A szúk pinaA szúk pina
A csaj egy helyi bankban dolgozott, én pedig készpénzt akartam felvenni. Volt egy király autóm, és akkoriban kicsit rossz fiú voltam. A csaj abban az időben a negyvenes évei elején volt. Nagyon csinos nő volt, barna göndör haj, vékony test, és mindig nagyon szépen öltözött.

Odamentem az ablakhoz, ahol dolgozott, és ártatlanul flörtöltünk, de nem számítottam arra, hogy érdekli egy olyan fiatal csávó mint én, de ő nagyon csinos volt, és volt köztünk vibrálás. Arra gondoltam, hogy a jövő héten megragadom a lehetőséget, és megnézem, valóban érdekli-e őt a dolog, vagy csak a képzeletem játszik velem.

Kicsit kérdezősködtem, és sok ember mondta, hogy a férje seggfej és szarul bánik vele.

A következő héten, amikor készpénzt váltottam, egy cetlit is adtam amin ez állt: “Nagyon csinos vagy, ha találkozni akarsz velem, 6:15-kor a kereszteződésnél leszek, ott találkozunk.”

Bárki, aki a városban élt, tudta, hogy az merre van.

Elolvasta a jegyzetet, idegesen körülnézett és elmosolyodott. Amikor visszaadta a borítékot a pénzemmel, azt írta: “Talán”. és elmosolyodott, ahogy elmentem.

A farkam duzzadt, és azt gondoltam: “Hú, ez érdekes lehet.”

Körülbelül hat órakor mentem a helyszínre és vártam.

Körülbelül 25-kor 6 óra után gondoltam, hogy úgy döntött nem jön. Már majdnem elindultam, amikor láttam, hogy a kocsija hozzám közeledik!

Mellém állt, még mindig a munkaruhájába volt öltözve. – Itt vagyok – mondta.

“Ja, én is.” Válaszoltam.

“Ugorj be.” Megmondtam neki.

Idegesen körülnézett és azt mondta: “Tudod, hogy házas vagyok?”

“Ja, nem számít, különben nem lennél itt.” Gyorsan válaszoltam.

Ismét elmosolyodott, és azt mondta: – Nem hagyhatom itt a kocsimat, bárki láthatja. 8:00 órakor találkozzunk a bevásárlóközponttal szemben, oké?

“Persze, nyolc óra jól hangzik.” Mondtam neki.

Elmentem a bevásárlóközpontba, és 8 órakor megjelent az autóm mellett. “Gyere be” mondtam neki, és ő meg is tette!


A farkam kemény volt, nem tudtam elhinni, hogy valójában megjelent, és most itt van az autómban. “Csak 2 óránk van, utána haza kell mennem”.

Mentünk a helyszínre, és közben beszélgettünk, mondta nekem, milyen őrült ez, ám otthon boldogtalan, és már régen volt a férjével együtt. Azt mondta, hogy gyakran elképzelte, hogy velem van. Megérkeztünk egy elhagyatott helyre.

Lassan áthajoltam, megcsókoltam az ajkát, és idegesen remegtem, amikor ajkaim megérintették. Elkezdtünk szenvedélyesen csókolózni, a keze a faszomra mozdult. Halkan felnyögött, amikor megcsókoltam, és közben kibontotta a nadrágomat, leleplezve a nagy kemény kakasomat!

Kissé megsimogatta , és azt mondtam neki: “Szopd a farkam.” elmosolyodott, és azt mondta: “Ez őrület, tudod, mennyi idő telt el azóta, hogy ezt tettem?”

Csak elmosolyodtam és azt mondtam: “Gyere, próbáld ki.”

Felé fordult, és meleg szájába vette a faszomat. Lassan szopott, és én közben játszottam a kis cicikkel. Nagyon jó érzés volt, tudta, hogyan kell csinálni!

Nem sokkal később a szopás egyre hevesebb lett, és elmondhattam, hogy élvezi a kakasomat, majd megjegyzést fűzött hozzá: “Jó nagy farkad van, tudod?”.

Vicces volt, remegett, ahogy szopta. Ideges volt azt hiszem, de tudtam, hogy élvezi.

Beszívta az összes golyómat, majd visszatért forró szájával a farkamhoz! Nagyon jól éreztem magam, és tudtam, hogy hamarosan végem lesz.

Mondtam neki, hogy hamarosan elélvezek, emiatt keményebben és őrültebben kezdett szopni , szinte olyan volt, mintha alig bírta volna kivárni a gecimet!

Beleélveztem a szájába, és felnyögött, miközben lenyelte. “Sok jött!” – mondta.

Mondtam neki, hogy szálljon ki, és üljön fel az autóm motorház tetőjére. Felemeltem a ruháját, lehúztam aranyos bugyiját, és megláttam a nedves szőrös punciját.

Nyaltam a punciját. Szinte azonnal elkezdett elmenni, és nyöszörgései egyre hangosabbak lettek, amikor éreztem, hogy a puncija pulzál. Kigomboltam a felsőjét, szoptam a kis mellét, és közelebb csúsztam.

Addigra újra kemény volt a farkam, és azt mondtam neki: “Szét foglak kefélni!” és újra idegesen elmosolyodott, lehunyta a szemét, és megcsókolt.

Meghúztam a kis csípőjét magam felé, a nagy faszomat a puncijáig helyeztem, és lassan bele nyomtam. A puncija hihetetlenül szűk volt és szuper nedves.

A kakasom mélyebben kezdett támadni, lassan kezdtem baszni!

Egyre hangosabban nyögött: “Bassz meg, bassz meg!” – ez minden, amit folyamatosan mondott.

Teljesen belecsúsztam, megfeszítette a punci izmait, és úgy éreztem, mintha egy szűz puncit basznék!

Nyögött és majdnem sírt öröméből, amikor a nagy faszom tovább baszta szűk punciját.

Ahogy basztam a punciját, ennyit tudott mondani: “Ne bennem menj el, kérlek, ne bennem!”

Túl késő volt, basztam körülbelül 10 vagy 15 perce, és úgy döntöttem, hogy bele élvezek!

Elkezdtem gyors tempóban dugni, felnyögtem, és azt mondtam: “Én megyek!”

“Ne, ne bennem!” – kiáltotta!

De megragadtam a csípőjét, amennyire csak tudtam, és elkezdtem egy újabb hatalmas geci adagot lőni a nedves puncijába!

Hiába próbálta levenni magát a faszomról, végül feladta és beletörődött!

Csak feküdt ott, valahol az extázis és az ijedtség között.

Aztán azt mondtam: “Annyira jól éreztem magam benned! Neked van a legszűkebb puncid valaha!”

Felöltöztünk, és visszahajtottam a kocsijához, megcsókolt mielőtt beült.

Valódi őrültnek bizonyult, a következő kettő évben sokszor találkoztunk és sokat basztunk!

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!