Kurvafeleség és a vadászKurvafeleség és a vadász
Rita vagyok 45 éves, feleség boldog házasságban. Őszi napon történt mikor ugyanis apósoméknál laktunk a férjemmel és gyermekeinkkel ( mivel épp házvásárlásban voltunk ). Kisebbik fiúnk 5 hónapos volt, még szopott. Nagyobbik 9. Nem dolgoztam csak otthon a háztartásban. Köztudott volt, hogy apósom és férjem nagy vadászok hírében álltak. Ezért idény kezdetekor, összegyűltek a férfiak és ittak, mulattak apósoméknál.

Ezen az estén is így volt kicsit sokra sikeredet az ital, mint mindig.


Volt egy vendégünk, egy vendégvadász. Olaszországból jött. MI láttuk vendégül. Nagyon szemügyre vett. Láttam rajta nagyon bejön neki a fekete haj, nagy cicik, és a hatalmas popsim vastag számmal. Többször rám kacsingatott este. Mikor a pincéből vittem a fiúknak fel a bort a lépcsőn utánam jött és mivel mind a két kezemben demizson, ő ezt kihasználva a ruha alá nyúl és felnyúlt a puncimba. Teljes ideg lettem meglát valaki meglesz a botrány, finoman kihúzta szoknyám alól a kezét és segített elvenni az egyik demizsont. Tovább iszogattak párom lent a nappaliban el is aludt, apósom pedig lent maradt egy másik idősebb barátjával. (Sajna én a szoptatás miatt nem ihattam.)

Mindenki nyugovóra tért. Ahogy megszoptattam a kicsit én is felvettem a selyem hálóingem, és lefeküdtem aludni. Sötét volt nagyon a holdvilág sem sütött be, esős idő volt. Már majdnem aludtam volna mikor nyitódott az ajtó. Mondtam is végre megjött a férjem. Szépen befeküdt az ágyban (mint utólag kiderült, az olasz volt). Furcsa volt már az elején, hogy cirógat, de nem vettettem rá nagy figyelmet. Majdnem hason voltam, a hálóing teljesen felcsúszott, a popsim kint volt. És itt jöttem rá hogy az olasz van mellettem! Elkezdte a nagy vastag farkát berakni. Olyan döbbenet tört rám, mivel a férjem nagyon átlagos.


Ahogy nyomni akarta, nem ment, lejjebb csúszott és elkezdte nyalni a puncim és a popsim. Nagyon jól csinálta mesteri volt, nagyon élveztem. Mikor már elég nedves voltam ismét próbálta. Így már sikerült, de nagyon feszített olyanokat lökött mindig hírtelen, hogy csak visítani tudtam. Hason voltam erőteljesen kúrt, mondtam magamban, ha most nem bukom le, akkor sosem. De végül nem. Nagyon sokáig kúrt, így sajgott a puncim. Közben újra felébred a kicsi. Átmentem és megszoptattam még, és visszajöttem a szobámba a lámpa kapcsolóért guggoltam le és akkor hátulról betámadott az olasz nem is akárhogy, a popsimba tolta a farkát.

Fel akartam állni, de visszanyomott és erőteljesen kezdett baszni. Életemben akkor volt másodjára fasz a popsimban, fergetegeseket élveztem. Nagyon jó volt.

Végre felengedet állni. Ellökött az ágyra hanyatt. Felhajtotta a lábam és újra popsimban is volt a nagy vastag fasza, olyanokat lökött, alig bírtam magam, közben a mellemből szopta a tejet kifele.


Már hajnal lehetett, mert hallottam az egyik munkásunk ment az állatokat etetni. Akárhogy kérdeztem, nem akar-e még elmenni, nem értette. Nem tudott magyarul, csak dugta a popsim. Végül megtört a csend. Hírtelen ráhúzott tövig a nagy vastag farkára, a lábammal tolni akarta a testét, de nem tudtam. Éreztem remeg a farka, lüktetett, ebben a pillanatban teleélvezte popsim. Reggel menni sem tudtam, szinte a gyereket is magam mellé vettem úgy szoptattam. A páromnál majdnem lebuktam. Mikor nem sokra rá zuhanyoztam a szex után mikor már képben voltam. Bejött és látta, hogy a popsim eléggé vörös. Kérdezte, hogy ez mitől van. Annyit tudtam mondani, hogy „amíg te apáddal boroztál, addig lent én vibrátorral játszottam”. És elhitte. Röviden tömören ennyi az én kis félrelépésem. Azóta is boldog kapcsolatban vagyok.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!