Hotel pornóHotel pornó
Régóta fantáziáltam Hajniról a 30-as éveinek végén járó sportos tanárnőről. Iskola után történt az eset, aznap zuhogott az eső. Már 18 éves voltam és nagyon kúrtam volna már valakivel.

Órák után indultam hazafelé, amikor Hajni Szilvivel az egyik kolléganőjével jött kifele az iskolából. Hajni arrafelé lakott, mint mi és mivel zuhogott az eső felajánlotta, hogy hazavisz Szilvivel együtt:


-Szia, te még itt vársz?

-Igen, nem mertem elindulni gyalog, és várom a buszomat.-mondtam


-Gyere elviszlek magammal, nem tart semeddig!-felelte

-Hát, tanárnő…nem kell engem hazvinni


-Ne hülyéskedj gyere!

Elindultunk a parkoló felé. Szilvi és Hajni épp arról beszélgettek, hogy egyik közös barátnőjüknek miben volt része. Gímiből ismerték a csajt és valószínűleg előző este dughatták meg jól, mint megtudtam gruppenben… Ekkor rögtön egy bizonyos dolog jutott eszembe😉 Először csodálkoztam, hogy vajon miért előttem beszélik meg a dolgit, de végül leesett.

Hajni vezetett Szilvi és én pedig hátul ültünk.

Szilvi ekkor megszólalt:

-Jajj azok a csodálatos fiatal éveim! Minden héten más fasz volt bennem!-ekkor rám nézett- Egyetem végén még egy kamasz sráccal is keféltem.

Elkezdett felállni a farkam, nem bírtam magammal, nem féltem a választól!

-Én is kamasz vagyok, ha érti mire gondolok, tanárnő!

Szilvi ekkor megcsókolt és a gatyámban kezdett turkálni. Nagyon élveztem. Ez volt az első alkalom, hogy milffel smárolok. Eltoltam magamtól és megkérdeztem:

-Csajok nem akartok egy vad baszásban részesülni?

Hajni felkiáltott:

-Bátor vagy, hogy tanárok előtt így beszélsz! Na, de hogy ne lenne kedvem. Az idejét sem tudom, hogy mikor kúrtam már, a munkám mellett nem jut rá elég idő.

-Vegyünk ki ma délutánra egy hotelszobát!-javasolta Szilvi.

Hajni keresett egy hotelt, majd bement, hogy elintézze a foglalást. Szerencsére sikerült egy franciaágyas apartmant szerezni…

Szilvit közben kinyaltam a kocsiban, amitől nagyon beindult, mert szerinte soha nem volt még senkivel ilyen jó.

Negyed óra múlva jött Hajni és mondta, hogy kész a foglalás.

Felmentünk, először közösen zuhanyoztunk egyet, majd kiküldtek, hogy várjam meg őket kint. Amíg vártam őket, alkalmam nyílt egy kicsit összefoglalni a “pancsoláskor” látottakat.

Hajninak formás 30-as milfhez illő óriás csöcsei voltak és gyönyörű feszes puncija, bőrén egy ránc sem volt.

Szilvinek kisebb melle volt ugyan, de olyan feneke volt, hogy azt bármelyik tini picsa megérdemelné. Az ő punciján azért látszott, hogy be van járatva a gépezet, de nem volt szétkefélve.

Pár perc múlva kijöttek. Igényesen sminkelve, összekötött hajjal, magas sarkúban és gyönyörű fekete alsóneműben álltak elém.

-Heló csajok! Szerintem, ti szakmát tévesztettetek. Már most elmegyek ha nem kezdtek el szopni!

Hajni azonnal rám vetette magát csűrte csavarta a faszomat. Szívta a faszt, mint aki minden nap kefél. Nagyon ügyes volt hihetetlenül jól csinálta, habzott a forró nyála a farkam körül. Szilvi eközben vadul csókolózott velem és megkért, hogy fojtassam azt, ami a kocsiban történt. Ráült a számra, és a forró lüktető punciját kóstolgattam hosszasan. 6-7 perc után hatalmasat élveztem Hajni testére. Pár nyalás után Szilvi is elélvezett. Smárolás közepedte, levetkőztettem a két casjt.

