Egy őszi sétaEgy őszi séta
Eljött egy öszi este, mely alkalmas arra, hogy kicsit megálljunk, leüljünk, élvezzük a természet szépségeit, és elgondolkodjunk mi is történt velünk mostanában. A nap ma rövid esőzés után mielőtt végre eltűnt a horizonton, még megkínált bennünket pár órára energiát adó sugaraiból.

Ezen az estén sétálgattam én is kihasználva a kellemes időt, és nézelődtem. Néztem a csendesedő utcát, az embereket. Ki gyors léptekkel sietett haza, ki lassan sétálva élvezte az utolsó lágy meleget adó napsugarakat. Van aki egyedül , van aki párban kéz a kézben, van aki a barátaival, de mindenki ment valahová. Eltűntek már rég a lenge nyári ruhák, de előkerültek a még sokat sejtető könnyed ősziek.

Egyedül sétálgatva a napsütést élvezve gondolkodtam el ennek kapcsán azon hogy vajon hová is mennek ezek az emberek. És honnan jöttek. Aki siet miért siet, aki nem az miért nem. A kérdések kacsán saját utamat is számba vettem. Nem sietek sehova, a sétának egyetlen célja van csupán a napfény és a jó idő élvezete. A friss levegő légút tisztító hatása. Persze ha feltételezzük, hogy egy ipaváros utcáján létezik olyan.

Töprengésem közben elgondolkodtam, hogy mi lenne ha máshol sétálnék, és máshogyan. Vajon rohannék, tartana velem valaki? Vagy ott is önmagamat kitárva élvezném a körülöttem levő világot? Vajon hol lennék legszívesebben?

Eszembe jutott a főváros, a maga csodálatos alkonyi képével, az esti nyüzsgéssel, a mesterien kivilágított utcákkal. Ezt a világot mostanában tapasztaltam meg, és bevallom őszintén beleszerettem. Azt hiszem , ha most választhatnék, hogy hol sétáljak akkor ott sétálnék újra legszívesebben. Beleszerettem a fővárosba, ahol megannyi ember sétál, mind különfélék, magyarok, külföldiek, fiatalok, idősek, gazdagok, szegények, vagányok vagy szerények, szépek és csúnyák. Ennek a csodának első felismerése is eszembe jutott, hogy hogyan és mikor is volt? Elgondolkozva vettem elő ma már okosnak nem számító, de sokat tudó mobiltelefonomat, melyben a naptárat böngészve igyekeztem rálelni az időpontra.
- Hmmm, Lássuk csak…mikor is ….hogy is….ahhh megvan 2010.08.28 . Milyen érdekes. Pont egy hónapja. – beszéltem meg magammal

Azon az estén, mikor először sétáltam kedvesemmel kézen fogva a Citadella tövében. Ezek szerint az idő nagyon gyorsan repül, mintha csak tegnap lett volna, és már egy hónapja? Azon az estén tettem meg az első komolyabb lépést is felé. Azon az estén csattant el az első csók.

Aznap nem csak a fővárosba szerettem bele, hanem a nyár utolsó szombatján abba a csókba is. Szerencsére ezt azóta élvezhetem. Igaz nem minden nap, de eléggé rendszeresen, ahhoz, hogy vágyaimat szinten tartsa.

Ennek kapcsán eszembe jut az első közös esténk. A gyertyafényes, finom vacsora és az a gyönyörű nő, akiről már akkor tudtam, hogy jó úton halad ahhoz, hogy igazából megkedveljem. Sosem fogom elfelejteni a vacsora és a körülmények már önmagukban kulináris orgazmust nyújtottak, de ami ez után következett. Amire nem is számítottam.

Egyszer csak rám parancsolt, az üres tányérok felett ülve, hogy fáradjak át a másik szobába, mert a desszert most következik. Anyaszült meztelenre vetkőztetett és kérte hogy csukott szemmel élvezem az utolsó fogást. Bár kis aggodalom lett úrrá rajtam mikor végiggondoltam a lehetőségeket, de ez hamarosan elillant, amint megéreztem közelségét. Finoman rám huppanva érkezett, és meztelen testem megérezte, hogy az ő ruházata is az enyémhez hasonlóvá változott. Egy kis krémet kent szét a tenyerén és elkezdődött a finom, érzéki masszázs. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok meglepetésemben. Kis idő elteltével sikerült átadnom magam az élvezeteknek, melyek ügyes kezei játékaként egyre inkább körül ölelték testem. Először hátamat majd, majd lábaimat kezdte el masszírozni.

