A szomszéd faszA szomszéd fasz
Ó! El kell mesélnem valamit!:D Pár nappal ezelőtt történt. Van egy számomra hihetetlenül szexi férfi a szomszéd városban. Ha jól láttam van valakije, bár nem az a tipikus hú de nő(ezalatt azt értem, hogy laza, egyszerű viselet, nem pedig a farmer, magassarkú...csinos blúz)

Na szóval, ez a hapsi nagyon-nagyon szexi! Jóképű és duci. (Ha szabad megjegyeznem, csorog is utána a nyálam rendesen:D) Aznap egyedül jött a vonaton és én is később mentem Pestre. Flirtel mentünk, és pont a wc-nél ültem, mármint a tágasabb oldalon. Nagyon sokan szálltak fel aznap. És Mivel pont a wc-vel "szemben" ültem(és mások is) szűk volt a hely.

És akkor ő a szép duci testével, a kerek popsijával, mint egy lassított felvételen elhaladt előttem. Hát azt hittem leesek a székről. :D Háttal volt nekem, oldalazva ment. ANNYIRA MEGFOGTAM VOLNA A FENEKÉT!

Azóta sem bírom kiverni a fejemből azt a jelenetet, soha sem fogom elfelejteni a látványt.

Ezt fokozza a következő történet:

Csak röviden összefoglalva, egyszer olvastam interneten valamelyik erotikus történetek között.

Volt egy lány aki késésben volt. Nem tudom már milyen járműre ugrott fel, ráadásul elég lenge öltözetben volt(szoknya, és azt hiszem egy kis top). Mögötte éppen csak feltudott ugrani egy férfi is. Hatalmas tömeg, semmi sem tűnt volna fel az embereknek. Egyszer csak a lány mögött álló hapsi elkezdte taperolni a lányt. Körülbelül 30 percig utaztak. Senki sem vett észre semmit, hogy mit is művelnek ott. A lány végül elkezdte kicsit segíteni a férfi kezeit, anélkül, hogy megfordult volna és ránézett volna. Ha jól emlékszem ki is elégítette a lányt a tömegben. Majd mikor megálltak, mindketten leszálltak és mentek tovább. Nem tudta meg a lány, hogy ki volt a fickó.

Na ilyet én is átélnék, de inkább én simogatnám a "szomszéd" pasit. :);) Ha nem lenne foglalt tuti rávetném magam.

Az volt a hab a tortán, hogy fent akadt a korláton a ruhájának valamije(nem láttam pontosan) ezáltal tovább időzött előttem. Az a naci még jobban kiemelte a popsiját! Nem akartam feltűnően bámulni, de azt hiszem a körülöttem lévők igencsak észrevették.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!