Szex és unicumSzex és unicum
22 évesen nem igazán érdekelt a munkám. A munkatársak és a főnök sem tetszett. Kerestem másik melót és kiléptem. A legjobban sikerült dolog volt az egész munkaviszonyom alatt. Nem is tartóztattak, mindenkinek így volt a jó. Maradt két hetem a munkába állásig.Nagyon nyár volt, a meteo beígérte, hogy még vagy három hétig így lesz. Szóltam apáméknak, hogy lemennék erre az időre a nyaralónkba. Menj, ha belefér lefesthetnéd az ablak kereteket, meg a stéget. Simán, de a festéket ti álljátok!

Én, nem voltam túl fényesen, a csajommal szakítottam, szokás szerint. Nem tudott lekötni, gyakorlatilag untam. Nem volt szerelem. Működtek a hormonok, dugni kell! Nem rendült meg ő sem, pici műhiszti… Nem voltam még soha szerelmes. Azt sem tudtam mit akarok, full nihil volt az életem.


A nyaralónk egy hármas tó partján állt. Két természetes nagy tó és egy kisebb mesterséges sóderes volt egy kupacban. Fater először szentségelt amikor megkapta a telket. Később kiderült – számunkra – hogy miénk a legjobb! Kisebb beugró öböl szerűségben volt, és mindkét oldalról nádas védte a kíváncsi tekintetek elől.

Beültem lepattan verdámba. Útközben megvettem lazúrt, kültéri festéket karton dobozos sört 5 üveg bort Unicumot és kaját. Úgy terveztem legfeljebb egyszer megyek majd ki vásárolni a két hét alatt. Leértem, kipakoltam. Söröztem, napoztam lekentem az ablakkereteket. Kedden mentem le, péntek délelőtt megszólalt a telefon. Nővérem jelentkezett. Zavarna e ha lejönne a hétvégére?
Ne hülyülj, gyere!

Péntek du. hatkor mentem ki elé a vonathoz, mert azt mondta, ő ugyan nem vezet a pénteki csúcsban. Ahogy megérkeztünk kipakolt, bikini, és kiültünk a stégre beszélgetni. Fogyott a sör, naplemente után a bor. Nem csak nő ügyi nyomorom de munka, célok minden szóba került. Nagyon jó este volt. Éjfélkor, mentünk aludni.

Másnap reggel, miközben csiszoltam a stéget előtámolygott egy igen kurta pólóban. Ahogy térdeltem a deszkákon láttam, hogy bugyi nélkül aludt, mert kilátszott szőrös puncija.

-Öcsi, te igen aberrált vagy!

Lába közé gyömöszölte pólóját, másik kezében kávésbögréjét tartva. vagy egy órába telt mire felcsiszoltam a placcot. Bement, reggelit csinált. Reggeli után azt mondta beszáll a festésbe. Kedvenc elrongyolódott farmeréből shortot csinál, azt vette fel. Egy mély kivágású toppal, melltartó nélkül. Átadtam az ecsetet, ciccent egy sör és néztem őt a nyugágyból. Farral közeledett felém, megállapítottam, hogy jó segge van. Ahogy közeledett a bejárat felé, áttettem a nyugágyat a frissen festett részre. Most szemből láttam, és megállapítottam, hogy tökéletesek a mellei. Végig ért.


-A második réteg a tiéd!

Bement a házba. Fél óra múlva felkeltem én is bementem. A kanapé előtt állt. Bikini alsóban. Felkapta a kezeit, hogy eltakarja a mellét.
Ehh, leengedte. és vágy két másodpercig láttam csupasz melleit, mire felpattintotta a felsőt.
Emberek! A világ legszebb mellbimbójával van felszerelve! Kakaó barna, kicsi. A bimbója meg vagy félcentire kiállt!

Ebédeltünk, szundiztunk. Délután kint a stégen, fürdőruhában pecázunk, sörözünk. Valahogy az előző napi dumcsit folytattuk. Lassan közeledett az este és eljutottunk a konklúzióig.

-Öcsikém, benned a tökéletes arányban keveredik a humor, felelősség vállalás, akarat, engedékenység és ami a legfontosabb a humor! Ha nem a nővéred lennék, biztos felszednélek.

Úgy meghatott, hogy meghívtam vacsizni. A két nagy tó között van egy vendéglő. Átballagtunk oda. Ettünk, megittunk fejenként 3 x 2 dl. bort.

-Menjünk mondta, mert ha bebaszunk anyuék már holnap reggel tudni fogják.

Sok ismerős arc volt ott. Sokakkal köszönő viszonyban is voltunk. Sétáltunk vissza a kis tavunkhoz.

-Örülök, hogy itt vagy.


Átöleltem a vállát és egy puszit nyomtam volna az arcára. De pont felém fordult, így a szájára kapta. Semmi zavart nem okozott mentünk tovább.

-Emlékszel, kérdezte?

Itt mentünk, a leveses termoszban vittük a fagyit haza, kézen fogva. Megfogtam a kezét, úgy sétáltunk hazáig. Nekitámaszkodott a korlátnak, szeretek itt lenni! Hoztam két pohár bort. Csillagfény, kelő hold, ezüst híd a tó vizén.

-Tudod, mielőtt temetnéd magad – kezdte – Te sokkalj jobb pasi vagy mint gondolnád! -Én gyerek korod óta szeretlek. Soha nem lesz olyan pasim mint te vagy! Anyuék azért küldtek utánad, hogy kicsit felrázzalak. Ennél jobb feladatom soha nem volt! Bebasztam! Felejtsd el!

És bement. Akkor pár perc alatt jöttem rá, hogy azért nem volt soha semmi épkézláb kapcsolatom, mert mindig is őt szerettem! levetkőztem letusoltam és meztelenül bementem a szobájába. Befeküdtem mellé. A lélegzésén hallottam, hogy nem alszik. Nyakát, vállát, fülét puszilgattam. Belső combját simogattam. Nagyon lassan fordult vissza.

-Ne basszál meg! Megteheted, de ne csináld!

-Szeretkezzünk, mondtam!

Se le nem szopott, se ki nem nyaltam. Tövig nyomtam bele a faszom. Olyan erővel húzott magára, hogy ki sem tudtam húzni a farkam amikor vagy tíz másodpercen keresztül élveztem bele a puncijába.

Elaludtunk és másnap reggel ébredtünk. Nem reggelit, hanem egy Unicumot vittem neki az ágyba. Én vettem át a kezdeményezést!

-Évi! Én most jöttem rá arra, hogy azért nem sikerültek a kapcsolataim, mert téged szeretlek.

-Az Unicum nem kell, mondta.

-Szeretkeztünk!

Akkor jutott el a tudatomig, hogy azét nem volt értékelhető kapcsolatom addig, mert én is Őt Akartam.Meztelenül töltöttük a délelőttöt. Én a puncijával, Ő a farkammal nem tudott betelni.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!