Nomika a szexgépNomika a szexgép
Még a kilencvenes évek elején, amikor a használt autó import virágkorát élte én is részt vettem pár üzletben. Persze nem nagyban, inkább csak sofőrként. Akkoriban mégis "menőnek" számítottam és ragadtak rám a csajok. De lehet, hogy csak a kocsijaimra.

Egy ismerősömön keresztül kerültem kapcsolatba egy Győri lánnyal, aki égen-földön egy VW bogárhátút hajtott, de kabrió változatban. Emlitettem neki, hogy Milánóban van kettő is elég türhető állapotban. Nagyon fellelkesült és már aznap indult volna, persze azért kicsit lehűtöttem, hogy lesz az még egy-két hét, amire abból autó lesz. A következő napokban szinte minden nap hívott, vagy jött. Néha azért másról is beszélgettünk és a végén ott tartottam ,hogy enyhén szólva beleszerettem. Csinos volt, de nem az a kimondott bombázó, de komoly erotikus kisugárzása volt az mellett, hogy értelmes is volt.

Végül úgy alakult a dolog, hogy választania kellett, vagy kimegyünk kettesben, vagy vár még két hetet. Természetesen az első mellett döntött. Vasárnap éjjel indultunk és nagyon gyorsan le is értünk. Végig aludt mellettem és én sokszor bámultam a melleit, amik a megfeszülő blúzát majd átbökték. Reggel olasz tempóhoz képest elég hamar nyélbe ütöttük a vásárt és a papirokat is el tudtuk intézni délig. Noémi azonnal indulni akart, de én hulla fáradt voltam. Végül is beigért valamit, aminek nem lehetett ellenállni. Az ígéret az volt, hogy ha hazaérünk, akkor nála annyit alszom, amennyit csak akarok. Nosza, gépháznak riadó és az osztrák határig egy huzamban el is jöttünk. Még a vám is gyorsan ment, viszont énnekem sürgősen innom kellett pár red bull-t, mert az összeesés határán voltam. Az eső is eleredt, és tudtam nem lesz egy egyszerű utunk. Graznál már Noémi állt ki pihenni. Csodáltam, hogy addig bírta. Bementünk egy pihenőhelyre és ittunk egy kólát. Itt kissé elkeserítettem a csajt azzal, hogy még a fele út hátravan. Na de nem részletezem, végül is hazaértünk és beestünk az ágyba.

Én már nem emlékszem, hogy miket beszéltünk lefekvés előtt, de reggel ruha nélkül ébredtem. Ami lényegesebb Noémin se volt semmi, csak egy kis takaró. Alig mertem megmozdulni is. Vagy egy órát feküdtem így, mire éreztem ő is éledezik. gyorsan kimentem a mosdóba és kissé emberi formát varázsoltam magamból. Mindenemet megmostam, nehogy készületlenül érjen valami. Éppen a szerszámomat mosogattam, amikor benyitott. Minden teketória nélkül beállt a zuhany alá és behívott engem is. Emlékeztett rá, hogy most már egy kicsit az ővé vagyok és szeretné ki is használni, ha már nem vagyok olyan fáradt. Nos az agyam nem dolgozott olyan gyorsan, mint a vér a farkincámban, amely azonnal mutatta, egyáltalán nem fáradt. Szép lassan megmostuk egymást, majd megtörölgettük. Én próbálkoztam akció indítással, de Noémi csak a szemével intett, hogy majd a szobában.

Végre bejutottunk és Noémi leült az ágy szélére, maga elé húzott és kezébe vette a szerszámomat. Nem szólt semmit, csak simogatta, amitől egyre keményebb lett. Hamarosan megjelent a csúcsán egy cseppecske amit az ujjával elkent, a maradékot pedig lenyalta az ujjáról. Gyorsan elé térdeltem és megcsókoltam a kezét, majd végig a karját, vállát, nyakát, és egy nagy csókolózás lett a vége. A kezeim se tétlenkedtek. A melleit vettem célba. Már a zuhany alatt is a mellei voltak, amik a legjobban izgattak. Elég nagy cicik voltak, de a bimbók még gyönyörűbbek. Keményen álltak, arra várt mindegyik, hogy bekapjam. Egymás után szopogattam a bimbóit. nyalogattam a hasát, a mellei alatt a bort, közben néha csókolóztunk. Amikor kezdett egyre forróbb lenni a teste, hanyatt feküdt én pedig továbbra is a melleit nyalogattam, szopogattam. A kezemmel elindúltam a combjai felé, de ő már megelozött és csak azt láttam egyre hevesebben maszturbál. Gyorsan lejjebb vonultam és besegítettem neki szájjal. Harapdáltam kicsit, nyalogattam, az ujjai közé nyomtam a nyelvem. Aztán rámbízta a dolgot és végre beterpesztett én pedig belenyomtam a nyelvem a puncijába és nyaltam, szívtam, amíg csak bírtam. A csiklóját masszirozva hamarosan orgazmus közelbe került, akkor rámkiabált, hogy dugjam meg gyorsan. Letérdeltem az ágy előtt és bevezettem a nedves puncijába a szerszámom. Két-három lökés után elélvezett és enyhén szólva sikítozott. Nem tudom a szomszédok mit szólhattak. Amint elernyedt a teste, szép finoman letisztogattam a nyelvemmel a kisajkak körüli részt. Közben szépen ráfordultam, hogy a dákóm ott meredezzen Noémi arca elott. Egy pillanat alatt rájött mit szeretnék.

