Karcsi és Pia - szex a zuhany alattKarcsi és Pia - szex a zuhany alatt
Pia éppen befejezte az aerobic edzését. És ekkor pillantotta meg Karcsi-t. Látta már az edzőterem körül egy párszor. Észrevette, hogy a férfi bámulja őt. Sosem tudott olyan gyorsan elkészülni, hogy elkerüljék egymást. Így ment ez két hónapon át, minden este.
Míg a lány üzleti úton volt, a termet felújították, és megcserélték a férfi és a női öltözőt.
Pia eléggé belefáradt az aerobic órába. Eszébe jutott Karcsi. Pia-nak már évek óta nem volt része egy jó szexben , és hihetetlenül felvolt izgulva. Bement a zuhanyzóba, és mozdulatlanná vált.
Karcsi ott szappanozta magát, neki háttal. A lány az ajtónak dőlt, és végigmérte a férfit. Izmos, kerek fenék, erős comb, kidolgozott hát. Karcsi véletlenül leejtette a szappant és lehajolt érte. Pia szépen végignézhette a férfi fenekét. Legnagyobb meglepetésére a nemiszervét is megpillantotta, ahogy oldalt kilendült. Behunyta a szemét és elképzelte, hogy a férfi végigsimítja a a testét. Még mindig csukott szemmel megfogta kis, puha mellét és játszani kezdett a melltartójával.

Közben Karcsi megfordult és meglátta Pia-t. A lány szemei még mindig csukva voltak. A férfi csöndesen kilépett a zuhany alól és odament hozzá. Pia kinyitotta szemét. Ijedten vette észre Karcsi-t, aki ott állt előtte nedves, meztelen testtel. A férfi a lány mögé nyúlt és bezárta az ajtót. Megfogta a lány kezét és a zuhanyozóba vezette. Maga Pia is meglepődött azon, hogy megengedi ennek a férfinek, hogy maga után vezesse.
Nem tett semmit, hagyta, hogy a férfi levetkőztesse, és közben kezével végigsimítson meztelen bőrén.

A férfi lehajolt, segített a lánynak kilépni a bugyijából. Közben még meg is csókolta lába közt, amibe egész teste beleremegett. Odalent finom és csupasz volt a bőre. A férfi beállította a víz megfelelő hőmérsékletét, és belépett a zuhany alá. Magával húzta a lányt is. Magához vonta és megcsókolta, és a lány boldogan ízlelte ajkán a férfit, érezte, hogy keresi a férfi nyelve az ő nyelvét. A férfi megcsókolta a lány arcát, és áttért a nyakára. Megfogta a lány fenekét, becsúsztatta ujjait a két félgömb közé, amit a lány nagyon szeretett. Beljebb csúsztatta az ujjait, míg el nem ért a szoros záróizmokhoz, és az ujjbegyével simogatta a lágy bőrt. A lány már alig várta, hogy a férfi ujja beljebb csússzon. Elért arra a szintre, ahonnan nincs visszatérés. Kinyomta a fenekét, hogy Karcsi jobban hozzáférjen a hátsó bejárathoz, és érezte, hogy a férfi ujja könnyedén becsúszik .

A férfi a falhoz nyomta a lányt, és végigcsókolgatta a nyakát a melléig, ami a cirógatástól egészen megmerevedett. Megfogta az egyik mellet, és megcsókolta a bimbót. Figyelte, hogy hogyan keményedik meg. A másik mellet a szájába szívta, mire a lány hangosan felnyögött. Nagyon élvezte ezt az egészet. Karcsi ujja határozott mozdulatokat tett , és a lány rózsaszín érzékenységéből csöpögni kezdett a nedv a combjaira.
Karcsi szopogatni kezdte a mellet, amitől a bimbó egyre keményebb lett, és a lány egész teste remegett, egészen a csiklójáig, ami teljesen megduzzadt .
Miközben a lány mellbimbóját szopta, Karcsi lenyúlt, végigsimította a csiklóját. A lány érezte, hogy a férfi habozik, mikor erekciója a lány testéhez ért. Aztán Pia érezte, hogy a férfi elhúzza ujját kényelmes kis helyéről az ánuszában, hátralép és beszappanozza a lány testét. Körkörös mozdulatokkal dolgozott, lágyan nyomta a szappant a lányhoz. Megfordította, felemelte a karjait, és mellét a zuhanyzó falának nyomta.

