Más felesége a legjobbMás felesége a legjobb
Miután nyugdíjba mentem, minden reggel sétáltam a környékünkön. Ez idő alatt nagyon sok emberrel találkoztam. A szomszédságunkban voltak nyugdíjasok és fiatalabb párok, gyerekekkel is.

Gyakran találkoztam egy fiatal nővel, aki a babáját tolta. Többször is találkoztunk reggelente, és mindig beszélgettünk kicsit.

A nő körülbelül 30 évesnek tűnt, és nagyon jól nézett ki. Azt mondta, sétál, mert megpróbálja lefogyni a terhessége során felszedett súlyát. Haja és szeme sötétbarna, az arca meglehetősen vonzó volt.

A következő hetekben néhány percet beszélgetünk minden reggel. Megtudtam, hogy férje főiskolai oktató. Ő háztartásbeli anya volt, főiskolai végzettséget szerzett számvitel területen.

Egyik nap otthon maradtam mert hatalmas vihar volt kilátásban. Örültem, hogy ezt tettem, mert hamarosan erős zivatar érkezett. Ahogy kinéztem az ablakon, láttam, hogy esővíz halmozódik fel az udvaron.

Csináltam egy kávét, és amint a kávé elkészült, megszólalt a csengő.

Amikor az ajtóhoz mentem, láttam a reggeli csevegőtársamat a kislányával, nyakig elázva. Kinyitottam az ajtót, és beengedtem őket.

Azt mondta: “Sajnálom, hogy zavarlak, de nagyon eláztunk. Maradhatnánk amíg az eső el nem áll?”

“Természetesen” – mondtam neki -, “de mindkettőtöknek száraz ruhát kell venni.”

“Nagyon kedves” – mondta.

Bementem a hálószobába, és megtaláltam az egyik köntösömet amit a nőnek adtam , a gyereknek meg találtam egy pólót.
Elvette őket, aztán a fürdőszobába ment, hogy megszabaduljon a nedves ruháitól.

“Beteszem a ruhádat a szárítóba, hogy kiszáradjon” – mondtam neki.

“Nagyon köszönöm” – válaszolta.

Visszatért a nappaliba, és odaadta a ruháit. Amint elvettem őket, észrevettem, hogy mindent levetett, beleértve a bugyiját is.


Amikor visszamentem a nappaliba, láttam, hogy a baba elaludt, és a nő dörzsölte az alsó lábát. “Megsérültem amikor a babakocsival futottam” – mondta. Leültem vele a kanapéra és azt mondtam: “Hadd nézzem meg.”

Elmosolyodott és megköszönte, felemelte a lábát az ölembe. Masszírozni kezdtem a lábát, aztán megkérdeztem, kér-e fájdalomcsillapítót. – “Nagyszerű lenne, mert ez tényleg fáj.” – válaszolta. Bementem a konyhába, és hoztam egy fájdalomcsillapítót és egy pohár vizet. Elvette a tablettát, én leültem és elkezdtem tovább masszírozni a lábát.

Hátradőlt a kanapén, és a folyamat során a köpeny kissé kinyílt, így jó képet adott a borotválatlan puncijáról. “Ez nagyon jó érzés, és a tabletta segít” – mondta.

Dörzsöltem a térdét majd a bokáját. – “Ó, ez olyan jó érzés.” – nyögte.

Itt az ideje, hogy egy kicsit feljebb haladjunk, gondoltam. Megdörzsöltem a térdét, aztán kicsit magasabbra mentem. A kezét az enyémre tette és azt mondta: “Nem, nem.”

Újra a lábszárát masszíroztam, aztán felemeltem a lábát, és megcsókoltam a sérült helyét. Erre már mély lélegzetet vett, úgyhogy megcsókoltam a térdét. Hallottam, hogy élvezi, miközben megcsókoltam a combját.

A fejemre tette a kezét, és azt mondta, hogy ne csináld ezt. Én azonban megragadtam az esélyt, és megnyaltam a belső combját. Felnyögött, én felemeltem a köpenyt, és a nyelvem a csiklójára tettem.

“Ne, hagyd abba, ne csináld!” – Suttogott. Benyomtam a nyelvemet a pinába, és azzal válaszolt, hogy szélesebbre nyitotta a lábát. Megcsókoltam a lábát, és elvezettem a hálószobába.

Levettem a köpenyt, ismét erősen tiltakozott. Azt mondta, senki sem tett még ilyet vele. Mondtam neki, hogy csak pihenjen. Aztán valamiért azt mondta, hogy a férje szerint az orál szex nem megcsalás.

“Látod” – mondtam -, még a férjed szerint sem csinálunk rosszat. Folytattam a nyelvemmel a csiklójának masszírozását, majd az ujjamat a segglyukba tettem. Ez kiváltotta a nyögést, majd az orgazmust.
Ezután 69-es pózba kerültünk. A farkam nem hatalmas, így könnyen bejutott a szájába. Egy pillanatra kivette a szájából a farkam , és azt mondta: „Még soha sem csinált ilyet. Lehet, hogy tanácsot kell adnom neki. ”
Segítek – mormogtam.
Néhány perc múlva éreztem, hogy lassan elmegyek, és megkérdeztem lenyeli-e. Azt mondta még nem nyelte le soha, de egyik barátnője szerint, sokat dob a szexen. Azt suttogtam, hogy szeretni fogja, és beleélveztem a szájába. Mindent lenyelte…

Ellenőrizte a gyereket, aztán visszatért az ágyba.

Beszélt arról, hogy férje, sokat dolgozik, és időnként elhanyagoltnak érezi magát, és hogy óvatos amikor szexről van szó, sosem vadulnak. Beszélt arról, hogy irigykedéssel hallgatta barátnőit a fasz szopásáról és a punci nyalásról. Hirtelen a vulgáris beszéde miatt a farkam újra keményedni kezdett, úgyhogy ismét lementem a puncijához, és nyalogatni kezdtem. Újra 69-es pózban voltunk, és ő azonnal tövig nyelte a faszt.

Megpróbáltam a nyelvemet mélyen beletenni a punciba, és visszahelyeztem az ujjamat a seggébe is. Néhány percig csináltuk, aztán felugrott, és ráült a farkamra.

Benne voltam. Örültem, hogy már egyszer elélveztem, így tovább fogom bírni, gondoltam. A behatolás hangja nagyon szexi volt.

“Szedsz tablettát?” – kérdeztem.

“Nem, csak húzd ki, amikor elmész.”

Hamarosan éreztem, hogy jön az orgazmus. – “megyek.” – ordítottam.”Baszd meg, tartsd meg csak egy másodpercig és leszoplak…” – őrjöngött.

“Nem tudom tovább tartani – megyek.”

Nem volt mit tenni, teleélveztem a punciját.

Utána, amint ott feküdtünk, azt mondtam: “Sajnálom. Nem kellett volna benned elmennem”. Azt mondta: “Ez volt a legjobb szex valaha. Ha terhes leszek, a férjem soha nem fogja tudni, hogy tőled van. Különben is, azt hiszem, jobb babát fogsz csinálni. ”

Körülbelül egy órával később az eső elállt, felöltözött, megcsókolt amikor távozott, és azt mondta: “Újra csinálnunk kell.”

Beleegyeztem.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!