Szenvedélyes szex az utcánSzenvedélyes szex az utcán
Nyaralás, olasz kisváros. Verőfényes nyár, kora délután, hőség, enyhe szél lengedez. Emberek csak elvétve az utcákon, csak néhányan a vendéglők előtt az asztaloknál. Itt-ott, csendes zene... Mi is ittunk egy hűsítőt egy ilyen kellemes helyen napernyők alatt. Minden gondot otthon hagytunk, csak a vágyainkat hoztuk magunkkal. S serénykedünk is, hogy bepótoljunk valamit abból amit elszalasztottunk a hétköznapokban.
Van valami felszínes témánk... talán az épületekről, a helyi emberekről, az időjárásról beszélgetünk. De aztán csak elmerülünk egymás tekintetében. Én pajkosan mosolygok, felvonom a szemöldököm, válaszként cinkosan visszamosolyog rám. Míg fizet, már nem beszélünk, hagyjuk, hogy a vágy egyre feljebb kússzon és átjárja a testünk és élesedjenek az érzékeink. Nézzük egymást, isszuk a látványt. Már vetkőztetjük egymást a tekintetünkkel.
Elindulunk, nem beszélünk, néha egymásra nézünk. Keressük az alkalmas helyszínt. Össze-összenevetünk, szinte szaladunk...
Jobbra találunk egy árnyékos keskeny sikátort, kanyarodik nem látjuk a végét. Összenézünk.. igen ez az! Elindulunk, már nem sietünk, csókolózunk vadul. Faltól falig tántorogva a szenvedély hajt minket. Az utcácska szűk, és kanyarodik, a derekán már nem látni ki a keresztutcára, ...egy beszögelléshez értünk, már a másik végén sem látni ki.... Ketten vagyunk és nem lát senki. Vad buja ölelések, csókolózás, simogatás, harapás, karmolás szinte durva. A fal hűvös, érdes, vakolatlan, szinte töri a hátam... Ő keményen bánik velem, a falnak présel. A csuklóimat egymásra keresztben egy kezébe fogja, nem ereszti, a fejem felett a falhoz szorítja. Nem menekülhetek... és nem bánom! A fejem elfordítom, a nyakamat harapja, csókolja, nyögdécsélek, nem tudok csendben maradni. A másik kezével simogat erősen, markol.. a melleim, a derekam, a csípőm, a combom közé nyúl, belenyúl a bugyimba is, belém nyúl. Kívánom őt. Eddig a mellkasát karmoltam és masszíroztam, a tarkójánál fogva húztam a fejét magamhoz, hogy csókoljon. A bal lábam átvetettem az övén, átkarolva fel-le dörzsölve a combját. A csípőjét hozzám szorítja, ritmusra lök rajtam, még inkább a falnak szorít, kiszorítja belőlem a szuszt is. Minden ilyen mozdulatnál érzem ahogy a méhem, a mélyen fekvő izmok összerándulnak bennem, ahogy felkészülnek Őrá. Eloldom az övét. A férfiasságát a markomba veszem, kicsit masszírozom, másik kezemmel a heréi alá nyúlok, még masszírozom. A két tenyerével a fejem mellett a falnak támaszkodik. Élvezi.. A szemembe néz, Megnyalom az ajkait. A szemeibe mélyesztem a tekintetem és lassan leguggolok. Körben nyalom és megcsókolom, a számba veszem, mélyen amennyire csak bírom. közben a nyelvemmel úgy masszírozom, és ott, ahogy annyira jó neki. Remegnek a lábai... A hónom alá nyúl, felállít. A fal felé fordít. A könyökeimen támaszkodok. Felhajtja a szoknyám, kilépek az egyik lábammal a bugyimból. Már nagyon kívánom, és Ő is. Ahogy hátra magasan kitolom a csípőmet, leguggol csak egy nyalás, de nem cicázik velem tovább, elkap, belém hatol lassan, de határozottan és nagyon mélyen, felsikkantok ezt úgy szeretem, hagyja, hogy élvezzem, mert ettől már összerándulok... Lassú ütemben mozdul, hosszan, mélyen, lassan növeli a tempót, a tarkómba harap, szorítja a kezével, mert az felajz. Nyög és én is. Jajj, csak most ne jöjjön senki... Az ütem gyorsul, a kéj elborítja az agyunkat, minden érzékünket.... Nagyokat taszít rajtam, közeledünk a végéhez... Beteljesülés együtt... Szuszogunk.. A hátam újra a falnak támasztom, rám hajol. Ez jó volt, és nem gondoltuk, hogy ilyet is megtennénk. Rövid mosoly, rövid csók, még levegő után kapkodunk.
A sikátor végén közeledő léptek zaja. Cinkos összepillantás. Próbáljuk rendezni a sorainkat. Öltözködés, gombolkodás, frizura igazítás, zavart torok köszörülés, a közeledők tekintetének kerülése. Gyanúsak vagyunk. Rosszalló összesúgás, ahogy elhaladnak mellettünk.. Mi fulladozunk, ahogy megpróbáljuk visszatartani a nevetést. Már távolodnak. Kitör belőlünk a zabolátlan nevetés... minden feszültség feloldódott bennünk... Ilyet máskor is csinálnunk kell!!!

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!