Anál szatírAnál szatír
Sziasztok Lili vagyok 18 éves és nem tagadom nagyon perverz. Hihetetlen felizgat ha nyilvános helyen maszturbálok, csináltam már nyilvános wc-kben, parkban sőt mozikban is de a legizgatóbb talán egy fél éve történt ezt fogom most elmesélni. Kicsit kiszínezem azokat a részeket amikre nem emlékszem már annyira sorry.

Június közepe volt, éppen az évzáró mentem. Egy fekete miniszoknya volt rajtam, alsó neműt nem szoktam hordani túl izgató ha nincs rajtam így az nap se volt. Felül egy fehér blúz amiből majd kiestek a melleim amik elég nagyok, a mellbimbóim szokásosan álltak.


Hisz egy tömött villamoson voltam, imádok ilyenkor itt lenni az emberek akaratlanul is hozzám érnek. Addig dulakodtam a villamoson míg valaki szánt szándékkal markolt a seggemre. Magához rántott úgy markolászta a seggemet a másik kezével közben a puncimba nyúlt majd meglepetten hajolt a fülemhez

– Te aztán egy mocskos perverz kis kurva vagy – majd elkezdet ujjazni.

Nem láttam sokat a zaklatómból idős lehetett már, a kezeit elnézve de nagyon ügyesen jártak bennem. A kezeimmel a farkához nyúltam ami már ált rendesen, kivettem a nadrágjából és verni kezdtem. Kivette a kezemből a farkát és a puncimba vezette és talán nem hiszitek el de tényleg elkezdet ott dugni. Befogtam a saját szám hogy ne nyögjek annyira hangosan, közben ő kíméletlenül dugott, minden lökés a méhemet bökdöste. A nagy heréi a csiklómhoz verődtek. Nem lepődtök meg szerintem hogy nem kellet sok hogy elélvezek alatta.

– Következőnél szálljunk le és akkor a többi lyukadat is megdugom – kihúzta belőlem a farkát és eltette.

Megfordultam és akkor végre szembe találtam magam vele. Tényleg idős volt már 50 körüli lehetett, perverzül vigyorgott rám. Hozzá simultam és megcsókoltam, a seggemet markolászta közben feldugta az egyik ujját nekem. Leszálltunk a villamosról közben a keze még mindig engem taperolt.

Tényleg ott volt egy park üres volt úgyhogy nem foglalkozott hogy elbújunk, leült egy padra majd maga elé parancsolt. Kivettem a farkát amin a punci nedvemtől ragadt. Elkezdtem szopni. Fejemre tette a kezét és diktálni kezdte a tempót, le-le nyomott a farkán. De mivel elég ügyesen szopok hagyta hogy magam dolgozzak. Nem bírta tovább a számba lövellt, örömmel nyeltem a gecijét bár nem volt különösebben finom de rossz se.


– Huh jól kikészítetted a farkamat ribikém, gyere kinyallak amíg újra feláll

– Oké apuci – vigyorogtam rá, elfeküdtem a padon és szét tettem neki a lábam.

Elkezdet nyalni főleg a csiklómat és a segglyukamat izgatta. Nagyon jól csinálta az öreg újra elélveztem alatta. A farka újra készem ált úgyhogy nem várt bevágta a seggembe és elkezdet baszni. Rendesen kúrt most nem fogta vissza magát mint a villamoson(pedig ott is elég kemény volt), döngetett az egész park tőlünk zenget. A mellemet markolászta közben. Majd egyszerre élveztünk el. Kihúzta a farkát belőlem és a számba nyomta hogy tisztítsam le. Gondosan leszoptam.

Ezek után össze szedtük magunkat, számot cseréltünk. Igaz elkéstem az évzáróról. De simán megérte, ráadásul azóta rendszeresen dug.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!