Éva picsájaÉva picsája
Nős vagyok. Van 2 gyerekem, és egy csodálatos feleségem. Nem szólhatok egy rossz szót sem családi életinkről, a feleségem gyönyörű szép, ügyes nő és az ágyban akár egy kurva. De férfiból vagyok a fene egye meg. Mindig megnézem a nőket, és fejbe kommentalom is, hogy így meg úgy stb. De eddig soha nem tettem semmit csak néztem. A szemnek azt szabad ugye? Mindent a szemnek, semmit a kéznek! Irodába dolgozom, ahol 9-en vagyunk férfiak. Olyan a munkakör, hogy inkább férfiakat vonz. A szomszéd irodákba vannak nők, na de még milyenek? Mennek is a kommentek nálunk. Dög jó darab, meglehetne húzni, stb.

Többek közt van egy velem egykorú (úgy 40 éves) kolléganő, aki nincs férjnél, Évának hívják, akit tökéletes testtel áldottak meg, de sajnos mikor a fejére került sor már, eltűnt a teremtő ihlete. Szó se róla, hogy csúnya lenne, átlagos arccal rendelkezik. Egy átlagos női arc semmi extrával, szóval nem arra kapod fel a fejed, hogy milyen szépség. Na de a teste!! Azok a combok meg a hátsója! Na az fantasztikus, éppen úgy mint a mellei. Egyszerűen tökéletes, az a nő, akit aztán meg lehet kívánni. Plusz rajta épp hogy, inkább kacsú, arányos hátsó, meg minden.


Nekem nagyon tetszik. Meg is szoktam nézni, nem szalasztom el a pillanatot. Az igazság, hogy nem beszélünk, mert nem nagyon keresztezzük egymás útját, a munkánknak sem nagyon van egymáshoz köze. Történt, hogy a vállalatunknál bejöttek egymásután több nagy munka, így úgy döntöttek a termelés 2×12 órát dolgozzon, amíg legyűrjük a megrendeléseket. No de hogy a termelés is zökkenőmentesen történjen, így az irodákból is kellett éjszakai szolgálat, ha kell valami sürgősség vagy ilyesmi. Úgy esett egy nap, hogy épp Évával voltam szolgálatba (mert megállapodtunk, hogy mindig 2 ember tart aszisztenciat éjszaka a két irodából, amik a termelést érintik ) Na tessék. Itt vagyok Évával egész éjszaka összezárva. Azt sem tudtam, hogy ne bámuljam.

Beszéltünk mindenről, időjárás, család, vállalat stb. Aztán szépen szóba jött a nő es férfi téma is. Na nesze. És most jött a meglepetés. Köpni nyelni nem tudtam a következő szavai után:


-Ne gondold azért, hogy nem látom, mikor megbámulsz! – mondta mosolyogva- ha még csak úgy lopva is.

-Hát szó ami szó kedves Éva, formás nő vagy! Ezt be kell ismerni és én sem vagyok vakk, hogy ne lássam. – makogtam valahogy ki, egész megszédített őszinte szavai.

-Igen? Szóval tetszem neked. Köszi. Ez hízelgő és örvendek neki.

-Hát igen ez így van, mondom formás egy nő vagy. Csinos.

-És miket mondtok ti férfiak, itt az irodában, mikor kimegyek az ajtótokon? -széles mosoly az arcán- Talán így megdugnám meg ilyesmi?

-Nem Éva. Azért nem vagyunk ennyire vulgárisak. De kapsz szép kommenteket, mint: de jó segge van ennek az Évának, meg hogy nem semmi nő, meg valljuk be olyan is hangzott el, hogy úú hogy megdugnám!


-Hahaha! Valóban? -kacagva- és te? -őszintén?

Nem kommentáltam. Annyit elmondtam én is, hogy csinos csajszi ez az Éva. Az más, hogy magamba mit gondolok.

-És mit gondolsz? Hogy megdugnál? -na itt megint se köpni se nyelni nem tudtam!