Lábaim lazító kényeztetése közben éreztem, hogy keze egyszer – egyszer túlsiklik combjaimon és finoman férfiasságom két féltet kincsének őrzőjét karistolja körmeivel. Tettetett nyugalommal veszek részt a játékban, pedig a vér elindult testemben. Lassan és finoman még pár alkalommal ezt eljátszva várt reakciómra, de én kitartóan magara erőltetett higgadtságal élveztem tovább a masszázst. Látva, hogy ez kevés lesz ahhoz hogy kimozdítson testi fegyelmemből, lassan finoman elkezdett apró csókokkal a nyakamnál és a vállamnál támadni, majd egyre lejjebb haladva kényeztette tovább testem, miközben kezével már nem csupán véletlen simításokat imitálva, hanem határozottan simogatva, olykor –olykor marokra fogva herezacskómat ébresztgette a vágyat bennem. Szerencsére ebből rájöttem, hogy a mit sem sejt arról, hogy vágyam már régen életre kelt és testem rejtekében, már izgalmam igencsak igencsak méretes alakot öltött.

Élveztem a játékot, ahogy irigyrésre méltóan formás kerek mellei finoman hátamhoz érnek, miközben testével az enyémnek simul ajkaival kényeztetve nyakamat és vállaimat. Eljött az ideje, hogy lassan hangot adjak izgalmamnak, és finoman felsóhajtottam, mert már nem bírtam tovább magamban tartani vágyamat. Erre ő felbátorodott, és határozottabban kezdett el izgatni. Majd mikor már látta, hogy teljesen elfeledkeztem magamról a kényeztetésnek köszönhetően hirtelen megállt és tudtomra adta, hogy a kényeztetésnek vége. A következő pillanatban arra személtem, hogy az ajtóban áll és néz rám kacéran szája szélét finoman megharapva.

Én megköszöntem a kellemes élményt, de úgy gondoltam, ez itt most kevés lesz. Hasonlóan szerettem volna neki meghálálni az elmúlt fél órát. Nem kellet sokáig kérlelnem, a következő pillanatban már ismét ruha nélkül feküdt az ágyon és várta, hogy ellazítsam megfáradt izmait.

Ekkor láttam meg gyönyörű testét, mely kinyújtózva feküdt előttem. Elkezdem gyönyörködni vonásaiban, a feneke ívében, a lábaiban, a háta rajzolatán. Egyszerűen csodálatos volt. Annyira, hogy újból izgalmi állapotba kerültem, aminek látványa előtte újra rejtve maradt.

Kis krémet vettem hát a kezembe és elkezdtem bedörzsölni vele testét. Óvatosan lábamat átvetve combjai fölött fölé kerültem. Ekkor férfiasságom hozzáért mosolyt csalva szája szélére. Hasonló módszerességgel, láttam neki a masszázsnak, melyet ő nagyon élvezett, és teljesen kikapcsolva adta át magát ennek az érzésnek. Én is a hátánál kezdetem, mint ahogy ő és haladtam a lábai irányába. Elidőztem fenekén, finom szétnyitva néha csodálatos félgömbjeit. Később ahogy combját masszíroztam vettem észre enyhén szétnyitott lábai közt, hogy mintha valami nedvesen csillogna. Tekintettemmel alaposan leragadva csodáltam, ahogy megjelentek az első izgalmi nedvek harapnivaló puncián. Ezt látva egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy közelről, nagyon közelről megcsodálhassam. Érezni akartam illatát, és megízlelni nyelvemmel. Tudtam, hogy ezt nem kapkodhatom el. Tovább kell fokoznom az élvezeteket. Így hát finoman ujjammal hozzá-hozzá érve kezdtem a vágyak tovább fokozását. Halk sóhaj hagyta el száját, ezzel jelezve, hogy tetszik neki az érzés. Majd fölé kerekedtem a kiinduló pozícióba, és lassan lekezdtem nyakát csókolgatni, miközben a kemény hímvesszőmet a combjai közé csúsztattam. Minden egyes mozdulatomra farkam nedves szeméremajkait masszírozta. Ajkait egyre hangosabb sóhajok hagyták el.


