A perverz családi körA perverz családi kör
Alig telt el pár nap és Andi máris megírta nekem, hogy bár csak chaten, de beszélt az apjával a négyesről, aki nem zárkózott el előle. Ezután tudtam, hogy Gábor anyát fogja győzködni, így izgatottan, de mégis félve vártam, hogy anya mikor áll elém és küld el a háztól beteges vágyaim miatt. Nagyon kellemetlen napok voltak, úgy kellett élnem a napjaimat anyámékkal egy fedél előtt, hogy tudtam, hogy tudnak a tervről. Kb másfél-két hét telhetett el, mikor anyám írt nekem messengeren. Mivel soha az életben nem beszéltünk még online, tudtam, hogy ez lesz a téma, csak nem meri velem személyesen megbeszélni (aminek nagyon örültem, mert én se tudtam volna, hogy kezelni a helyzetet).

– Gábor mesélte, hogy mi a tervetek Andival. – kezdte.


– Hát, igen… Andi ötlete volt én nem mondtam, hogy benne lennék. Bár azt sem, hogy nem… De talán jobb lenne ha hagynánk az egészet – próbáltam magam már előre mentegetni.

– Próbáljuk meg.


– Tényleg? Valóban akarod? – kérdeztem.

– Igen. De szabályokkal.


– Természetesen. Még pedig?

– Mi ketten nem érünk egymáshoz. Te Andival, én pedig Gáborral. Nincs keveredés.

– Világos.

Itt abbamaradt a beszélgetés és pár napig nem került elő a téma. Egyik Péntek este átjött hozzám Andi és a szobámban voltunk. Egész este smároltunk, pettingeltünk, filmet néztünk, de nem szexeltünk. Üzenetet kapok anyától:

– Kijöttök? – szólt a kérdés röviden.

Megijedtem, elbizonytalanodtam, zavarba jöttem. Megmutattam Andinak.

– Szerinted? Azt akarják? – kérdezte

– Passz, nem tudom.

Láttam Andiból is ugyanazt a reakciót váltotta, ki mint belőlem. Amíg csak fantáziáltunk róla addig még buli volt, izgató volt. Most, hogy viszont meg is történhet, mindketten elbizonytalanodtunk. Tovább feküdtünk az ágyon, majd kopogtak.

– Igen? – ordítottam ki.

Anya dugta be az orrát résnyire.

– Bejöhetek? – kérdezte

– Persze – válaszoltuk szinkronba.

Csak egy lépést jött beljebb.

– Írtam neked. Megkaptad? – kérdezte

– Igen, most akartunk kimenni – vágtam rá zavaromban.

Ez volt az a pillanat ahonnan már valószínűleg nem volt visszaút. Kézen fogva besétáltak a szobánkba és leültek az ágy szélére. Anya mintha csak tudta volna mi a gyengém, egy mélyen kivágott pólót vett fel. Nem volt vékony típus, de a mellei hatalmasak voltak. Leültek és hosszú másodpercekig csendben voltunk. Látszódott, hogy senki nem tudta kezelni a helyzetet. Ekkor anya rátette a kezét Gábor kezére, majd arcát maga felé fordította és megcsókolta Gábort, előttünk. Az apró puszit csók és csókolózás követte. Andival néztük őket egy ideig, majd Andit magamhoz húztam és megcsókoltam. Vicces volt, hogy közbe mindketten anyáékat néztük. Gábor keze már anyám mellén volt. Irigykedtem és én is meg akartam fogni, de a szabályok értelmében nem tehettem. Anya finoman Gábort a hátára fektette és elkezdte lehúzni a nadrágját. A fejével biccentett Andinak, hogy ő is tegyen hasonlóan. Hátradőltem, becsuktam a szemem és élveztem Andi szopását. Anya megszólalt:

– Ne nyissátok ki a szemeteket. – majd matatást hallottam.