-Na de valóba ha úgy alakulnának a dolgok, mond megdugnál?

-Na ezekre a szavakra köhögni kezdtem. Miután kiköhögtem magam, piruló arccal válaszoltam.

-Hát mit mondjak Évike? Mondjam azt, hogy nem? Hazudnék. Meg nős vagyok. De egy dolog, hogy mi lenne, ha úgy lenne és más ami van! Hogy mikről beszél ez az Éva! És akkor jött az újabb meglepetés.

-Ja igen. Más, ami van! De tudd meg nem csak te bámulod meg a nőket. Sok kolléganő rendesen megnéz téged! Többek közt én is, csak épp ti férfiak ezt nem tudjátok észrevenni.

Na itt aztán ledöbbentem. Hogy engem? Nős vagyok, ezt minden kolléga tudja, és szerintem nem vagyok egy Don Juan. Egészen átlagos férfi vagyok. 185 cm magas, 85 kilós egyszerű emberke. Igaz, hogy 6 éves korom óta karatézom, kivéve az utolsó éveket, mióta a kisfiam megszületett, és nem jut annyi idő magamra, így az edzésekből hagytam el jócskán, vagyis majdnem egészen sajnos. Néhány kiló fel is ragadt rám.

-Igen. Például Katikának is nagyon bejössz, és ott van még Piroska a könyvelőnő lánya (aki megjegyzem a vállalat bombázója) egyenesen a minap kijelentette az ebédnél, hogy szívesen lehúzna veled egy jó szexpartit.

-Nahát most aztán sikerült meglepned. Remélem, csak ugratsz. Nem hiszem, hogy engem, ezt a hétköznapi emberkét ennyire vonzónak találnátok! Na, hagyjuk a szívatást Éva!

-Nem. Nem szívatlak! Tényleg vonzónak talállak nagyon, de mi nem nagyon beszélgettünk, mert a munkakörünk sem találkozik meg egyébért is, de szívesen ismerkedtem volna veled már régebb, ha észrevettél volna, de hidd el nem csak én talállak vonzónak. Andris azt gondolod, hogy a nők csak arra buknak, hogy kigyúrt, kockahasú, dezodortól bűzlő férfiak kényeztessék őket? Nem. A csitri csajok lehet, de a valódi nők az ilyen sármos igazi férfiakra buknak, mint te vagy, akinek van egy kis pocak, aki tud mosolyogni és biza előfordul, hogy borostás, izzadságszagú és mogorva. Nem kell fél liter parfümöt magadra nyomj, hogy vonzó légy, sokkal izgibb, ha saját illatodat érzem. De ettől eltérően az is igaz, tartózkodtam tőle, hogy mélyebben beszédbe elegyedjek veled, nem igazán mertem, mivel házas ember vagy meg egyéb dolgok.

-Hát megtisztel, hogy ilyen pozitív véleménnyel vagy rólam, -mosolyogtam- de mert nős vagyok, attól még lehet beszélgetni velem! Szájjal még nem tört senki házasságot! Meg pocakom az nincs egy csepp sem! -feleltem mosolyogva.

-Ajjajj! Andris, hogy szájjal mit lehet tenni! -mosolyog kacéran.

-No és mit? Kérdem viccesen.

-Hát elmondjam?

-Persze. Csak rajta!

-Hát lehet puszilni, csókolni például.

-Ez igaz Évi, de mert megpusziltalak mikor felköszöntöttünk szülinapodon az még nem bűn!

-Nem, de tudod nem csak puszilni lehet szájjal! Mondom csókolni is lehet itt ott.

-És mégis mire gondolsz?

-hát… (szégyellősen) sokszor maszturbálás közben elképzelem, hogyan csókolgatod a testem.

-Miii? Hogy te maszturbálsz és aközben rám gondolsz? -vörösödtem el mint a rák- Hát igazából meglepsz. Nem is hiszem el.

