ApatejApatej
Nyalták a faszok a pinám. Remegtem mint a kocsonya csak nyalták a gecis pinám. Röhögtem az orgazmustól annyira nyaltak. Minden kurva szép és jó volt. Simogató és kurván jó . Baszd meg ez faszom kurva jó!
De a legjobb mikor reggel nem kell menni dolgozni a kibaszott faszom kurva munkahelyre. Az kurva faszom legjobb dolog. Imádok baszni. Azért baszok most is. 3 csődör fasz jár bennem mint a dugattyú a motorban.
Kettő a seggembe jár és egy a pinámban, jól van ez így. Basszanak csak.
Úgy kezdődött a pornósztorim, hogy jól bebasztam a kocsmába. Ez már önmagában is jó, ugyanis imádok bebaszni.
Kóvályogtam hazafelé mint gólyafos a levegőben. Egy büdös lábú férfi jött velem szemben. Nem köszöntem neki. Más is történt de ugye be voltam baszva nem emlékszem. Következő élményem, hogy hárman basznak a panel lakásban.
A szőke hosszú hajú nő feküdt az ágyon, be volt baszarintva kurvára. Egy férfi baszta a seggét. Egy másik férfi a fürdőszobában mosta a lábát mert lebaszták a többiek, hogy kurva, kibaszott büdös a lába.
Miután az összes férfi elfröccsent elkezdtek inni.
- Adj inni. - mondta a vörös hajú szeplős férfi. Akinek vékony testalkata volt. A barátja töltött egy pohár itókát.
- Köszi!
A barát nagyot bólintott a fejével és meghúzta a kezében tartott üveget. És örült, hogy nem büdös a lába. Ő kövér volt, nagy szőrös sörhasától nem látta a faszát, csak tükörben. A harmadik férfi az ablaknál állt és verte a lompost.
-Csődörfasz. Gyere vedelj. - mondta kedvesen a vörös hajú férfi az ablaknál álló haverjának.
Csődörfasznak nevezték mert akkora fasza volt mint egy lónak. És ha nem mosta meg a lábát akkor büdös volt.

Este mindenki aludt a szétkúrt pinájú az ágyon. Álmában kérdezte saját magától, hogy vajon kielégítettek a büdös lábúak? Kielégült vagyok? Tulajdonképen mi a faszomra vágyom? Jó nagy lófaszokra. És újabb kérdések jöttek és nem jöttek válaszok.
A faszok elszórtan aludtak a szobában. Kint megeredt az eső, tényleg esett az eső. A három fasz tudta, hogy kell tudatosan álmodni és használták a tudást.
Újra a szobában voltak, újra ott volt a csaj. Újra ott volt. És esett az eső odakint de senkit sem érdekelt.
- Szopd a faszom. - mondta csődörfasz és felnyerített mint a lovak. És elővett egy öngyújtót és kidobta a csukott ablakon keresztül a repülőtárgy egyszerűen áthatolt az ablakon. Tudatos álomban bármi megtörténhet. - Jól szívsz. - mondta a férfi.
- Legyen belőled kettő.
Kettő pina szívta a faszt.
- Kurva jól szív barátaim. A pina jól szív.
- Sorba leszop mindenkit a kurva. Legalább olyan kurva faszom jó érzés mintha a pokol. Kurva jól szív a pina megdicsérem. Fröcsög a gecink, ahogy elnézem mindenkinek literszám fröcsög a büdös gecije, az égből geci eső esik. Kurva faszom geci eső esik. Elhiszed nekem? Vagy ne kérdezek?
A vékony testalkatú vörös, szeplős fasz. Nézte ahogy a csaj segglyuka beszél hozzá.
- Gyere kisgazdám basszál szét. És ritmikusan mozgott összezárult és kitágult. Fasza cool dolog. Faszán mozgott és beszélt. Lehetséges a lehetetlen mondta.
Csődörfasz faszát szopta 8 nő.
Elhiszek neked mindent, kurvára imponál, hogy elmebeteg vagy. - mondta a merev fasz saját magának.
- Szaros volt minden és élvezte és minden az övé volt, kurva jó a tudatos álom. Elhiszed nekem? Elhiszed?
Minden pina geciben úszott, a összes pina szőrös volt, minden nő lábain harisnya volt. Jól eset legecizni a harisnyás női lábakat. Ez kurvára biztos. Cicus!


A többiek faszát is szívta a pina és összedőlt a panel ház.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!