A vígasztaló szexA vígasztaló szex
Vigasztaló szex

... senkit sem ismertem a táborban, kicsit izgultam is, hogy majd csak egymagam leszek, de gondoltam jó buli az egész.
Az első este, mikor mindenki összegyűlt a placcon, az egyik csajjal, akivel egy szobába kerültem, odajött hozzám és ezt súgta a fülembe:
- Nézd azt a srácot ott! Minden lány oda van érte a táborban!
Oda is fordítottam a fejem kissé közönyösen, gondolva, hogy biztos valami macsó a pasi, hogyha mindenkinek tetszik, amikor kis híján megállt a szívem. Máté volt az, az a srác, akivel akkor már 3 hónapja msn - eztem az interneten. Mindig mondta, hogy találkozzunk egyszer, meg hogy iszonyúan belém zúgott, és csak rám gondol, de persze én sosem gondoltam, hogy bármi is lehet ebből. Már csak azért sem, mert én 15 voltam, ő meg 22, és mellesleg fél éve volt barátom (Ádám), akit nagyon szerettem... mikor ránéztem ő is visszanézett rám, és láttam a szemébe a meglepettséget, és már állt is fel, hogy elinduljon hozzám, amikor gyorsan hátat fordítva neki, bementem a szervezők szobájába...

Aznap este Ádám felhívott telefonon. Zavarodott volt a hangja, kérdeztem mi a baj, mire ő csak annyit felelt: szakítanunk kell! - majd lecsapta a kagylót... egy világ dőlt össze bennem, mivel a többiek már elmentek aludni, kirohantam a másik házba, és berohantam az ebédlőbe. Sötét volt, így bementem az egyik sarkába, és elkezdtem zokogni. Fejemet a kezembe temettem és csak sírtam, körülbelül 5 percig, amikor csak azt éreztem, hogy valaki megsimogatja az arcom. Felnéztem és Máté térdelt mellettem.
- Te mit keresel itt? - kérdeztem tőle.
- Psssz! - és az ujját a számra tette finoman, mutatva, hogy ne beszéljek. Egyszer csak zajt hallottam az ajtó felől, mikor láttam, hogy az becsukódik és valaki bezárja. Felugrottam hirtelen, odafutottam, és elkezdtem kiabálni, hogy héé, mi még itt vagyunk!
- Nyugodj meg, én kértem meg a haveromat, hogy éjszakára zárjon be ide minket! Reggel 8kor ki foglak engedni!
Miután ezt kimondta egyszerre éreztem haragot és félelmet...
- Ha egy ujjal is hozzám mersz nyúlni...
- Tényleg azt gondolod, hogy képes lennék téged megerőszakolni? - azzal elindult felém, megállt a hátam mögött, és megfogta a vállam. - Itt nem fog semmi olyan történni, amit te nem akarsz!

Megfordultam a szemeibe néztem, mire ő megint megsimogatta az arcom. Hirtelen felindulásból megöleltem. Ő is visszaölelt és elkezdett simogatni, először csak a derekam, majd a fenekem. Bizsergés fogott el, vágyat éreztem arra, hogy lefeküdjek vele. A szemébe néztem, mire ő felemelt, és elkezdett a másik sarok felé vinni, ahol volt egy nagy szivacs. Közben végig a számban járt a nyelve, egyik kezével meg a melleimet simogatta. Lefektetett a szivacsra majd rámfeküdt, és elkezdtünk smárolni. Eközben elkezdett vetkőztetni, és mikor már csak a fehérnemű volt rajtam megállt.
- Biztosan akarod?Én nem kényszerítelek!

Válasz helyett, egyetlen mozdulattal lehúztam róla az alsógatyát. Ő ezen felbuzdulva kikapcsolta a melltartómat, és elkezdte simogatni a melleimet, közben a nyakamat puszilgatta. Egyre lejjebb haladt, most a melleimet szívogatta, majd a köldökömnél megállt. Lehúzta rólam a bugyimat, és újra lesmárolt. Jobb kezével pedig benyúlt a lábaim közé, és elkezdte izgatni a csiklómat. Iszonyú jól csinálta, először csak a csiklómat izgatta, majd elkezdett ujjazni, amitől teljesen kész voltam. Mikor már úgy érezte eléggé felizgultam, betette a farkát. Először kicsit fájt, mert elég nagy szerszáma volt, de mikor újra a szemébe néztem, minden fájdalom elmúlt. Elkezdtem mozgatni a csípőmet, mire ő megtámaszkodott és erőteljes lökésekkel elkezdett baszni. Nem először csináltam mindezt, de sosem éreztem még ilyet.

Nem csak a szex volt jó, de úgy éreztem, itt fekszem egy sráccal, akit már 3 hónapja ismerek, és akivel aznap találkoztam először. Kissé röhejesnek gondoltam a dolgot. Éreztem, hogy mindjárt elélvezek, és így is lett, másodpercekkel később elmentem. Ő is elment, velem együtt. Az orgazmus után olyan hálás voltam neki, a vigasztalásért, és a szexért is, hogy hanyatt fektettem és a számba vettem a farkát. Elkezdtem szopogatni a makkot, miközben a heregolyókat markolásztam. Majd bevetettem a nyelvemet is, és szívtam, és szoptam amennyire csak tudtam. Alig telt bele 1 - 2 percbe el is élvezett.
Mikor befejeztem, ő még hanyatt feküdt a szivacson, így gondoltam ideje felöltöznöm és elmennem a hálóterembe. Már készültem is elmenni, mikor megragadta a karom és visszahúzott.
- Mért menekülsz el mindig? Félsz tőlem? - kérdezte.
- Nem tőled félek, hanem egy újabb csalódástól!
Erre odahúzott magához, és megcsókolt. De nem úgy, mint ahogy eddig bárki is... ez más volt, sokkal finomabb csók, és közbe a testemet simogatta. Hanyatt fektetett és rám feküdt. Próbáltam ellenkezni, de lefogta a kezeim, és csak smárolt, keze pedig újra a puncimban járt. Iszonyúan jó volt, nem is akartam már ellenkezni. Megint egyre lejjebb haladt, s végül elkezdett nyalni, először csak gyengéden, aztán egyre erősebben, közben ujjazott tovább. Annyira jó volt, tudtam, hogy megint el fogok élvezni. Ekkor gyorsan felületem, megragadtam a farkát és beleültem. Elkezdtem rajta lovagolni. Máté mosolygott, és láttam rajta, hogy élvezi a dolgot. Megint elmentünk együtt. Hanyatt feküdtünk és átölelt.
- Mennünk kéne, nem? - kérdezte.
- De hát az ajtó zárva!
_ Nem, nincs zárva, de gondoltam, ha azt mondom, nem akarsz majd újra elszökni előlem.
Újra a szemébe néztem, legszívesebben felpofoztam volna, de nem tudtam. Csak néztem hosszan rá, és végül ennyit mondtam:
- A mai egyszeri alkalom volt, felejts el!
Hosszú csend...
- Ezt nem teheted velem, ági, én szeretlek! - mondta kétségbeesetten.
- nyugi, csak vicc volt! - mondtam vigyorogva és kirohantam az ajtón.
Egész tábor ideje alatt együtt voltunk, és aztán még 2 évig jártunk. Azóta elváltak útjaink, közös megegyezésből, de mai napig barátok vagyunk.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!