Fogadás és élvezetFogadás és élvezet
- Áhh, nem. Biztosan emlékszem rá, hogy nem! - rázta Ágnes a fejét.
- De, hidd el, hogy így van! Tudod mit? Akkor fogadjunk! - vágtad rá te.
- Úgyis én nyernék... - mosolyodott el Ági, és lemondóan legyintett.
- Ha annyira biztos vagy benne, akkor mersz fogadni!
- Miért ilyen fontos neked, hogy veszíts? - legyintett lemondóan, és felállt a fotelból.
Ahogy felállt és a konyha felé indult, a tekinteted gyorsan végigfürkészte a nő fenekét. a szűk farmert, ahogy a nő fenekének alakját végigkövetve rátapad a bőrére, és izgatóan behatol abba a kívánatos vágatba.
Aztán magadhoz térsz a bambulásból, és te is felállsz: "történetesen van egy lexikonom, amiben bizonyára benne van válasz..."
- Akkor legalább megláthatod, hogy nekem van igazam - tért vissza Ágnes a konyhából, kezében egy pohár üdítővel.
Elgondolkodsz. "Hm, figyelj... Fogadunk, és ha én veszítek, akkor... akkor felajánlom szolgálataimat neked, és egy hétig megteszek neked bármit!"
- Hát, tudnék neked elfoglaltságot biztosítani... - mondta mosolyogva Ági, de láttad rajt, hogy valóban elgondolkodott az ajánlaton. "És ha én veszítek...? Nekem nincs egy hetem arra, hogy a különböző dolgaidat intézhessem... Bár úgyis te fogsz veszíteni."
- Nem kell egy hét! Elég lesz egy nap! - vágod rá már-már elfúló hangon, ugyanis néhány napja került eléd az Internet-en egy leírás a kérdéses személyről, így biztos vagy a dolgodban.
Valami teljes testet átjáró, már-már remegésbe torkolló izgalom vette úrrá magát rajtad, és úgy figyelted Ági reakcióját.
- Hát... legyen...
Ezekkel a szavakkal izgalmad is megváltozott. A remegés abbamaradt, a helyét pedig átvette egy, a gyomrodban egyre erősebben jelentkező nyomás. "Rendben van."
Nyugalmat magadra-, és komolyságot az arcodra erőltetve hajoltál közelebb a veled szemben ülő Ágihoz, és a kezedet nyújtottad.
Ő érdeklődve letette a poharát, megfogta a kezedet, és annyit mondott kissé félve: "veszítettél".
Lassan, az előző erőltetett arckifejezéssel és hanghordozással mégegyszer elismételted: "Ha én veszítek, egy héten keresztül azt csinálom, amit csak kérsz tőlem. Ha te veszítesz, egy napon keresztül te csinálod azt, amit én kérek."
- "Legyen." - Bólintott Ági.
- "Bármit..." - fűzted hozzá úgy, mintha csak egy jelentéktelen, nyelvi okokból kötelező hozzáfűznivaló lenne, annak ellenére, hogy belül közben mind erősebben tombolt az izgalmad.
- "Bármit" - ismételte el Ági, és megszorította a kezed.
Miután elengedtétek egymás kezét, felugrottál. Úgy szökkentél a polchoz, és leemelted a poros, dohos szagú lexikont. Ági fotelja mellé álltál, és a könyvet az asztalra raktad. Felcsaptad a megfelelő betűnél, hadarva olvasni kezdted a neveket, majd megtaláltad a kérdéses személyt. "Ez az!" - kiáltottál fel, és diadalmasan ráböktél a mutatóujjaddal.
"1886!" mondtad ki jelentőségteljesen, majd felegyenesedtél.
"Nem lehet..." - tört össze Ágnes magabiztossága egy pillanat alatt. Hosszú percekig nézte a bekezdést. Végig is olvasta, hátha a szöveg hátsó részeiben megcáfolják az évszámot. De nem.
"Te nyertél..." - foglalta össze halkan, majd becsukta a könyvet. Fél percnyi néma csend után újra magához tért, és kijelentette: "rendben, ami megtörtént, az megtörtént." Majd újabb rövid csend következett, utána pedig rádemelte a tekintetét: "Egy nap nem nagy idő... Mikor essünk túl rajta?"
"Hát, mikor érsz rá legelőbb?" - kérdezted újból az előző visszafogottságot magadra erőltetve, de a mosolyt nem tudtad letörölni az arcodról.
