Felfújt faszFelfújt fasz
25 vagyok, fiatal, házas, vagány, extrém srác. Lakhelyem szeretném titokban tartani, mivel igaz történetet fogok leírni. Hol is kezdjem..Nejemmel régóta együtt vagyunk, imádjuk egymást. Alacsony 165cm, vékony, kb 45 kilós, gyönyörű, nagyon kívánatos csaj, folyton megbámulják, bár nem csoda, tenyérbe illő kerek cicik, vékony csípő, nagy kerek popsi, tökéletes nő.

Az ágyban egy állat, eszméletlenül jól szop, lovagol, szét tekergeti magát ,ráadásul hangos, nagyon hangos!Teltek az évek, eleinte napi 6-7 kőkemény dugás, aztán egyre kevesebb, míg elhidegültem, meguntam. Igen, sosem gondoltam, hogy ez előfordulhat, de megtörtént.


Sokan gondolkodtam, hogyan tehetném izgalmasabbá a szexet. Nagyobb cicik? Faszság, fogtam már szilikon ciciket, nem az igazi, ráadásul nem mindig olyan, amilyennek lennie kell. Farokhosszabbítás gátmetszéssel? Rengeteg pénz az is, kockázatos is, meg miért? Nem azért, de 23,7 centi, hatalmas…büszke vagyok rá, az összes exem rosszul van még mindig miattam.

Nos, úgy döntöttem belövök egy kis vazelint! Egy barátom mesélte, aki ült sittem, hogy neki nyomtak, majdnem a duplájára dagadt. Mondom kamu, erre elővette, hát mondom ilyen nincs, nem olyan hosszú, mint az enyém, de nagyon vastag volt.

Vettem fecskendőket, tűket, vazelint a patikában, otthon felolvasztottam és a bőr alá fecskendeztem 3x10ml vazelint. Először az futott át az agyamon, hogy te jó ég, mit tettem, ‘picit” sok lett, fogalmam sem volt mennyit kell, de akkor már baszhattam.

Szépen elmaszíroztam, pihentettem napokig, majd felhoztam egy nap a nejemnek, hogy este volna-e kedve “játszani”, mert van egy kis meglepim. Nemet mondott, azt hittem csal, de mondta, hogy nem, el is hagyna, nem szórakozna..Nagy nehezen rávettem, végül bele ment…Eljött az este, gyerekek elaludtak, gúnyos vigyorral a képemen az ágyba bújtam mellé,épp masztizott, egyébként külön aludtam, a rengeteg munka miatt a dolgozó szobámban “elájultam” párszor, pihentetőbb volt, így ő is nyugodtan tévézhetett. Még egyszer leírom, rég nem voltunk együtt, ő azért nem akart velem dugni, mert azt hitte, hogy csalom! Lényegre tértem, finoman megcsókoltam, elkezdtem simogatni, már az illatától beindultam, szépen lassan lehúztam a ruháit, majd rámkérdezett, miközben a nyakát csókolgattam, -na, mi az a meglepi? Ekkor a szemébe néztem, a kezét a farkamra tettem, megmarkolta, szemeit hatalmasra nyitotta, azt mondta atya úr isten, ez meg mi? Ez nem volt ekkora!!! Ekkor lehúzta a takarót, akkor vette észre, hogy még melegítő nadrágban is mennyire látszik.

Mutasd, azonnal, mondta hangosan, döbbent arccal! Oké, levettem a nacim, boxert nem hordtam, kényelmetlen így. Amikor meglátta szó nélkül munkához látott, próbálta bekapni, eddig ment a 3/4-e, most a negyedét is alig tudta benyelni, eközben hátulról jó mélyen bugyiját félre tolva bele nyaltam a puncijába, ami már kegyetlenül nedves volt attól, hogy előtte épp maszturbált.

Ez az, szopjad, mondtam, nagyon hamar elmentem, rettenetesen kívántam, lenyelte, de folytattam.

Felálltam, az alkarját a faszom mellé tette, közben másik kezét a szája elé téve mondta, – baszki, ez be sem fog menni! Csuklómnál vastagabb, néger pornókban láttam eddig csak ilyet. Lassan elkezdtem ujjazni, 2 ujj, 3 ujj, 4 ujj, aztán gondoltam megpróbálom.

Finoman, óvatosan, lassan egyre mélyebbre nyomtam, már a méhét éreztem, nagyon szűk volt, rettenetesen fájt neki is és nekem is, de nagyon akartuk! Mikor tövig bent voltam megálltam, hagytam úgy 2 percig, közben csókolóztunk, magához szorított.

Ezután a seggem megmarkolta és elkezdett alattam mozgolódni..ez volt a jel, nagyon nedves volt, így elkezdtem finomat ki-be húzni, tolni..hát fél perc sem kellett neki, akkorát élvezett, hogy nem győztem lefogni a remegéstől..mondtam neki, hogy kicsikém, én az előbb már elmentem, hosszú idő, mire megint sikerülni fog! Erre elkezdtem vadul kefélni, olyan szinten élvezett, hogy hang már nem jött ki a száján, szét spriccelte az ágyat, életünkben nem basztunk olyan keményet, ordított, ez az, dugjál, még, még! Brutális vagy, ne hagyd abba!!! Úgy 1 órán keresztül ez ment, majd tele élveztem, de akkorát, hogy utána mozdulni sem tudtam, alatta pihentem, ahogy rajtam ült. 🙂 szép lassan kihúztam az ak47esem vörös, duzzadt, nedves, gecivel teli pinájából, nagyon boldog volt, ahogy én is 🙂 azóta nincs nap, hogy ne dugjunk, akkor is, ha megvan a mensi, nem tudjuk megunni egymást, nála ez a határ, nagyobbat semmiképp sem akar. Elmondhatom, hogy boldog, perverz, pár vagyunk 🙂

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!