Születésnapi trojkaSzületésnapi trojka
Amit most leírok az igaz történet csak a neveket változtattam meg személyiségi okok miatt ! Egy dunántúli városban lakunk feleségemmel, Erikával engem Zoltánnak hívnak. Jól megvoltunk ketten gyerekek már kirepültek egy fiunk és egy lányunk van saját lábukon állnak már egy ideje. Egy három szobás családi házban lakunk most már csak ketten. Fiatalon házasodtunk és szerencsére minden jól alakult munkahely, család és a szexben is minden rendben van, 45-dik születésnapomon történt az a dolog, amit most megosztok veletek. A születésnapom csütörtöki napra esett ezért úgy döntöttünk szombatra szervezünk egy kis kerti partit. Csak kevés vendéggel számoltunk a gyerekek párjaikkal néhány kollégám és a párom kolléganői közül páran kb 20-an lehettünk.

A kis rendezvényünk nagyon jól sikerült fogytak az ételek és az italok 23 óra körül ért véget a buli és a vendégek szépen sorban elmentek. Van a páromnak egy nagyon kedves kolléganője szinte testvérként szeretik egymást,ő a szomszéd kisvárosban lakik egyedül egy kis kertes házban. Ő is hivatalos volt a partira egyébként is sokat jár hozzánk amolyan örökbe fogadott családtag. Ezért sem tűnt furcsának a kérése mivel elfogyasztott pár pohár bort nem akar autóba ülni maradhatna-e éjszakára mivel volt helyünk bőven így természetesen igent mondtam és hát nem szerettük volna hogy így vezessen.


Ildikó így hívják a párom barátnőjét 15 évvel volt fiatalabb, mint Erika amolyan töltött galamb alkatú, de ez kifejezetten jól állt neki igazán izgató teremtés. Mivel már régóta barátnők így sokat voltunk együtt különböző rendezvényeken és standon is sokszor csodáltam a testét és bevallom néha elkalandozott a fantáziám milyen is lehetne vele. De ennél tovább soha sem mentem szeretem Erikát és nem akarnám soha megcsalni. Ezért is próbáltam mindég udvarias, de közömbös lenni vele. Na de visszatérve a parti napjára éjfél körülre sikerült mindent elpakolni és megfürödve készültünk a lefekvéshez.

Erika az egyik gyerek szobába ágyazott meg Ildikónak még legurítottak egy-egy pohár bort amit egyébként furcsálltam mert egyébként egyikre sem volt jellemző az ivás. Aztán jó éjt kívántunk és elvonultunk a szobánkba. Mivel nyár volt és meleg Erika ledobta vékony hálóingét és bugyiban feküdt be mellém. Bíztam benne, hogy a szokatlan mennyiségű alkohol nem üti ki és még lesz egy plusz meglepetés és elkezdtem simogatni a mellét majd a bugyin keresztül a pináját örömmel nyugtáztam a reakcióját,hogy benne van a dologba.

Simogatás csókolózás egyre jobban kezdtünk begerjedni amikor egyszer csak Erika a fülembe súgta, hogy át hívja Ildikót harmadiknak? Ettől aztán egy pillanatra nem kaptam levegőt ez azért is meglepett, mert Erikára ez nem volt jellemző soha nem azt mondom, hogy prűd inkább azt, hogy meglehetősen visszafogott.

Ilyen még csak fel sem vetődött eddig közöttünk. Na de visszatérve az eseményekre tudtam nem sok gondolkodási időm van így gyorsan igent mondtam de azért rákérdeztem honnan jött ez a kitűnő ötlet,? Elmondta, hogy már régóta figyelik ahogy csurog a nyálam Ildikó után de azt is tudták én soha nem kezdeményeznék ezért is találták ki ezt az egész bulit meg, hogy itt tudjon aludni és ezért volt a szokatlan mennyiségű alkohol és máris összeállt a kép. Már csak egy kérdésem volt Erikához. Biztosan akarod te is ? Bevallotta sokat tépődött rajta és sokat beszéltek róla Ildikóval de végül is arra a döntésre jutott,hogy igen végül is csak jó lehet.

Akkor vágjunk bele, mondtam. Megyek, szólok Ildinek, mondta Era és automatikusan nyúlt a hálóingéért. Az minek? – kérdeztem. Bugyiban menjek? – kérdezte vissza. Hát, úgy is meztelenek lesztek mind a ketten. Igaz, mondta, csak ez még olyan szokatlan. Azt hiszem, hozok még egy kis bort is a konyhából bátorítónak. Jó! – mondtam én, addig meggyújtok pár mécsest meg füstölőt. Ezzel elindult a párom, azt hiszem, jobban izgult mint én. Eközben megszabadultam az alsógatyámtól és az ágy melletti dohányzó asztalon meggyújtottam pár mécsest és füstölőt. Egész hangulatos világítást sikerült varázsolnom. Ekkor megjelent az ajtóban Erika és Ildikó a párom egyik kezében egy üveg vörösbor a másikkal Ildikó kezét fogta.

