Éld át és ÉLVEZDÉld át és ÉLVEZD
Az én vágyam. A gondolatok melyek éjszakánként kísértenek: a melleid, a hosszú lábad, a csodálatos puncid jár az eszemben. És most végre itt van. Érinthetem. Kényeztethettem, nyelvemmel teljesen . Letépem rólad, beszívóm a lucskos tanga mámorító illatát, félrehajítom. Nézem az immár szabaddá váló csodálatos női szirmokat. A simára borotvált, gyönyörű, édes mézes puncidat. Nézem. Nézlek. Akarom. Akarlak! Vágyom rád. Mélyen, nedvesen....

És akkor mögéd lépek. Belecsókolok a nyakadba, beszippantom tébolyító illatod. Érezni a finom tusfürdő egzotikus illatát, a parfüm fűszeres varázsát és a felhevült, felizgult tested és pinusod őrjítő, ősi nőstényi kipárolgását. Elvesztem a maradék eszem, és a vágy újabb hulláma elönti a testemet. Vadul csókolózni kezdünk, miközben levetkőztetsz. Pillanatok alatt meztelenül simultunk egymáshoz. Ringatjuk egymást a vágy hullámán, szinte lebegve öleljük és csókoljuk, kóstoljuk egymást. Beleharapsz az számba, erőszakosan és vadul. Egész testeddel hozzám simulsz, akarsz és kívánsz.,…Hanyatt fekszel az ágyon . Mellbimbóid kőkeményen meredeznek. Magadtól nyitod szét a lábaid, és várod a nyelvem izgató érintését a testeden mindenhol. Bár legszívesebben azonnal tövig beléd hatolnék, de még visszafogom magam . És lassan elindulok rajtad erre a sikamlós expedícióra.

Finoman, lágyan. Felülről lefelé lassan indulok útnak rajtad. Beleborzolok hosszú hajadba. Végigcirógatom a nyakad vékony bőrét ,finoman megharapdálom és szívom a nyakad és vállad. Haladok megkezdett utamon. Megállok és elidőzők csodálatos melleidnél. Számba veszem, szívom őket, nyelvemmel izgatom. Játszok vele. Hozzám nyomod őket. Érzem kebleid hullámzását, mellbimbód keménységét. Tested rezdüléseit és a vágyat mely éget, és egyre jobban megrészegít. A melleidet szívom, harapdálom . Kiejtem számból a nyálas mellbimbót és lassan haladok tovább nyelvemmel.

Végig a hasadon és köldöködnél elidőzve, játszadozva, a puncidat kihagyva átsiklok a fenekedre., elidőzőm ott. Finoman harapdálom és csókolom. Kéjesen nyögdécselsz, amikor nyelvem a tiltott területre hatol. Nagyon óvatosan érintem a jó illatú, frissen mosott popsit. Körbe –körbe haladva, egyre közelebb a parányi lyukhoz. Most már sziszegve, vágyakozva tolod felém a feneked. Belenyalok a rózsaszín lukacskába. Érzem zavartan megrándulsz, majd követeled, hogy nyelvem itt is néhány pillanatig járja örült, fékezhetetlen táncát. Elmerülök fantasztikus feneked varázsában.. Bennem a tudat, hogy ott nyalhatlak. És benned a tudat,hogy ott nyallak.Az izgalomtól nedves popsid, ahogy a nyálammal úsztatom…ez még jobban felpörget minket. Így együtt megélni . Nincs gondolat, nincs már józan ész.. csak az a lüktető, vad kéjsóvár érzés. Csak néhány másodpercig tart . Aztán kitartóan és rendületlenül folytatom utam gyönyörű testeden.

Folyamatosan és aprólékosan haladok tovább, le a hosszú lábadon, egészen a lábujjadig. Majd ezt megismétlem a másik lábadon is. Aztán lassan fel a gyönyörű combokon egészen a mesés, nedves puncidig. Gyengéden rá lehelek. Hívogat, kér, lüktet. Csodálatos a panoráma, előttem a gyönyörök kertje, a női titok. De még mindig nem érintem meg. Megnyalom a puncid és comb találkozásánál lévő völgyet. Végigsimítok kezeimmel meztelen csípődön. Újra és újra közeledik a nyelvem, de nem érintem puncidat. Éppen csak a vénuszdombod párnáját. Hangosan tiltakozol, megfeszül a tested.