-Hát mikor a puncimat simogatom, arra élvezek el, hogy azt képzelem te nyalod ki. -mondja eléggé szégyenkezve, kivörösödött arccal.

-Te tényleg ilyen teszel? Márminthogy masztizol és közbe rám gondolsz? És milyen gyakran gondolsz így rám?

-Hajj. Ha ha ha! -vigyorog – hát elég gyakran masztizok rád gondolva és így bevallom neked, vagyis ezek után gondolhatod, hogy szívesen lefeküdnek veled! De ne vedd ezt ajánlatnak, nem akarom tönkretenni a házasságod. Nem vagyok beléd szerelmes, egyszerűen csak kefélni vágyom veled. Legalább egyszer! Nagyon vonzó vagy.

-Hát szóhoz sem jutok. Én sosem gondoltam, hogy ennyire vonzónak találtok. Lehet vak vagyok! -kacagom el.

-Hát egy kicsit az vagy. Nem veszed észre, mikor Piroska veled kell hogy beszéljen, mindig kiejt valamit, hogy le kelljen hajolnia? Különben ő szereti mutogatni magát! Meg Katica úgy nem tud veled beszélni, hogy ne vörösödjön bele.

-Hát így nem vettem észre. Nem tűnt fel, csak most, ahogy mondod. De szép cici vannak neki tényleg! Nem mondom bekukucskáltam oda! :), meg Katika ő szégyellős és nagyon fiatal.

-Tudom! -mondja mosolyogva- láttam egy párszor és azt is, hogy engem is megnéztél. Te haragszol, hogy ilyeneket elmondok?

-Nem Eva! Semmi baj. Csak sikerült meglepned rendesen! De megígérem, senkinek nem mondom el amit ma itt elmondtál nekem. Tudom, kényelmetlen lenne, ha elmondanám bárkinek. Pláne itt az irodában. Én nem vagyok ilyen.

-Gondoltam, habár be kell valljam, kissé féltem elmondani, de ha már így össze kerültünk gondoltam üsse kő, mégis elmondom! Muszáj volt elmondanom, nem tarthattam magamba tovább.

-Hm. Szóval Évi mikor maszturbálsz reám gondolsz?

-Aha. De mégis mit szólnál hozzá Andris, ha lenne egy titkunk, ami csak a kettőnké?

-Éva, titoknak ez éppen elég. Valójába az a helyzet, hogy szeretem a feleségem, a családom, és tök jó a szex a feleségemmel, és nem szeretném megbántani.

-Értelek. Na jó felejtsük el. Semmiképp nem akarok bajt nektek!

-Semmi baj Évi! De ezt, amit most elmondtál, … Hát nehéz elfelejteni csak úgy! De legalább őszinte voltál. Ez tiszteletre méltó.

-Köszi Andris a tiszteletedet. De mondom, nem akarlak sem megsérteni sem bánatot okozni bárkinek a családodból. Tudom én mi a bánat.

-Örulök neki Évi, hogy ennyire tisztelettel vagy, de rendesen felkavartál azért. De semmi harag. Becs szó!

-Azért ha már szóba került a szex játsszunk egyet. -mosolyogva kérte Évi – Mesélj el egy igazán forró szexpartit, amit a feleségeddel húztatok le, majd én is mesélek. Persze ha nem sértelek meg. Jó? Mit szólsz hozzá?

-Hát Évikém, ha kettőnk közt marad, olyan szinten, hogy tényleg senkinek nem mondod el… -persze. Végül is te is kényelmetlen helyzetbe hoznál, ha elmondanád bárkinek mi folyt köztünk.

-Az a helyzet, semmi nem folyt köztünk Éva! -mondom nevetve- hogy beszeltünk az egy dolog, mondtam nem kotyogok senkinek semmit, de mi lenne ha már a te ötleted volt a mesélés, akkor kezd te.

-Rendben. Akkor belekezdek én a mesélésbe jó?