Hajni ekkor adott nekem egy Viagrát és elkezdtek leszbizni. Lassan elkezdett felállni a farkam, majd elkezdtem verni. Hajni rám ordított:

-Nehogy elkezdd verni, mert levágom! Az a fasz én rám vár a forró geciddel együtt!

Amikor mind a ketten kellően benedvesedtek, Szilvi hanyatt dobott az ágyon és beleült a farkamba. Vadul lovagolni kezdett. Hajni a számba dugta melleit és közben ujjazta magát, majd rám ült. Amikor Szilvi elment. Hajnit misszionáriusban kezdtem tolni. Szilvi pedig elővett egy vibrátort és kényeztette magát.

Hajni olyan vadul ölelt, hogy nem akartam, hogy ez az érzés bármikor is véget érjen. Körmeivel kellemesen karmolászta a hátam és hangosan lihegett. Éreztem, hogy lassan vége, és őrült tempóban kezdtem el kúrni. Pár perc múlva hatalmasat élvezett, majd egy percet lassan dugtam még ami mind a kettőnknek nagyon jól esett.

Én is kezdtem a csúcsra jutni, ezért megkértem a két nőt, hogy szopjon a legjobb tudása szerint. 5 percet szoptak vadul, lelkesen, majd elélveztem és hatalmas adagot nyomtam a csajok szájába. Kb egy percen keresztül ömlött a forró sűrű geci a szájukba.

Szilvi ekkor megkért, hogy basszam hátulról. Meg is tettem, neki, hiszen ő is nagyon jól végezte dolgát. Toltam neki és közben húztam a haját. Hajni eközben olajjal kente be az egész testét. Amikor Szilvi elfáradt lefeküdt és pillanatokon belül el is aludt.

-Hajni!-szóltam-Az egész este a miénk!

-Feküdj hátra öcsi!-kiáltott fel.

Hátradőltem és rám feküdt, a pináját a számba tolta, a farkamat pedig vadul szopni kezdte.

Nagyon szereti a gecit.-gondoltam. magamban. Nagyon hosszan kényeztettük egymást orálisan, majd amikor meguntam levetettem magamról és megbasztam hátulról őt is. Nem bírtam sokáig és belelőttem egy adaggal a formás popsijába. Ekkor elkezdett szopni, amíg újra fel nem állt.

Amikor állt mint egy bot akkor előre döntöttem és kutyapózban basztam egy ideig nagyon csodálatos érzés volt. Büszke voltam magamra, hogy egy farokkal rendre intettem két milf tanárnőt.

Hajnival is már a kimerülés szélén voltunk ezért iszonyatos tempóban kezdtem tolni a lüktető punciját. Az utólsó tolásoknál már remegett a lábam annyira fáradt voltam.

Hatalmasat lövelltem Hajni pinájába, és mint a mesében pár másodperc múlva ő is elélvezett. Ott feküdtünk egymás karjaiban. A faszom egy milf tanárnőben, levegőt alig kapok, nagyon elégedett és büszke vagyok.

Fél órán át ebben a pózban feküdtünk amíg erőt gyűjtöttünk egy utolsó menetre. Nyalni kezdtem majd egy idő után szopott, ezután kutyapózban basztam meg. Elaludtunk.

Pár óra múlva arra ébredtem, hogy valaki szopja a farkam.

Szilvi volt azt. A mellei közé rakta a dákóm és úgy kényeztetett, amíg el nem élveztem. Este tíz körül ébredtünk fel és egy gyors zuhanyzás után hazamentünk. Forró csókkal váltam el a két rabszolgámtól és megesküdtünk, hogy még folytatjuk.

…De ez egy következő történet…

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!