Megfordítottam. Ekkor elém tárultak csodálatos keblei középen a kis aranyos kényeztetésre váró mellbimbókkal. Nem bírtam, ki hogy ne vegyem számba őket. Lassan közelítettem, hogy először csak forró leheletemet érezze. Várakozása pattanásig feszült, miközben arra vágyott, hogy mellbimbója eltűnjön a számban. Nagyon lassan érintettem nyelvemmel, majd hirtelen számba véve nyalogattam meg szenvedélyesen. Annyira finom volt, hogy csukott szemmel átadva magamat ennek az igalomnak, hallgattam hangos sóhajait, és éreztem testének finom rángatózásait. A kis világos szedreket elhagyva tovább folytattam utam ajkaimmal, hiszen már nagyon vágytam arra hogy végre megízlelhessem, magamba szívhassam az illatát annak az édes nedűnek, mely már várt kedvesem lábai között.

Hasán nyelvemmel végignyalva érkeztem meg a lábai a nedves simára borotvált réshez. Mindent megadtam volna hogy végre belenyalhassak, de egy hirtelen gondolattól vezérelve ezt nem tettem meg. Inkább melléhez hasonlóan itt is csak nagyon lassan közelítettem. Láttam ahogy szinte megőrölve várja a pillanatot, mikor megérezte leheletem. Lágyan végigsiklattam nyelvem a keskeny résen, egy pillanatra megállva újból és újból megnyaltam, egyre mélyebbre hatolva nyelvemmel. Miután szeméremajkait szétválasztottam és nedveit gondosan lenyaltam, megkerestem addigra már kemény klitoriszát, és számmal rátapadva nyelvemmel kényeztettem. Ekkor megremegette teste. Tudtam, most nem hagyhatom abba, hiszen hamarosan közel a vég, és egy óriási orgazmust fog átélni az én kedvesem. Becsuktam hát szemem és érzéseimre hagyatkozva, teste rezdüléseit követve igyekeztem a legnagyobb élvezetet nyújtani neki. Cselekedetem pár perc után eredményhez vezetett. Teste még jobban megremegett és hatalmas sikolyokkal zenei aláfestésében élvezett el. Mikor éreztem, hogy a kéj alább hagyott testében apró csókokkal köszöntem el kipirult szeméremajkaitól.

Finoman hozzám bújt. Ekkor látta meg erekcióm, amit eddig mindig ügyesen rejettem el szeme elől. Tekintetében láttam egy újabb csillogást. Tudtam, hamarosan megszólalni sem fogok tudni. Lendületesen a hátamra döntött, és rám mászott. Még vagy már megint nedves puncijával csúszkált farkamon, egyre jobban fokozva a vágya bennem. Közben ismét kezelésbe vette a nyakam, amin már nagyon jól kitapasztalta nemrégiben, hogy hol vannak a számomra érzékeny pontok. Apró csókokkal haladt lefelé testemen. Melleimet kényeztette, hasamat puszilgatta. És halad egyre lejjebb, miközben lábamon éreztem, hogy ahogy egyre lejjebb siklik teste rajtam úgy hagy nyomot nedvessége. Szájával farkam fölé hajolt…

- Ne haragudj, tudnál nekem adni egy szál cigit? – szólított meg egy fiatal kiskölyök.
- Mond csak elmúltál már 18? – kérdeztem vissza határozottan.
A srác meglepetten de gyors fejszámolást végezve közölte velem, hogy ugyan nincs nála a személyi igazolvány de higgyem el ő 1992 Augusztus 28 –án született.
- Ilyenek az augusztus 28 –ák haver. Sok érdekes dolog születik ezeken a napokon – mondtam továbbballagva, majd visszafordultam: - Ne haragudj, de így nem tudok adni, kellemes estét.

Morcos fintort vágva felém sarkon fordult és folyattatta tovább útját.

- Hol is tartottam? - Próbáltam a gondolataimat visszaterelni az előző kerékvágásba.
Ekkor hirtelen megcsörrent a telefonom: ( így sajnos a gondolataim folyatását úgy látom el kell napoljam, de remélem holnap majd folytatódnak.)

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!