- Akár holnap is, kora délelőttől, ha gondolod. De remélem, nem lesz túl fárasztó, amiket el kell intéznem.
"Hm..." vontad meg a válladat, és elfordulva megpróbáltál közönyösnek tűnni.
- Bár megígértem, hogy bármit megteszek. Be fogom tartani a szavam, ne félj! - és ezzel felállt a fotelból. "Most mennem kell. De holnap a megbeszélt időben jövök."
Ágit illedelmesen kikísérted, majd miután becsuktad az ajtót, fellélegeztél: "Igen!!!"

Ági másnap fél 10-kor csengetett. Izgatottan ajtót nyitottál neki, majd beengedted. Otthonosan lehuppant a kanapén, majd megadóan így kezdte:
-Látod, itt vagyok. Mivel kezdjem? Takarítás, bevásárlás, hivatalos ügyek intézése, reggeli készítés, esetleg valami más?
Leültél a nő mellé, és bizalmasan felé fordultál: "Ugye úgy volt, hogy bármit..." - közben pedig feszült izgalom költözött az ágyékodba.
- Igen, bármit - ismételte meg Ágnes, kissé óvatosabban.
Majd' egy percig néztetek egymásra. Ági arcára csodálkozás, és kétségbeesés ült ki. Lassan elkezdte balra-jobbra ingatni a fejét, és halkan megkérdezte: "Mire gondoltál?"
- Nos, szeretném, ha teljesítenéd néhány kívánságomat. Hiszen megígérted: bármit megteszel nekem.
- Igen... - Ágnes maga elé nézett, majd újra rád.
Pár hosszú másodpercnyi várakozás után erőt gyűjtöttél, és belekezdtél:
- Szeretném, ha ma kiszolgálnád a vágyaimat. Feltétlenül engedelmeskedned kell nekem. Mindent úgy kell tenned, ahogy én parancsolom.
Ági gondolataiban végigfutottak az általad mondottak. Rádöbbent, hogy mire fogod felhasználni a tőle nyert szolgálatot. Lassan feléd fordult, majd szinte megsemmisülve ennyit mondott: "Ha már megígértem, meg kell tennem..."
- Szerettem volna egy olyan szolgálót, aki kielégíti a kívánságaimat, és a .. vágyaimat. Azt akarom, hogy te legyél az. Egy szolgálónő, akinek teljesítenie kell az ura parancsát!
Ágnes látva hogy egyre átszellemültebb arccal beszélsz hozzá, kezdte átérezni a helyzetet.
- Pontosan milyen szolgálatokra gondolsz? - tette fel a kérdést óvatosan.
- Bármire, amihez éppen kedvem van. Bármire, amire éppen vágyom.
- És.... - gondolkodott el Ágnes - lehet az akár szex is?
- Nos... -nekidőltél a kanapé támlájának- lehet az akár a szexel kapcsolatos is.
Ágnesen láthatóan borzongás futott át. Maga elé nézett, majd feléd fordult, és halkan, bár határozottan kijelentette: "amit megígértem, azt be kell tartanom, igaz?"
- Igaz.
- Akkor nincs más választásom... -nézett ismét maga elé, majd félve a szemedbe nézett- "Mondd, mit szeretnél?"
Férfiasságod hirtelen teljesen megmerevedett. A gondolataidat egyetlen szó uralta: "élvezet".
- Állj fel kérlek -kezdted-, és vetkőzz le előttem teljesen.
Ági felállt, megállt előtted. Kezét tétován blúzának egyik gonbjára tette, de megállt. Egy hosszú másodpercig tétovázott, de belekezdett a vetkőzésbe, és sorban elkezdte levenni magáról a ruháit. Először a blúzát, majd a sortot. Egy pillanatra megállt, hezitált, de folytatta a vetkőzést. Megadóan levette a melltartóját is, majd a tangája következett. Végül ott állt előtted teljes életnagyságban, meztelenül.
Mohón végignézted a testét. A feszes melleit, a fazonra borotvált punciját, és a gyönyörű alakját. "Fordulj meg!" kérted türelmetlenül, és a nő hátatfordítva feltárta előtted a formás fenekét is. Tegnap még csak ábrándoztál róla, ma pedig már birtokba is veheted - futott át a fejeden.
- Azt akarom, hogy lehajolj, hogy jobban megnézhessem a puncidat - mondtad számodra is meglepő magabiztossággal. Eleinte féltél, hogy nem fogod tudni kezelni a helyzetet, és nem lesz bátorságod a különböző kéréseket elmondani, de most valahogy a legszigorúbb parancsot is gördülékenyen ki lennél képes mondani.