Egyszer csak egy kendő került a szememre. Nem értettem erre miért van szükség, de tetszett. Mozgolódást hallottam majd újra kaptam a kényeztetésből. Most viszont más volt a technika, más volt. Furcsa volt. Ez nem Andi. Nem tudtam mi történik. Valószínűleg bebeszélem magamnak. Nem lehet… Majd éreztem, hogy anya nagy és lógó mellei hozzáérnek a lábamhoz véletlenül. Levert a víz, kicsit bepánikoltam. Ez nem álom, ez nem fantázia, ez megtörténik. Úristen. Ilyen nincs. Egy beteg állat vagyok. Ilyet senki nem tesz a világon. Ezt már soha nem mosom le magamról. Hogy fogok ezek után anyám szemébe nézni? Ezek és ehhez hasonló gondolatok futottak át az agyamon másodpercek alatt. Annyira, hogy anyám szopása ellenére a farkam elkezdett lekonyulni. Anya mintha csak számított volna erre és mintha ezer éves tapasztalata lenne, hogy hogyan keféljünk a saját fiunkkal, felcsúszott hozzám, a testemet végig csókolva.

A hasamtól indult, a mellbimbón nyalogatása után pedig a nyakamhoz tért. Istenien és finoman játszott a nyelvével. Nem mertem kezdeményezni, de alig vártam, hogy megcsókoljon, de féltem ő ezt nem akarja.

Amikor az ajkaival a fülemet és arcomat puszilgatta akkor a fejem elmozdításával egyértelmű jelét adtam, hogy mit akarom. Most anya is kicsit lebizonytalanodott, egy félénk puszit adott a szám szélére. Itt kezdtem el felizgulni, anya pedig vélhetően megijedt, így tudtam lépnem kell. Megfogtam az arcát, átvettem a kezdeményezést és megcsókoltam. Úgy igazán, szenvedélyesen. Hosszasan csókolóztunk, miközben a nagy mellei a mellkasomat verdesték, Isteni érzés volt. Közben kezével a farkamat verte. A csók annyira felizgatott, hogy éreztem hamarosan elélvezek.

– Ne csináld, lassíts, mindjárt elmegyek. – súgtam oda neki.

Közben folyamatosan füleltem mi történik Andiéknál. Valószínűleg még éppen Andi az apja farkával játszhatott a hangokból ítélve.

Ekkor anya feljebb csúszott és farkamat a puncijához nyomta. Éreztem, hogy tocsog a nedvességtől, de elsőnek csak kívülről izgatta. Majd szép lassan belecsúsztatta a farkam a meleg húsos, nedves puncijába. Mindketten egyszerre nyögtünk fel ahogy méretes farkam elmélyedt benne.

– Lassan kérlek, nem akarok még elélvezni – mondtam újra.

Anya nem válaszolt, csak szép lassan mozogni kezdett rajtam fel-le. Isteni érzés volt, soha senkivel nem szexeltem még gumi nélkül, így egy teljesen új érzést kaptam. Egy ütemesebben és gyorsabban mozgott rajtam, miközben én a mellét markoltam és nyaldostam. Nem tudtam velük betelni, órákig játszottam volna velük legszívesebben. Egyre hevesebben nyögtünk mindketten, éreztem, hogy másodpercek kérdése és elélvezek.

– Jövök, nem bírom tovább nyögtem anya fülébe miközben a testét markoltam mindenhol.

Közel hajolt hozzám, ajkaink szinte összeértek újra és úgy súgta nekem:

– Én is elélvezek mindjárt. Csináld kérlek, ne hagyd abba.

Ekkor megfogtam anya fejét, erősen magamhoz húztam. Nyelvemet keményen és határozottan átdugtam a szájába, jobb kezemmel rámarkoltam a mellére, haját megfogtam, rágyorsítottam majd néhány másodperc múlva elélveztem. Anya szájával fogta be a számát, jól is tette, különben hatalmasat ordítottam volna az élvezettől. Hosszú másodpercekig löveltem ki a gecimet, anya puncijába. Anya is lüktetett és a számba sóhajtozott. Majd a csókolózást abbahagyva rám tette a fejét és adott egy puszit a nyakamra. Mozgolódást hallottam, nem értettem mi történik majd bezárult az ajtó. Csend lett. Éreztem, hogy Andi mellettem fekszik, de nem mertem levenni a kendőt a szememről. Így aludtunk el.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!