-Rajta Évike hallgatlak! – És azzal hátradőltem a székemen.

-Ott szoktam kezdeni, hogy elképzelem csókolózunk, simogatjuk egymást, lassan, majd szépen lehúzod a ruhát rólam és simogatod meg csókolgatod a melleim.

-És ekközben mit csinálsz?

-Hát megmutassam? -kérdi mosolyogva.

-Csak ha akarod!

És akkor szépen elkezdte simogatni magát. Előre a nyakát, majd szépen a melleit ruhán keresztül. Nekem meg a férfiasságom csak úgy feszült! Nagyon felizgatott, legszívesebben ledöntettem volna és ott helybe magamévá teszem. Nem kellett idegeskedni, hogy valaki feljön, mert az ajtó az zárva volt kint, és ha valakinek problémája van, feltelefonálnak. Mesélt közbe, hogy mit hol tenném, hol csókolnám és közbe simogatta magát és meg is lett az eredménye. Szeme csillogott, majd lehunyta és úgy folytatta nekem meg már alig fért a nadrágba. Jött a következő meglepetés. Egy hosszú padlóig érő bő szoknyába volt és egy kényelmes rövid ujjú blúzba, már majdnem nyár volt (május) és nagyon meleg és melltartó sem volt rajta.

Nem nagyon hordta, ezt már sokszor megfigyeltem, olyan cicijei voltak, hogy azokat nem nagyon kellett tartani. 🙂 Míg bal kezével tovább simogatta a melleit, jobbal benyúlt a szoknyája alá és lábait széttéve elkezdte simogatni a punciját! Igaz nem láttam belőle semmit, de lehet így még izgibb volt. Aztán már nem is nagyon mesélt csak simogatta magát, majd felhúzta a pólóját! Na hát Andris, ezt bírd józan ésszel! Ott vannak az áhított mellek! Gyönyörűek voltak. És folytatta. Most már nem csak simogatta a punciját, már ujjazta magát rendesen. Kinyitotta a szemét és rámmosolygott.

-Tetszik amit látsz?

-Hát nagyon!

-Akkor ezt nézd! Azzal fölállt, áthúzta feje fölött a blúzát, majd egy mozdulattal letolta a szoknyáját a tangával együtt a földre, majd visszaült a székbe és széttárta lábait, majd tovább simogatta magát.

-Na és ez, hogy tetszik -kacérkodott mosolyogva

Én meg szóhoz sem jutottam, de a farkam mar úgy feszült, hogy majd felrobbant. Muszáj volt mozdítanom rajta. Ezt látva Éva elmosolyodik és kacéran kéri:

-Ha már te látsz én is akarlak látni! Vedd elé a farkad és maszturbálj velem.

-Tudod mit Éva? Inkább keféljünk! -ahh… Gondoltam már meg sem fordul a fejedbe! -Közben letoltam a nadrágomat, Évának meg felcsillant a szeme a farkam láttán.

-Add a számba kérlek! Le akarlak szopni!

Azzal odaálltam mellé, ő meg baljával megfogta a farkam és bekapta! Istenien szopott. Úgy körbejáratta a nyelvét a makkomon, hogy majd szétdurrantam. Másik kezével folytatta puncija izgatását, én meg elkezdtem simogatni az áhított melleket. Nos itt a kolléganő, akit mindenki megdugna és az én farkam szopja. De akkor nem erre gondoltam.

-Szopjad Éva szopjad! Ne hagyd abba! Áááááááhhh Istentelenül felhúzott.

