Baszós sógornőBaszós sógornő
Megbeszéltük sógorral, hogy rááldozunk egy napot, és segítek neki egy bizonyos nagyobb munkálatot elvégezni. Mivel a szombati napot teljes mértékben a munkálatra akartuk szánni, ezért úgy szólt az egyesség, hogy pénteken megérkezem hozzájuk, előkészítjük a terepet és a szerszámokat, szombat hajnaltól pedig meló sötétedésig.

Meg is érkezem hozzájuk péntek délután, és látom már az utcáról, hogy sógor autója sehol. Már épp kezdett felfőni az agyvizem, mikor sógornőm elhúzza a függönyt, és int, hogy menjek be. Autót bevittem az udvarra, és mire a teraszra értem, sógornőm jött szembe széles mosollyal. Üdvözlésképp megölelte a nyakamat, miközben két puszit is kaptam tőle. De mivel engem sem kell félteni, amint nyakamba ugrott, két marokra megfogtam formás fenekét.


– Ne itt, te! – mondta kaján mosollyal. Még meglát valaki.

– Látom sógor nincs – állapítottam meg, miközben fogta a kezemet, és húzott befele a házba. Remélem nem jöttem el idáig hiába…

– Ne félj, mert nem. – csukta be az előszoba ajtaját, majd engem annak nekinyomva kezdtünk smárolni.

– Jót tett neked a szülés – állapítottam meg, mikor levegőhöz jutottam.

– Aha – volt a válasz, de már ismét smároltunk az ajtót támasztva. Közben végigtapogattam a fenekét, melleit, hátát simogattam, majd visszatértem ismét feneke markolászásához.

– Gyere – húzott maga után be a szobába – innen nem látjuk, mikor jön haza.


Bementünk a gyerekszobába, mert onnan látni az utcát és a bejáratot, valamint az udvar első részét.
A pár hónapos gyerekük aludt a rácsos kiságyban. Odaléptünk a kiságyhoz, sógornőm behajolt a gyerekhez, és én rögtön hátulról benyúltam a lába közé, úgy, hogy középső ujjam a pinájára tettem. Enyhén kezdtem masszírozni. Úgy maradt, ahogy volt. Két kezével megszorította a kiságy karját, szemét behunyta. A picsanadrágon keresztül éreztem, hogy nagyon benedvesedett. Abba hagytam a simogatást, lehúztam térdig nadrágját, szétfeszítettem a fenekét és belenyaltam a pinájába. Úgy nyaltam, mint a szomjas kutya a vizet. Lefetyeltem hol a pináját, hol pedig a segglyukát.

Mikor éreztem, hogy megfeszül, hirtelen felálltam, és farkamat tövig dugtam pinájába. Hatalmasat élvezett, de én, ezzel mit sem törődve kezdtem el jó gyors tempóban dugni. Bal kezemmel mellét vettem kezelésbe, jobb kezemmel csaptam párat a fenekére, majd mikor láttam, hogy szereti a fájdalmat, jobb kezem hüvelykujját megnyálazva kezdtem egyre mélyebben nyomni fenekébe. Visított a gyönyörtől, és ismét elélvezett, de én a tempón nem lassítottam. Ereje teljesen elhagyta, rárogyott a kiságyra, és úgy dugtam tovább. Pár perc múlva éreztem, hogy nekem is itt a vég.

– Hová élvezhetek? – kérdeztem.

– A seggemre – jött a válasz, amit persze félreértettem.

Kikaptam hüvelykujjam a seggéből, majd egy hatalmas lökéssel faszomat nyomtam be. Felkiáltott, de én már élveztem is, tele pumpálva hátsóját. Mikor kivettem, sajgó fenekét fogva, kicsit huncutul megjegyezte, hogy nem vagyok normális, és ráadásul nagyot is hallok. Elviharzott a fürdőbe rendbe szedni magát, én pedig összekapva magam kiültem a teraszra cigizni.

Pár perc múlva átöltözve, a gyerekkel a karjaiban ő is kijött, és leült a padra. Beszélgettünk. Egyszer csak fordul be sógor az autóval, de elnézi a bejáratot, és fél kerékkel az árokban köt ki. Ugrok segíteni, gondoltam rosszul lett. Sógornőm jajgat, gyereket beteszi a babakocsiba, és ő is szalad. Mikor kinyitom az autóajtaját, látom (és érzem), hogy sógorom a pia miatt parkolt az árokba. Valahogy kivettük az autóból, bekísértük, mint egy menyasszonyt, lefektettük.

Hát így alakult a mi szombati nagy melónk… sógor jajgatott, mert fájt a feje, és egyre csak rókázott, mi pedig a sógornőmmel olyanok voltunk mint a kifacsart citrom, mert átkúrtuk az egész éjszakát. Sógor a piát szidta, mi pedig ráfogtuk a vacsorára, hogy biztos az készített ki, és hogy hihetőbb legyen az egész, feltűnően a wc-re is el-el szaladtunk.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!