MILFMILF
Elindultam vásárolni, majd amikor parkoltam be, közvetlen a mellettem levő helyre abban a pillanatban ahogy leállítottam az autót, beparkolt egy igen szemre való 35-40 közötti nő. Egyből beindult a fantáziám, mert 24 éves koromra egyre jobban fantáziálok arról, hogy megfektetek egy idősebb hölgyeményt. Összeakadt a tekintetünk, majd mind a ketten elmosolyodtunk. Kiszállt az autóból, bezárta és elindult be a boltba. Követtem minden egyes mozzanatát. Nem tudtam levenni a szemem róla. Feszes popsi, közepes cicik, fekete haj, magas sarkú, csodás alkat. Pár másodpercre lefagytam, majd én is kiszálltam és bementem a boltba.

A rövidgatyák között keresgéltem, amikor felpillantottam és a mellettem levő sorban ő is a női rövidgatyákat nézegette. Nem bírtam ki, muszáj volt még egyszer megnéznem magamnak azt, amiről eddig fantáziáltam. Kimentem a sor szélére és volt olyan szerencsém, hogy akkor ejtette le a pénztárcáját. Zsemle színű vászon nadrág volt rajta, és ahogy lehajolt érte, tisztán látszott domborodó puncijának vonala a fehér tangán keresztül. Csorgattam a nyálam.. Amit ő abban a pillanatban észrevett és elkezdett nevetni. Nagyon kínos pillanat volt, töketlen módra azonnal leléptem onnan.


Kerestem még pár ruhát és elindultam a próbafülke felé. Ez egy kis bolt volt, szóval nem volt női-férfi fülke, hanem 5 egymás mellett és az ment be, aki akart. 1 fülke volt foglalt, én a közvetlen mellette lévőt foglaltam be. Elkezdtem levetkőzni, amikor megszólalt valaki..

– Aranyos voltál, ahogy lefagytál az előbb.

Itt még a levegőt is lassabban vettem, majd kidugtam a fejem körbenézni, hozzám szóltak-e.


Nem láttam senkit, majd amikor húztam volna vissza a ponyva függönyt, kihajolt Ő is és így szólt.:

– Igen, neked mondtam. – és elmosolyodott


-Ne haragudj, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, de nem tudtam levenni rólad a szemem.

– Ne szórakozz, inkább te voltál kellemetlen helyzetben! – mondta nevetve

Hihetetlen, hogy az ember ilyenkor lefagy, pedig eddig semmi ilyen problémám nem volt, sikerült szót értenem a nőkkel, de ez a helyzet más volt.

– Na de figyelj, egy kis segítségre van szükségem, ha végeztél tudnál nekem segíteni?

Meglepődtem, nem tudtam mit szeretne, de igennel válaszoltam.

Amint végeztem, a kosárba raktam, amit szerettem volna és odahajoltam a függönyéhez.

– Itt vagyok, miben kell a segítségem?

Pár centi erejéig elhúzta a függönyt, az arcán nagy mosoly, derekáig húzva az egybe ruha, kezeivel takargatta a melltartóból kibuggyanó melleit.

– Fel tudnád nekem húzni a zipzárt hátul, kérlek?

– Persze szívesen, de ahhoz beljebb kell lépjek. – mondtam lelkesen

– Gyere, csak húzd be magad után a függönyt.

Beléptem, majd azonnal hátat fordított nekem és elengedte a melltartót a mellkasáról.

– Most próbáld meg.

Itt már szinte kész voltam, teljesen oda voltam a nőért. A farkam kezdett keményedni, de még szerencsére nem volt feltűnő, hogy észrevehesse.

Lassan elkezdtem felhúzni a zipzárt, és hogy ne csípjem be a bőrét, mellkasát előre nyomta, fenekét pedig felém. Próbáltam elhúzni időben, de túl gyorsan történt minden, így a fenekét sikeresen hozzádörgölte a farkamhoz.

Megfagyott egy pillanatra a levegő és így szólt:

– Hát itt mi történt? – kérdezte mosolyogva, közben megfordult

– Uram Isten, ne haragudj, nem volt szándékos.

Majd megsimította a kezem.

– Beindult a fantáziád, édeske?

Majd a kezemről hirtelen a hasamra tért, a hasamról az övemre, majd nadrágon keresztül rámarkolt a farkamra.

Bólintani tudtam csak, megszólalni nem.

Lassú mozdulatokkal elkezdte mozgatni kezét a farkamon majd egyre közelebb lépett hozzám. Ennyire még sosem voltam leblokkolva, folyamat csak Őt néztem.

A másik kezével megfogta a kezem és a derekára helyezte. Közelebb húztam, majd megcsókoltam. A csók egyre hevesebb volt, minél hevesebb volt a csók, annál gyorsabban mozgatta a kezét. Kő keményre merevedtem, már ott el tudtam volna élvezni, de megszorítottam a kezét, mire elmosolyodott és lassan kigombolta a nadrágomat.

Adott még egy csókot, majd letérdelt.

Ez nem lehet igaz – gondoltam – ilyen nincs a világon, hogy ez megtörténik.

Majd egy határozott mozdulattan lehúzta a nadrágomat, vele együtt az alsómat is. Akkorra kő kemény lett a farkam, a vér csak úgy lüktetett benne, így ahogy kiugrott a nadrágból, arcához csapódott.

Mindketten lefagytunk és felsuttogta nekem, hogy nézzek ki. Résnyire elhúztam a függönyt és megnyugodva hajoltam vissza, mert nem volt a környéken senki. Megmarkolta a tövét, ennek hatására még inkább kidülledtek az erek. Megcsókolta a makkomat, jól körbe puszilgatta, majd rászorított és elkezdte szopni a farkamat. Eszméletlen élmény volt, ahogy egy olyan nő, akiről fantáziálsz már egy ideje, egy olyan helyen szopja a farkad, ahol bármikor lebukhattok. Volt, hogy gyorsított, volt, hogy lassított, nagyon jól csinálta. Fel-felnézett rám, majd nagyokat cuppogott dús ajka a faszomon.

Éreztem, hogy ezt nem fogom sokáig bírni, így szóltam neki, de nem állt le. Gyorsított… Már alig bírtam ki csendben, amikor elkezdtem a függönyt szorítani bal kezemmel, jobb kezem pedig a fejére tettem jelezve neki, hogy el fogok élvezni. Amint észrevette, hogy közel a vég, elengedte a farkam és tövig bekapta.. Ebben a pillanatban, ahogy mélyre vett, telelőttem a torkát. Bent hagyta pár másodpercig és lassan elkezdte kihúzni szájából. Ahogy felállt, lassan húzta vele a nadrágomat is, és begombolta.

Rám nézett mosolygó arccal és így szólt:

– Édes vagy, hogy segítettél, köszönöm szépen! -majd megszorította a kezem és a derekára helyezte.

Itt már elnevettem magam, hisz még mindig nem hittem el, mi történt, majd magabiztosságom is előbújt és megmarkoltam a seggét.

– Na de most már nincs szükségem rád, menj ki a fülkéből. Ha szeretnél, megvárhatsz az autóknál.. és ismét megszorította a farkam…

Ennyire még sosem iparkodtam egy vásárlásnál sem..

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!