Egyéb nem járt a fejemben, hirtelen csak elélvezni! Tudtam, ha ellövőm magam, képes leszek még legalább egy menetre és azzal is tisztába voltam, hogy most már nem hagyjuk itt abba, lesz itt baszás! Már abbahagyta a puncija ujjazását és teljesen felém fordulva csak a szopásra koncentrált! Rettentően jól csinálta. Egy pillanatra kivette a szájából és élvezettel teli hangon kért

-Élvezz a számba! Hadd érezzem a gecid ízét! Na, nekem sem kellett már több. Ahogy bekapta én megfogtam a fejét és elkezdtem irányítani. Nagyon mélyen tudott nyelni, pedig nincs kicsi farkam. Pár perc után jött a vulkán! Olyan erővel tort rám a gyönyör, hogy azt hittem leesek. Hátravettem a fejem és csak hörögtem, Ő közbe csak szopott tovább, amíg az utolsó cseppet is kihúzta a farkamból. És a következő meglepi. A szája üres volt, lenyelte az egészet!!! Lerogytam a székemre és őt néztem, ő meg engem.

-Na milyen volt? -mosolyog- Tetszett? Remélem most már itt nem állunk le!

-Nagyszerű voltál! És nem. Most már nincs visszaút, tartozom neked a revanssal. -mosolyogtam

-Mit kívánsz, mit tegyek? -Gyere csókolj végig! És nyald ki a puncim. Majd dugj meg.

Nem kellett kétszer mondania. Odaléptem hozzá és közbe ledobtam magamról mindent. Felhúztam majd szájon csókoltam, összeölelkeztünk, simogattuk egymást ahol értük. Isteni teste volt. Simogattam a melleit, a hátát a gyönyörű fenekét. Hihetetlenül gyorsan életre kelt a férfiasságom, Éva mosolyogva fogta újra marokra:

-Úgy latom, már nem szüksegeltetik a szájamba vennem!

-Nem, de mindenekelőtt úgy gondolom felfallak mint egy fagyit! Mit szólsz hozzá!

-Nagyszerű, kezd a melleimmel. És odakínálta nekem gyönyörű szép melleit. Nem is kellett sokat kínálni engem, befaltam szerre őket es szopogattam. Évát mintha áramütés érte volna, megrázkódott, remegett az élvezettől. Próbálta elérni a farkam, de már csak épp a végét simogathatta, de nekem ez bőven elég volt. Majd leültettem a székre. Kényelmes irodai székeink vannak, szerencsére nem spórolnak nálunk az ilyesmin. Tovább csókolgattam a testét haladva lefele a gyönyörű puncija fele, ami teljesen csupasz volt, egy szál sörte, annyi sem volt rajta.

Szerencsés egy nő volt a szőr szempontjából, mert míg más nő biza kínlódik a szőr miatt. Évának olyan bőre volt, hogy gyakorlatilag nem volt szőre. A lábai csupaszok voltak, nem kellett epilálnia mint sok más nőnek, hanem sima szőrtelen lábai voltak, selymes halványbarna bőre volt. Mint később kiderült, meztelenül szeret napozni, elmondása szerint szereti süttetni csupasz punciját a nappal.

Nos ott tartottam, hogy csókolgattam egyre lejjebb. Hasát csókoltam, nyalogattam már és tovább haladtam lefele ő meg sóhajtozott. Ravaszul szépen kikerültem a punciját, az ágyékát puszilgatva haladtam tovább. Rendesen felnyögött kínjába, hogy nem a punciját csókolom és fejem megfogva probált reaigazitani:

-A pinámat is légyszives -mondta epekedve

-eljön annak is az ideje, de most majd a combjaidat és a lábaidat falom fel! – mosolyogtam

És tovább haladtam a combjain lefele, a térdén majd a lábszárán és végül gyönyörű lábfején és lábujjait vettem sorra a puszikkal. Majd mikor végeztem áttértem a bal lábára, olyan módon, hogy mindkét lábfejét kezembe vettem mi közbe előtte térdeltem. Figyelt nagyon, és erősen élvezte ezt az erotikus játékot, közbe meg a melleit simogatta. Lassan haladtam felfele a lábán, kiélvezve annak minden centijét, majd a térdétől már a combja belseje felé vettem az irányt, ami neki iszonyúan tetszett. Szétnyitotta lábait, irányt mutatva a csókjaim célállomása felé. Már én is alig vártam szájamba vegyem óriási csiklóját, kényeztessem a számmal az egész punciját. Évának különösen nagy csiklója volt, ami most az izgalom tol még jobban megduzzadt és a kisajkak mérete sem volt elhanyagolható. Végre elérkeztem a gyönyör forrásáig, és mélyen, markánsan belenyaltam a pinájába. A hüvelyétől fel a csiklón át végignyaltam a punciját.