Megmarkolta és nyalni kezdte a hegyét. Csak a makkomat nyalogatta, közben erősen szorította és huzogatta a bőrt rajta. Hamar elélveztem. Beterítettem a száját, egy kicsi az arcára is ment. Most végre bevette teljesen a szájába és kiszívta a maradék ondómat. Kissé elpillesztett a dolog és odafeküdtem melléje. Beszélgettünk, de Noémi hamarosan elkezdte a punciját simogatni, majd ujjazni kezdte magát. Mondtam neki én még sosem láttam, ahogy egy lány végig csinálja. Azt válaszolta, akkor csináljam én is ő elotte. Egymást bámulva maszturbáltunk egymástól 1 méterre. Nagyon izgató volt. Én előbb elspricceltem és utána már csak "moziztam". Egy kis pihenő után megcsörrent a telefon és Noémi anyukája érdeklodött mi volt az uton, és hogy fél óra múlva felnéz. Nem örültem neki túlzottan, mert a punciban még igen keveset tartózkodhattam. De muszáj volt lelépni. A kocsi vámolását és üzembehelyezését is magamra vállaltam, de valahogy sosem volt lehetőségem Noémivel kettesben maradni.

Már egy hete használta a kocsit, amikor egy vasárnap ebéd után beállított és kocsikázásra invitált. Tavasz lévén kimentünk a Szigetközbe. Az odauton olyan általános dolgokról beszélgettünk, hogy féltem ebből se lesz szex. De amint megálltunk Noémi átröppent szinte az ölembe és hosszan csókolóztunk. Kérte, vigyem egy elhagyatott helyre, mert hiányzik neki a dákóm. Kerestünk egy erdősávot, ahol nem nagyon jár senki. Már a kocsiban nekivetkőzött a csaj és behajolt az ölembe. Kihámozta a nacimból a szerszámomat és elkezdte szopogatni, nyalogatni. Amire megálltunk, én is álltam már rendesen. Hát a bogarat nem arra tevezték, hogy benne szexuális életet éljenek, így kiszálltunk és Noémi nekitámaszkodott a kocsi oldalának, az egyik lábát felrakta a kocsi első sárvádőjére én pedig bevágtam hátúlról.

Nagyon kívánós volt, mert egyből be tudtam hatolni tövig. Addig nem is húztam ki, amíg bele nem lövelltem egy nagy adagot. Noémi nagyon élvezte, mert ismét hangosan sikoltozott. Amikor végeztem, leült velem szemben és nyalásra kínálta a punciját. Nem kellett kétszer mondania és végeztem is a feladatot. Imádni való volt a pinnája. Akkor még nem volt divat a borotválás, de ennek ellenére se volt nagyon bozontos. Minden reakciója látható volt a nagyajkak, a kisajkak rezdüléséből. Amikor végre elélvezett, addigra én lettem megint kívánós. Helyet cseréltünk és Noémi szájjal kézzel kezdte izgatni. Nem akarta most a szájába a löketet, hanem egy idő után meglovagolt és jól kiélvezkedte a dákómon magát.

Sajna ez a délután is végetért. Egy évig rendszeresen találkoztunk két-három hetente és hasonló kellemes elfoglaltságaink voltak. 94-ben férjhezment egy újgazdag csemetéjéhez, azóta csak néha telefonon tartjuk a kapcsolatot. Akármilyen régen volt, bármikor vissza tudom idézni a testét, és a hangját is..

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!