Sógornővel dugtamSógornővel dugtam
Egyik pénteken úgy alakult, hogy a 7 hónapos várandós sógornőmet nekem kellett autóval hazavinnem. Én egyetemről mentem haza, sógornőm vizsgálaton volt. Megkért, hogy mikor vége a kurzusoknak, vigyem haza, úgyis útba esik. Utolsó órára nem mentem be, hívtam, hogy tizenöt perc és felveszem, aztán mehetünk. Kb. két órás út elé néztünk.

Tulajdonképpen véletlenül esett meg a dolog, szórakozottságomból kifolyólag. Egyik faluból kifele jövet, gyorsítottam, majd sebességváltás után lazán, megszokásból, mintha feleségem lenne mellettem, rátettem a kezem sógornőm bal belső combjára, közel a pinájához. Amint hozzáértem kapcsoltam, hogy baj van, ez nem a feleségem, de még mielőtt elvehettem volna a kezem, sógornőm kezem fejére fektette bal kezét, és alig hallhatóan felnyögött.


Hirtelen rá néztem, és akkor láttam, hogy szeme be van hunyva, és szája szélét harapdálja. Ugyanabban a pillanatban kezével kezemet felhúzta a pinájára. Nyári lenge ruhája felgyűrődött, és ujjaim hozzá értek borotvált pinájához. Nem volt rajta bugyi, így minden erőfeszítés nélkül simogathattam meztelen pináját.

Középső ujjammal köröztem párat csiklóján, majd ahogy gyűrűs és mutató ujjammal kissé szétnyitottam a szeméremajkait, középső ujjamat kezdtem betolni a lyukba. Kezdte ölét előre tolni, és amire kb. félig bement az ujjam, rázkódni kezdett és elélvezett.
Ilyen gyors elélvezést életemben nem láttam még. Ujjamat ott hagyva pinájában mentünk tovább, és annak örültem, hogy nem baleseteztünk, mert nem igazán emlékszem, hogy egyáltalán néztem-e ez idő alatt az utat.

Mikor ki akartam húzni az ujjamat, két kezével megfogta a kezemet, hogy hadd maradjon még benne. Mondta, hogy férje nem is néz rá. Körülbelül 3 hónapja nem dugta meg, de orálisan se elégítette ki, mert félt, hogy az izgalom árt a babának. Mondtam, hogy én ki szeretném nyalni, mert még sosem láttam ilyen nagy hasú nőt pucéran. Bele is egyezett.

motorháztető,
Félreálltunk egy helyen, ahol pár fa és bozót eltakarja az utat, így nem láthatnak meg, aki pedig megáll, az azért áll meg, amiért mi.
Mivel pocakra is vigyázni kellett, kiszálltunk az autóból. Nem smároltunk. Egyszerűen felültettem a motorháztetőre. Ruhája pántjait lehúzva szabaddá tettem melleit, és míg azok bimbóját nyaldostam, ujjammal pináját izgattam. Hangosan nyögött, és simogatta fejemet, hátamat.

– Nyaljál ki – nyögte hangosan.

Lehajoltam és elkezdtem nyaldosni pináját. Szétnyitottam, és lassan érzékien lentről fel és fentről le simogattam nyelvemmel. Néha köröztem egyet-kettőt csiklóján, néha kétszer háromszor be bedugtam a nyelvem a pinájába, amennyire tudtam. Most már tovább bírta, de most sem olyan sokáig. Fejemet pinájába tolva, hangos nyögésekkel elélvezett. Lelassítottam a nyalás sebességén, és alig-alig érintettem nyelvemmel, de nem hagytam abba a játszadozást. Néha-néha rándult egyet, és ismét simogatni kezdte fejemet. Mikor a rángatózások megszűntek, még egy kis ideig nyaltam, majd kiegyenesedve, szemébe nézve kérdeztem:


– Ekkora hassal dughatsz?

– Hát persze – válaszolta mosolyogva.

– Nem lesz semmi baja a babának?

– Nem, dehogy is. De csak finoman csináld.

Mire kimondta, én már a makkommal masszíroztam a szemérem ajkait. Bedugtam közéjük, majd lassan kezdtem körkörösen mozgatni.
Sógornőm hátradőlt a könyökeire. Én előre hajolva kezdem felváltva nyalni mellbimbóit, és szép lassan tövig benyomtam neki, majd ugyanilyen lassan ki-be mozgattam. Ezzel a tempóval eltelt egy ideig, míg kezdtem érezni, hogy lassan közeledek a vég felé. Sógornőm már túl volt pár elélvezésen.

Érdekes volt az elélvezésem. Eddig mindig erőből, gyors tempó következtében lőttem a pinába. Most ugyanazzal a lassúsággal élveztem el, mint amivel végig dugtam. Mikor lövelltem, megálltam, megfeszültem, és annyi ondót lőttem, hogy nekem is feltűnő volt. Nagyon jó érzés volt. Még sosem lőttem azelőtt gumi nélkül pinába. Mikor kihúztam, sógornőm leguggolt ott helyben pisilni. Én rögtön a szájába dugtam a farkam, és ő szépen elkezdte szopni. Sosem volt gondom az erekcióval, pillanatok alatt megint állt a farkam.

– Gyere! – mondtam sógornőmnek, és fel akartam húzni.

– Nem bírja a pinám – válaszolta. Inkább leszoplak. És ezzel ismét bekapta a farkamat. Nem tudom mennyi idő telt el, de mikor éreztem, hogy ismét elélvezek, odaszorítottam fejét, és úgy élveztem bele a szájába. Nem ellenkezett. Lenyelte, és letisztogatta nyelvével.


Összekaptuk magunk és indultunk tovább. A kihagyott óra miatt, nem késtünk, így senkinek sem volt mire gyanakodni. Nem terveztük be a következő találkozást, úgy egyeztünk, hogy majd ha alkalom adódik, kihasználjuk. (Ennek már tizenöt éve, és túl vagyunk jó pár adódó alkalmon )

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!