Mintha áramot vezettek volna belé, megremegett, és egy sóhaj hagyta el ajkát. Én meg játszottam a nunijával. Lassan puszilgattam, meg nyalogattam aprón, itt-ott, húztam az idegeit, ahogy kellett. Ezt nem igazán bírta sokáig, habár ahogy utólag elmesélte iszonyúan tetszett neki.

-nyalj ki kérlek! Nyald erősen a pinám! – meg is lepődtem ezeken az elég nyers szavakon, erre fel tovább már nem finomkodtam.

Erőteljes nyelvcsapásokkal nekiálltam alaposan kinyalni Évike punciját. Ahogy rájöttem mi az a mozdulat, ami neki a legnagyobb élvezetet nyújtja csak azt csináltam, egyre gyorsabban és erősebben nyaltam a csiklóját. Már jajongott az élvezettől és az altestétű ritmikusan mozgatta segítve nekem miközben fejemet fogta, és húzott magához. Nem tudom mennyi ideig tartott, de jött neki az orgazmus. Hangja elcsuklott, kezeimet úgy szorította azt hittem eltöri, a fejét hátravetette, szemét behunyta és altestét mozgatva élvezett. Élvezett és élvezett. Rángott a teste, én fogtam őt és tovább nyaltam, hadd élvezzen, úgy ahogy még soha. Aztán lassan lecsendesedett. Lábait a földre engedte, kezemet továbbra is fogta és behunyt szemmel pihegett. Majd megszólalt:

-Istenem! Fantasztikus vagy! Ekkorát még életembe nem élveztem pedig voltam már elég férfivel, sőt nővel is. Ez már meg sem lepett. De azét megjegyeztem:

-Nőööővel? És kik nyalnak jobban? –mosolyogtam.

-TE! -jött a rövid és tömör válasz, széles mosoly kíséretébe.

És akkor újra belenyaltam váratlanul a puncijába. Felnyögött!

-Hahhh!!!! Nyalj kérlek! Nyalj ki mégegyszer!

Na, nem kellett külön felszólitson. Nekiláttam és láss csodát, alig kezdtem el el is élvezett.

-Na Évike ez hamar ment. Azzal felemelkedtem, térdre álltam és farkammal a puncijához közelitettem.

-Most már a faszommal is kipróbálom ezt az édes puncidat jó?

-Gyere, nyomd belém azt az isteni farkadat, basszál meg! Hozzáigazítottam makkomat a vaginájához majd egyetlen hirtelen mozdulattal tövig nyomtam neki. Úgy csúszott be mint kés a vajba! Persze a megfelelően előkészített punciba nem volt csuda. Akkor ott az újabb meglepi, olyan szűk és forró puncija volt, hogy ilyenről csak álmodni lehet. Szemét tágra nyitotta, ajkát a kéjes sóhaj hagyta el, majd lehunyta a szemét én meg lassan pumpálni kezdtem kőkemény farkam a csodálatos puncijába. Egyre gyorsabban sóhajtozott, már lassan lihegett.

-Csináld kérlek, csináld, … Ne hagyd abba, hajjj … Basszál kérlek!!! -gyorsabban!… Haaaaáááá basszáááál ohhh ohhh aaaaajjjjj

Én meg csak pumpáltam a punciját. Éreztem akkorát fogok bele élvezni, hogy elszáll velem a világ, de nem akartam csak vele egyszerre ezért figyeltem rá nagyon.