Ági lassan lehajolt, és a térdeire támaszkodott. Fejét kissé hátrább fordította, és halkan megkérdezte: "Így jó?"
- Igen, maradj így! - utasítottad finoman, és lehúztad a nadrágodat. Végre kiszabadult álló farkad a nadrág szorításából, és az izgalomtól vezérelve ösztönösen hozzányúltál. Lassan, majd egyre gyorsabban kezdett a kezed a férfiasságodon járni, de megálljt parancsoltál a vágynak.
"Húzd szét a puncidat, had nézzem meg jobban, kérlek" - szólaltál meg ismét.
Ágnes két kezével hátranyúlt, és ügyesen széthúzta azt a kívánatos puncit, ami annyira a bűvöletébe ejtett.
Nem győztél gyönyörködni a hívogató, érzéki látványban, és kezed saját életre kelve megérintette. Ágnes megrezzent, de állta a helyzetet, te pedig puncijának bejáratát símogatva megállapíthattad: teljes egészében benedvesedett.
Immár két kézzel símogattad és masszíroztad Ági szépséges pináját, majd letérdelve belenyaltál. Először csak meg-megkóstolva, majd egyre gyorsabban és hevesebben használtad nyelvedet a kisajkain, és a bejáraton áthatolva. Ági ezalatt sóhajtozni, majd nyögni kezdett, és popsiját egyre jobban kitolva mélyebbre hajolt.
Hosszú percek teltek el így, de újból higgadtság költözött a fejedbe. Visszaültél a kanapéra, és ledobtad a maradék ruháidat is. "Fordulj felém!" - utasítottad a nőt. Ági kipirulva, zavartan állt előtted, de tisztán látszott rajt, hogy nincs benn megalázottság, vagy félelem.
- Menjünk át a hálószobába!
Ágnes szavaidnak engedelmeskedve elindult, és az ágyad előtt megált.
- "Most feküdj az ágyra, és húzd fel a lábaidat, kérlek!" - akárhogy is akartad, követelő, parancsoló stílusod néha nehezen tartottad fenn, mert az élvezet teljesen elgyengített és a hatalmába kerített.
Ágnes parancsaidnak engedelmeskedve felhúzta lábait, és lassan szútnyitotta.
A nő lábai közé térdeltél, majd nagyajkait masszírozva elkezdted birtokbavenni a punciját. Símogattad, csókolgattad, mígnem kezed ismét a farkadra tévedt. Az ellenállhatatlan hívogató érzésnek nem tudva ellenállni farkadat a nő puncijához igazítottad, és elkezdted betolni.
Ági ujjai a paplanba markoltak, fejét oldalraszegte. Száját rövid, heves sóhajtások hagyták el, majd teste megfeszült: beléhatoltál.
Farkadat nyögéseitek közepette néhányszor belemártottad Ági pinájába, de ezzel nem elégedhettél meg. Túl nagy volt a késztetés, hogy kiszolgáltatott helyzetének minden izgalmát kihasználd, és ez megbabonázott.
Farkadat lassan kihúztad az élvezettől ziháló lányból, és felálltál az ágyról, majd a szekrényhez siettél. Nem gondoltad volna, hogy valaha meg fogod ezt tenni, de itt a talán soha vissza nem térő alkalom. Elővettél négy kötözőszert, négy rövid finom szövésű kötelet a szekrény mélyéről, és az ágyra dobtad: "kikötözlek". Élvezettel figyelted, ahogy a nő arcán a kiszolgáltatottság érzése tükröződik. Érezte, hogy nem fogod bántani, de az alárendelt helyzet nagyon felzaklatta. Két kezét, majd két lábát módszeresen az ágy négy sarkához kötötted. Férfiasságod merevsége csak nőttön nőt a számodra rendkívüli élvezetet okozó helyzetben. Mikor már Ági teljesen kikötözve feküdt magatehetetlenül az ágyon, elővettél egy testápoló krémes tubust.
Tudtad, hogy a krém hideg, és ha Ágira csorgatod, kissé kellemetlen érzés lesz számára, de ki kellett próbálnod. Levetted a zárókupakot, majd lassan elkezdted lefelé fordítani. Ági teste vonaglani kezdett a várható hidegtől, száját pedig apró nyögések hagyták el. A hatás nem váratott magára: tubusából hideg krémcsík kezdett folyni Ági hasára, köldökére, a lány pedig panaszos nyögéssel és testének vonaglásával adta tudtodra, hogy elérted a célod.