Megmarkolod hajam két kezeddel és ráhúzol .Ellentmondást nem tűrően, vadul, erőszakosan. Így aztán megcsókolom combjaid tövét, majd elkezdem nyalni csupasz, frissen borotvált pinusod . Kéjesen rakod szét a lábaid, utat engedve nyelvemnek. Alámerülök a két formás comb rejtekébe, elmerülök a vágytól reszkető nősziromba.

Beszippantom édes pinád tébolyító illatát, beletemetem arcom. Végigsimítom a kéjbarlang nyílását. Beszívom a punci pikáns, bódító illatát. Ráhajolok a édes virágra, széthúzva szirmaid. Mélyen beléd nyalok, halkan felsikítasz. Élvezem és érzem az édes mézet. Megnyílik a húsos virág, lágyan csillogva, remegve. A kagylócska mélyen érzem a nyálkás mámoros ízeket. Útnak indulok a rózsálló hüvelybe. Tövig nyalok a jóízű barlangba. Behatolok a vágytól reszkető nősziromba.

A nyelvem tombol a nedves puncidban, iszom és nyalom gyönyöröd nedveit . Nyalom, csókolom a puncid, a nyelvemmel rajzolok rá. Csókolom óvatosan, aztán erősebben. Most újra a nyelvemmel választom szét a szeméremajkaid, és amikor kitárul, fel és le jár a nyelvem a punci húsos rétege között. Fel alá siklik a síkos és forró alagútban . A kezemmel gyengéden tárom szét kissé jobban a combjaid. Mindent, amit teszek olyan, mintha a puncidat fel akarnám falni, gyengéden, de határozottan. Folyamatosan duglak a nyelvemmel. Ami tested mélyébe kígyózik. Csodálatos, ahogy vonaglasz félig előttem, félig alattam ,tombol a gyönyörű tested. Kezeimmel megmarkolom popsidat és beléd merülök nagyon mélyen a nyelvemmel.

Élvezed és ez elszabadítja benned a poklot, mert mostanára már azt akarod, hogy a csiklódra is fordítsam figyelmemet . Nyelvemmel megkeresem és érzem a parányi gyöngyszemet. Erősen nyalom és nyomom rá a nyelvem . Gyengéden széthúzom a puncid ajkait és verdesem a nyelvem a csiklóhoz. Gyorsan, Lábaid remegnek, tested forró és egyre vadabbul dobálod magad. Bekapom a csiklót a számba és lassan szopni kezdem. Élvezed. Érzem. Megyek Veled. Ahogy közeledik a gyönyör, nő a feszültség: a levegőbe emeled, ágyékod ... veled mozgok, veled megyek. Tarts ki! Szám a csiklódon. Nem engedek. Tiltakozol. Vadul tombol benned a feszítő, lüktető érzés. Ellöknél, de nem teszed. Feszítesz, húzol. Ajkaid közül sóhajok, nyögések törnek elő. A nyál kifröccsen szádból, tombol a tested. Hangosan nyögve sóhajtod : „Ne hagyd abba! Soha ne hagyd abba! „

Arcodhoz emelem középső és mutató ujjaimat. Megmarkolod őket. A szádba tolód. Tövig bekapod őket. Szívod, szopod , nyáladdal eláztatod. Beleharapsz, keményen. Fáj, szinte éget. De ez még jobban feltüzel. Elrántom kezem és lassan, de határozottan a puncidba tolom a két ujjamat. Keveredik nyálad, és nyálam és gyönyöröd drága nedvei. Tested megfeszül, megremeg és erősen nekifeszül, a kezemnek. Lágyan csúsztatom ujjaim, lazán siklik a bőségesen nedves részbe , a forró hüvelybe, amely szinte beszippant. Kezem dolgozik… először lassan, aztán gyorsabban. Ritmusosan keféllek az ujjaimmal. Lassan gyorsulok, Egyidejűleg szopom a csiklód és ujjazom a puncid, mélyen beléd hatolnak ujjaim.