-ohhh basszál édes, basszál meg nagyon! Ahhh mindjárt elélvezek.

Ilyenek hagyták el az ajkát. Tudtam ez tisztára csak baszás, testi élvezet, semmi szerelem nélkül, de ez így volt jó! Fölemelte a fejét miközbe tovább basztam a pináját és azt mondta:

-Bassz meg kérlek, bazd meg a picsám de rendesen!

-Szétbaszlak! Megbaszom minden lukadat ha akarod de szeretnék most a pinádba élvezni! Mehet? -Élvezz!!! -hörögte már az élvezettől

– Élvezz bele a puncimba! Lődd belém isteni gecidet! Azzal újra hátravette a fejét és élvezni kezdett. Ezt már nem lehetett tovább bírni. Ezek a szavak után már nem tudtam volna visszatartani, ha akartam volna sem, hogy ne élvezzek. Elengedtem magam, és élveztem. Annyira rángott a puncija, hogy úgy képzeltem mintha egy vákumpumpa szívná a faszom. Akkorát élveztem a rángó puncijába, hogy azt hittem a gerincvelőmet is kilövöm, behunyt szemmel és közbe Anit láttam magam előtt és a nevét ismételgettem. Majd lassan lecsendesedtünk. Reáborultam. Pihegtünk.

-Átkozottul jó nő vagy. -Mondtam.

-Ahhh. Ez isteni volt. Folytassuk? Hát persze. Megígértem, hogy minden lukadon megduglak. Kettő megvan! Jöhet a harmadik. Mitszolsz? -vigyorogtam

-Alig várom! De ott is előkészíted a terepet, mint a punimnál? Jó?

-Mi az hogy! Es akkor megszólalt a telefon. Az a kurva telefon. Hagyjanak a fenébe! Most. Életem egyik legjobb szexpartija közbe. Éva is felkapta magát, én meg a telefont. Megijedtünk rendesen mégha kint zárva is van az ajtó.

-Hallo tessék tecnnikai osztály…. -kaptam fel a telefont.

Szerencsére senki nem jött hanem néhány kérdés volt egy géppel kapcsolatosan amit újra kellett indítani, ezt telefonon keresztűé is el tudtam intézni. Előszedtem az aktákat, amelyek kellettek és az asztal mellett állva kezdtem diktálni a megfelelő számsort, amivel újraindíthatják azt a rohadt gépet. Észrevette Éva is, hogy nincs gáz és megnyugodott. Sőt. Kaján vigyorral az ajkán elém térdelt és szájába vette lekonyult férfitagomat. Kikerekedett szemmel nűztem rá, ő meg vigyorogva a szemembe és közbe szopott! Szopott úgy, hogy azt hittem megbolondulok. Semmi perc alatt úgy állt a faszom mint a villanypózna! Alig tudtam ráfigyelni, hogy a megfelelő számsort diktáljam be, de aztán végeztünk. A kolléga elköszönt, én csak lecsaptam a kagylót anélkül, hogy köszöntem volna. Lenéztem Évára Ő meg vissza rám, kiveszi a faszt a szájából és azt mondja:

-Mivan? Mi nem tetszik?- Persze kaján vigyorral az arcán. -nem szopok elég izgin? Ha meg akarod kúrni a popsim, oda kemény fasz kell! -mondta vigyorogva

-Na gyere! Vigyorogtam én is el magam! Készítsem elő a popsid kúrásra. Azzal lefeküdtem a földre.

-Gyere szépen 69-be, mert az én faszom is igényli a kényeztetést! -vigyorogtam neki.

Azzal fölém térdelt, felkínálta alsó felét szájamnak, lehajolt és újra bekapta a faszom. Előre punciját nyaltam, amin érzett rendesen a gecim íze annak ellenére, hogy míg telefonáltam Éva egy nedves törlővel kitörölte a pinájából szivárgó gecit, de most hihetetlenül izgatott a saját ízem. Nyaltam a punciját, az ujjam meg a popsilukon járt. Majd lassan csak a popsijat nyaltam. Hihetetlen érzés volt neki, nagyon nyögött.