Megálltál. Hagyni akartál Áginak egy kis időt, hogy összeszedje magát. Teste még mindig libabőrös volt, homlokát ráncolva arcán fájdalmas kifejezés ült. Gyengéden közelhajoltál hozzá, megvártad, míg lihegése alábbhagy, és a fülébe súgva megkérdezted: "folytathatom"?
A lány legnagyobb meglepetésedre ahelyett, hogy tiltakozott volna, halkan a füledbe nyögte: "igen"!
Borzongás futot végig a testeden, majd belecsókoltál Ági nyakába. A krémet újra kinyitottad, a teste fölé tartottad, majd ismét folyatni kezdted rá. Ági elveszítette az önuralmát. Egyre hangosabban nyögött és jajgatott felváltva, és arcán is felváltva jelentek meg a fájdalom és a kéj jelei. Egész testét végigfolyattad már a hűs krémmel, mire a lány nyöszörögve kérlelni kezdett: "a puncimat, kérek..."
Ágyékát dobálva, egyre feljebb emelve adta tudtodra: leírhatatlan élvezetet lel abban, amit teszel. Férfiasságod ismét mohó vágyat ébresztett benned, és úgy érezted: azonnal magadévá kell tenned a nőt. A krémet félrelökve Ágira egyszerűen ráfeküdtél, majd azonnal bevezetted a farkadat, és dugni kezdted a lányt. A hűs, sikamlós krém, ami a testetek között volt, kelemesen megborzongatott, de szinte azonnal átvette a testetek melegét. Csodálatos érzéssel töltött el a kikötözött lány megfeszült testének birtokbavétele. Csak dugtad a fiatal nőt, uralkodtál a testén, és határtalanul élvezted kiszolgáltatott helyzetét. Érezted, hogy közeleg a vég, de nem akartál még elélvezni, ámbár nagy önuralom kellett ahhoz, hogy abba tudd hagyni Ági kefélését.
Miután kiszállátál belőle, újabb ötleted támadt: "eloldozom a lábaidat, és azokkal kell kiverned a farkamat" - közölted vele. Miután két kötéltől megszabadítottad a lányt, alaposan és finomankrémezted be a lábait, és türelmetlenül a farkadhoz tetted.
Ági először símogatni kedte egyikkel a heréidet, másikal a farkad tövét, aztán mindkét lábát használva közrefogtad az egész farkadat, és lassan verni kezdte vele. Nagyobb élvezetet okozott, mint ha a kezével tette volna ugyanezt. Törelmetlenül megfogtad az egyik lábát, és saját magad kezted a farkadhoz dörzsölni, míg a másik lábát a mellkasodon pihentete.
Lábujjaival sorban végigsimítottad a makkod, majd lábához szorítva saját magad kezdted el a farkadat izgatni. "Folytasd te" - kérted átszellemült arccal Ágit, és átadtad magad a felhőtlen élvezetnek. Ági újra két lába közé vette a faszod, és hosszában hzogatni kezdte rajta az érzéki talpakat. Az érzés fantasztikus volt. Farkad tövétől az érzékeny makkod végéig újra és újra végighúta, majd visszatolta két lábát. Egyre gyorsabban és gyorsabban izgatott így, mígnem érezni kezdted, hogy közeleg az orgazmusod. "Igen.. Mindjárt elmegyek" - nyögted az élvezettől lihegve, és vártad az utolsó pillanatokat.
A feszültség egyre nőtt bennem, majd farkad teljesen megfeszült: hangos, hosszas nyögéssel élvezni kezdtél.
Ági nem hagyta abba a farkad izgatását, és a kispriccelő sperma nem csak a nő testére, hanem lábaira is jutott. Orgazmusod minden egyes másodpercét végig hangos nyögésed kísérte, mígnem teljesen abbamaradt.
Kielégülésed után még hagytad, hogy Ági krémes lábával tovább masszírozza férfiasságodat, majd felálltál. Lassan, meggyötörve kikötözted a lányt, és fáradtan mellé feküdtél az ágyra.
- "Elégedett vagy a szolgálataimal?" - kérdezte feléd fordulva Ági.
- "Igen..." kezdted elgyötörve. "És azt hiszem, ennél nagyobb élvezetet már el sem tudnék képzelni magamnak, úgyhogy mindent megkaptam, amit csak kérhettem."
Hanyattfeküdtél a lány mellett, és felé fordultál: "Teljesítetted az egész napra kijáró szolgálatokat."

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!