezembe fogtak péniszét, ami egyből merevedni, vastagodni kezdett érintésemtől.


Makkja előbújt, selymesen fénylett. Ahogy végigsimítottam ujjam hegyével, máris egy aprócska csepp jelent meg végén. Szétmázoltam, majd ujjaimat végigsiklattam a faszán, le egészen heréjéig. Alighogy megrándult, makkját egyből ajkaim közé szorítottam. Nyelvem körbefuttattam rajta. Cirógatva masszíroztam heréit, és élvezettel szopni kezdtem. Puncim nedvezni kezdett, annyira jó érzés volt. Végre láthattam és érezhettem ábrándozásom tárgyát. Önfeledten szoptam, miközben ő halkan nyögdécselni kezdett. Megfogta fejem és torkomig tolta a faszát. Ajkam összeszorítva hevesen járattam számban. Puncimból már dőlt a nedvem, közben nagyot rándulva, spriccelve elélvezett számban. Önfeledten nyeltem le az utolsó cseppig meleg spermáját.

-Nagyon finom vagy.- mondtam felállva.


Megmarkolta melleimet, kiszabadította őket, és föléjük hajolva szívni és szorítgatni kezdte bimbóimat. Egyik keze pedig lábaim közé nyomult. Ujja becsusszant puncimba.

-Igeen. -hördültem fel. Basszál meg engem is. Akarom. Nagyon akarom. – emeltem egyik lábamat csípőjére. Megfogtam farkát, ami már újra keményen ágaskodott.

-Verd belém. Basszál, ahogy a nővéremet szoktad. – kiabáltam szinte már önkívületben.

Fenekemet megtámasztotta az asztal szélén, másik lábamat is megemelte, és makkját beigazítva egy hatalmas lökéssel tövig a farkára rántott. Felsikkantottam a váratlan gyönyörűségtől. Aztán járni kezdett bennem. Hevesen, mélyen belém feszülve. Jól csinálta. Teljesen eksztázisba kerültem, ahogy rendületlenül járatta pinámban a farkát. Még az ajkam vére is kiserkent, ahogy visongva harapdáltam élvezetemben. Teljesen kész voltam, mikor robbanva bennem megéreztem szétáradni újabb adag spermáját.

-Isteni pinád van.- lihegte fülembe.

-De eddig sosem akartad megismerni.


-De akartam. Csak….hát tudod….

-Eztán már ne törődj vele. Én akarom. Máskor is.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!