Na mondom itt az idő egy-egy ujjnak is, bedugtam szépen lassan a mutatóujjam neki. Annyira élvezte, hogy elengedte szájából a farkam és sóhajtozott. Na ha ez így tetszik akkor itt a másik ujján is. Benyálaztam jól a középső ujjam és miközben a csiklóját nyaltam bedugtam neki a második ujjam is és mozgatni kezdtem, miközben újra a csiklóját nyalogattam. Na, ez betette neki a kaput. Izgalmába úgy rácuppant a farkamra, hogy azt hittem le is nyeli. Egyre jobban belelendültünk. Majd kihúztam az ujjaim es nyalogattam popsilyukát, sőt bedugtam a nyelvem pospsilyukába amennyire tudtam, és forgattam benne.

-dugjál meg könyörgöm! Basszd meg a popsim kérlek! -kérlelt sóhajok közepette.

Előre toltam majd átemelte lábát felettem, én meg mögéje térdeltem, ő kidomborította a popsiját felkínálva nekem rózsás kis likacskáját. Fenékpárnái közé helyeztem a farkam és simogattam a vágatát, majd popsilukjához illesztettem a makkom és óvatos mozdulattal kezdtem betolni neki. Ellazított popsijaba meglepően könnyen hatoltam bele, mikor eltűnt a makkom a popsijába reászorított. Azt hittem a makkomat lecsípi szoros seggelukával!

-ooohhhhh…. Toljad belém! Nyomjad tövig! Nem kellett engem nagyon bíztatnia, belenyomultam mig ütközött a szeméremcsontom a popsijába.

Isteni élmény volt. Ha a pinája szoros volt, mit mondjak a popsijárol? És még rá is szorított. Később derült ki, hogy valójába imádja a popószexet. Elkezdtem pumpálni a popsiját, teljesen lefeküdt a földre, csak a popsiját nyomta fel, kezével hátranyúl a puncijához és hol a tökeimet simogatta hol meg magát ujjazta és sóhajtozott majd átmentek a sóhajai nyöszörgésbe. Nagyon tetszett neki, és egyre hangosabban adta tudtomra mennyire élvezi! Egy idő után már csak a csiklójával foglalkozott, és egyre hangosabban lihegett. Én is gyorsítottam a tempón, lassan már nem érdekelt semmi csak élvezzek el!

-ohh, igen! Ne hagyd abba! Csináld kérlek. Basszál! Óóóóóóóóhhhhh És azzal élvezett. Most csendben.

Csak remegett az alteste. Én meg pumpáltam őt tovább. Lassan elmúltak a rángásai, de én nem hagytam abba. Kúrtam a hátsóját veszettül tovább, egy irtózatos tempóba. És elélveztem. Húztam őt a farkamra, belepumpáltam mindenem és egyszerűen tovább fogva a derekát ledőltem mellé anélkül, hogy kihúztam volna a farkam a popsijából. Szorosan, fenekével tartotta benn a farkam a popsijába, habár most már kezdett lankadni.

-Nagyszerű voltál Andris. Ilyen baszásba esküszöm soha életembe nem volt részem! Ekkorát nem élveztem se férfival se nővel. huhh. Te isteni vagy! Nem jutok szóhoz.

-Fantasztikus a popsid is! Sajnos a feleségem nem szereti a popószexet.

Lihegtünk mindketten, lassan lecsendesedtünk. A farkam is kicsúszott a popójából, de a lényeg benn maradt. Fölkeltünk és felöltöztünk. Csendbe, csak néha néztünk egymásra mosolyogva. Nekem meg az kezdett járni a fejembe, hogy most hogy az asszonnyal!? Hogy mondjam el neki? Elmondjam egyáltalán? Szemét alak vagyok.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!