Szégyenkezés nélkül dörzsölöd a számhoz csiklódat. Miközben ujjaim elmerülnek benned és a másik kezemmel a fenekedet ujjazom. Finoman ott, de ellentmondást nem tűrően. Nedves és csúszik már mindkét barlang. Tolod magad ujjaimra. Nincs megállás, nincs finomkodás , nincs könnyedség, csak a perverz kéj hajszolása , az őrjítő vágy, a kielégülés követelése és a kitörni készülő extázis.

Miközben tüzelő puncidban körkörösen kitapogatom a kicsiny felület, ujjaimat begörbítem és dörzsölöm ,nyomom azt a pontot. A barlangod kitágul… tested görcsbe rándul. Tombol hüvelyed Őrjítő a pina vad rángása.

Szinte beszippant a kéjtől locsogó vájat… most repülsz a mámorba!

Élvezel!!!

Újra mélyen beléd nyalok. Karmolsz, tépsz. Ráng a tested, vadul. Őrjítően. Élvezem és érzem az édes mézet. Ezt a forró extázist. A szenvedély táncát. A nyelvem tombol a nedves puncidban, iszom és nyalom gyönyöröd nedveit, folyamatosan duglak a nyelvemmel. Vadul tombolsz rajtam. Csúszkálsz az arcomon. Kezeimmel keményen a fenekedet markolom, szorosan nyelvemre, számra húzlak. Fel alá tombolok benned és te tombolsz az arcomon az egész altesteddel. Remegsz a kéjtől, arcod gyönyörbe torzul, percekig szárnyal benned a kéj. Élvezel, csúszkálsz. Körmeid hátamba vájnak, serken a vér. Körmöd alatt apró bőrfoszlányok. De már nem érdekel. Semmi más nem érdekel. Téped a hajam, tolod rám a puncid, a segged. Már minden mindegy.. Ágyékod lángol. A gyönyör folyam gejzírként tör elő belőled. Elborítja a számat, az arcomat. Keveredik a fanyar, édes íz, a nyál , az izzadság. Szinte megtölti a számat. Teljesen átadod magad nekem,a tőlem kapott örömnek. Minden idegszálad, tested minden porcikája robban, megfeszül és ugrál az arcomon, teljesen magadra húzol. Folyamatosan duglak a nyelvemmel. Ráz az orgazmus. A csodás barlangod újra kitágul… sikamlós folyadékot lövell magából…elönti a számat, a torkom…. kinyalom az utolsó cseppig a nedves forró pinádból.… Élvezel ! Élvezel!! Élvezel!!!

Villámként cikázik testedben és érzékszerveidben a gyönyör. Csodálatos kéjkitörés. Üvöltve száll el csodálatos tested a mennyei mámorba… tocsogsz az gyönyörlében. Csókolom, nyalom, iszom.. nagyon mélyen és nagyon nedvesen.

Minden csepp mézed kell nekem! Felszürcsölöm, iszom gyönyörödnek semmihez sem hasonlítható drága nedveit.

Dörzsölöd magad és a puncid az arcomhoz, téped a hajam és remegsz a kéjtől. Nyelvemben, arcomon érzem izmaid játékát, a lángoló puncid lüktetését, a szíved zakatolását…a gyönyörök birodalmában. A mámor hajóján.

Egyfolytában élvezel és beleolvadsz a gyönyörbe. Lihegsz, nyögsz, sóhajtozol, sikoltozol és vonaglasz az élvezettől. A fokozhatatlan kéjben, mélyen, nagyon mélyen, a teljes eggyé olvadásban ,..a testedet-lelkedet betöltő örömben és kéjben ...és remélni ,hogy ez örökké tart. Elélvezel a nyelvemtől, az ajkamtól,a kezemtől … a csiklóddal, a punciddal, a fenekeddel, az agyaddal, minden idegszáladdal….

Csókolom a tested, magamba szívom a gyönyör illatát, rezdüléseid, mámorod. Elélveztél, anélkül, hogy beléd hatoltam .

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!