A férfi széttárta a lány lábát. Pia érezte, hogy is szétnyílik. Karcsi a lány testéhez nyomta magát, és vastag férfiasságát a lány fenekéhez illesztette. A lány elengedte a falat. Meg akarta érinteni . Karcsi megfogta a kezét, és visszanyomta a falra. Újra felkapta a szappant és végighúzta a lány nedves testén, végig a hátán a fenekéig. A lábánál óvatosan körözött, míg a combja belső oldalára nem ért. Az ujjai épphogy hozzáértek a lányhoz, amitől Pia szinte megőrült. Teljesen fel volt már izgulva, nagyon vágyott rá, hogy a férfi magáévá tegye.
Karcsi viszont minden percet kiélvezett. A kezét a lány csípőjére tette és tovább szappanozta, áttért a hasára. Felkúszott a melléig. A merev, kemény bimbókra kiemelt figyelmet fordított. Aztán visszacsúsztatta a szappant a lány érzékenységéhez. Hallotta, hogy a lány felnyög, ahogy a kis szappan az érzékeny bejárathoz ér, és lassan megnyílik előtte.
Karcsi benyúlt a lány mögé, és finoman széthúzta .

Pia hátradőlt, neki Karcsi kezeinek, és így még jobban szétnyílt. Már nagyon szeretett volna valamit érezni, és ezt Karcsi is jól látta. Egyik kezével elengedte a lányt, és középső ujját a szűk kis gyűrűhöz illesztette. Aztán kis körkörös mozdulatokkal simogatni kezdte .
Pia felnyögött, és hátranyomta magát a férfi mozgolódó ujjának. A férfi addig játszadozott vele, míg a lány már nem bírta tovább. Hátranyúlt, megfogta Karcsi kezét és előrehúzta, így az ujja éppen behatolt meleg, szappanos szűk bejáratán. Egy ideig mozdulatlanul tartotta ott a férfi kezét, aztán megnyomta. Karcsi ujjai teljesen belesüllyedt a lányba. Pia felkiáltott, a férfi forgatni kezdte az ujját, simogatta a finom testet.
Másik kezével a derekán táncolt, egyre lejjebb haladt az ágyéka felé, majd végighúzta a csiklóján. A lány nyögései egyre hangosabbak lettek. A felhoz nyomta a csípőjét, a férfi pedig a merev csiklóját nyomogatta.
Kihúzta az ujjait, és megfordította a lányt. Most már a férfi is teljesen szappanos volt, és persze nagyon beindult. Hosszú, vastag férfiassága ott meredezett a lány előtt. Karcsi magához húzta a lányt és megcsókolta. Aztán felemelte, és lassan magára eresztette .
A lány érezte, hogy a férfi férfiassága szétfeszíti az ajkait, és ez az érzés bevadította. Keze a férfi hátába vájt. Nyögései egyre hangosabbak és hangosabbak lettek. Ahogy a férfi egyre mélyebbre merült szűk résébe, felsóhajtott. A lökések egyre keményebbek és keményebbek lettek, a lány már csak úgy zihált a testét rázó gyönyörtől. A férfi hirtelen megragadta és felemelte magáról, majd megfordította. Érezte a férfit azt akarta, hogy a férfi nyomuljon be jó mélyen, úgyhogy nekitolta magát . A férfi lassan belé hatolt, a lány lágy nyílása próbált alkalmazkodni a nagy behatolóhoz. Mintha még azt is érezte volna, hogy kis rése helyet csinált, hogy a fiú még mélyebbre csússzon. A férfi lökdösni kezdett, egyre mélyebben hatolt be.

A férfi csúszós, szappanos tete most már könnyedén csúszkált . Az orgazmus hullámai egymás után öntötték el, és nyögései csak jobban felizgatták a férfit.
Szinte elnyelte a férfit , akinek tetszett a szorító érzés. A lány térde hirtelen elgyengült. A hirtelen érzett orgazmus teljesen elfárasztotta. Lenyúlt a lába között, széttárta ujjaival az ajkait, és érezte, hogy csúszós nedvei csak úgy csöpögnek belőle. Két ujját felnyomta, ameddig csak bírta. A férfi tovább húzogatta vastag férfiasságát a lányban. Pia hirtelen megtalálta a G-pontját, keményen összerándult. Érezte, hogy a férfit elönti a gyönyör. Mozdulatlanul tartotta a csípőjét, míg az orgazmus utolsó hulláma is végigfutott a testén.
A férfi lassan kihúzta férfiasságát , és segített neki is összeszedni magát. Gyorsan lezuhanyoztak, és együtt mentek haza, hogy további mókákat próbáljanak ki.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!