Gyönyörű látvány volt feleségem egy szál bugyiban szép nagy mellei szabadon ringtak. Mellette Ildikó tangában és egy pólóban arányosan telt teste és nem túl nagy mellei csodásan néztek ki a mécsesek fényében. Én ott álltam teljesen meztelen és már a látványtól kezdtem mereven ágaskodni, amit a lányok észre is vettek, majd meg is jegyezték, itt már baj nem lehet majd jót kacagtak. Közelebb jöttek a bort letettem az asztalra ám előtte mindketten meghúzták mondták muszáj egy kis bátorító mert ilyet még egyikük sem csinált. Aztán átöleltem mindkettőt először a páromat csókoltam meg majd Ildikót majd mondtam nekik,hogy most egyszerre mindhárman így csókolóztunk vagy öt percig közben a farkam simogatták én meg a feneküket majd megfogtam az arcukat miközben közösen csókolóztunk és óvatosan kihúztam a fejemet kettőjük közül és össze fordítottam az arcukat.

Legnagyobb meglepetésemre nem hagyták abba a csókolózást, csak akkor amikor levettem Ildikó pólóját fürdőruhában láttam már többször is tudtam,hogy szépek a mellei, de azt nem, hogy ennyire és ez ma éjszaka az enyém. Közben a két lány megszabadult a bugyijától és ott álltak az izgatóan gyönyörű meztelen testükkel Mondtam nekik, mennyire izgató volt látni őket egymással csókolózni. Azt mondták, nekik is izgatóan új volt ez az élmény, de mivel nincs bennük kifejezetten túl nagy leszbikus hajlam, így be kell érnem annyival, hogy csak csókolóznak és simogatják majd egymást max még a mell csókolgatás belefér, de a pinanyalás már nem vállalják azt nekem kell.

Mondtam rendben de mi a helyzet a szopással mert arra szükség lesz. Ildikó rögtön azt mondta, részéről nem okoz gondot, de gecit nem akar nyelni, persze kicsi nem gond, de ha lehet, ne élvezzek a szájába, mivel Erika nem híve a szopásnak és így nem is igen gyakorolja. Azt mondta, majd meglátjuk. Akkor mehetnénk is az ágyba, mondtam, egymás mellé feküdtek, és én felváltva nyaltam és ujjaztam őket, majd mikor már kellőképpen begerjedtek, hanyatt feküdtem. Erika rá ült a faszomra, Ildikó pedig ráült a számra, miközben dugtam és nyaltam őket. Ők smároltak és egymás mellét simogatták csókolgatták és szívták, aztán én gumit ők meg helyet cseréltek és így élveztünk el első menetben. Kis pihenő és némi bor elfogyasztása után ismét akcióba lendültek, mondtam nekik egy kis kényeztetés nem ártana odalent. Nekem Ildikó munkához is látott csodásan szopta a faszom hívta Erikát is de egyenlőre nem akart.

Ekkor Ildikó taktikát változtatott elkezdte jó bő nyállal szopni a faszom majd oda hajolt Erikához és szájon csókolta, hogy érezze a nejem a faszom ízét, majd ismét vissza tért szopni a párom ezt egy kis borral leöblítette. Így ezen felbuzdulva Ildikó azt mondta, mártogassák borba a faszom és úgy szopják majd ez így már Erikának is tetszett így szopták aztán keményre a farkam és jöhetett a következő menet. Ildikó ráfeküdt a nejemre mintha dugnának így én baszhattam mind kettőt felváltva. Ezután Erika azt mondta szeretné nézni, ahogy ketten kefélünk Ildikóval. Utána én mondtam szeretném látni őket, ahogy egymást kielégítik. Talán ez volt a legizgatóbb része az éjszakának, látni, ahogy csókolják simogatják, ujjazzák egymást. Mikor végeztek ott pihegtek egymás mellett, csodálatos látvány volt. Aztán csak beszélgettünk mindenféléről de főként a szex-ről.

Felmerült a gondolat egy műfasz beszerzéséről, illetve arról beszélgettünk, miért nem akarnak ondót nyelni. Ezzel aztán odáig jutottunk, hogy azt mondták, ha én megkóstolom, akkor ők is. Kitalálták, verjem ki a faszom a mellükre és akkor ők egymás melléről lenyalják a nyelvükkel, meg átadják nekem. Így csókolózva mindenki lenyel valamennyit. Így hát megtettem, furcsa volt verni a farkam két nő előtt mondtam segítsenek, de azt mondták ezt nekem kell csinálni ők max csak annyiban tudnak segíteni,hogy közben ujjazzák magukat így valóban könnyebb volt.

Amikor közeledett a vég szépen odatartották a cicijüket, jutott mindkettőre bőven. Először Ildikó nyalta le Era melléről a gecit és a nyelvén összegyűjtve közeledett felém és betolta spermás nyelvét a számba és így csókolóztunk, míg el nem fogyott mindkettőnk szájából a sperma. Aztán Era következett, kicsit félénken fogott hozzá, még soha nem volt geci a szájában, de szépen tisztára nyalta Ildikó mellét és aztán megint én következtem hát nem akármilyen élmény volt. Egyszer csak azt vettük észre,hogy kialusznak a mécsesek és odakint kezd virradni, így hát le eresztettem a redőnyöket és aludtunk mindhárman egy ágyban, úgy ahogy voltunk meztelen Ez volt eddigi életem legszebb születésnapja. A Történet folytatódik, de azt majd máskor mert még friss az élmény.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!