A kielégítő vizsgálatA kielégítő vizsgálat
A barátommal, aki nőgyógyász, találkozót beszéltünk meg hogy beugrunk lazulni valahová. Mivel később végzett, mint tervezte, megkért, hogy ugorjak be a rendelőjébe és vegyem föl. A megbeszélt idő előtt értem oda, talán egy jó félórával. A magánrendelő-amit egy másik orvossal bérelt, kongott az ürességtől. A recepciós pult üresen árválkodott, és a barátom sem láttam sehol.

Mivel tudtam hol az irodája, gondoltam megvárom ott. Ahogy elindultam az iroda felé, elmentem egy ajtó előtt, ami résnyire nyitva volt. Mivel alapból kíváncsi vagyok, bekukkantottam. És földbe gyökerezett a lábam. A farkam meg azonnal kőkemény lett. Bent ugyan is, az ajtótól kissé jobbra, de tökéletes rálátással, egy dekoratív fekete hajú harmincas hölgy egy vizsgáló székben üldögélt,kényelmesen hátradőlve, fel és széttett lábakkal, bugyi nélkül. Gyönyörű, puncija szemtelenül tárult a nagyvilágba, vékony fazonra borotválva, szeméremajkai finoman megnyílva hívogatták a szemem. Mivel igazi pinabolond vagyok, (a kedvenc sportom a dugás),csak úgy cikáztak a gondolataim. A farkam meg majd szétdurrant. Az előtérben orvosi köpenyek lógtak, felkaptam hát egyet magamra, vettem egy nagy levegőt, és benyitottam.


A hölgy kisé meglepődött.

-Ön dr Werner? – kérdezte.-Mert ma vagyok itt először és csak az asszisztense volt itt, megkért vetkőzzem le a vizsgálathoz, de aztán ő is elment.


Dr Werner vagyok-vettem hivatalosra a figurát-és én fogom ma megvizsgálni.

Közben, ahogy beszélgettünk, nem kerülte el a figyelmem szép arca, zöld szemei és saccra 95/D cickói amik majd szétszakították kivágott felsőjét. De persze a szemem minduntalan visszakalandozott a lényegre, vagyis a gyönyörű pinájára.

-Nos, ha nem bánja elkezdhetjük. Lazítsa el magát-mondtam. Felvettem a kisasztalról egy pár gumikesztyűt,odahúztam a széket, és hozzáfogtam a “vizsgálathoz”. A punci ott volt premierplan-ban, finom illata, ami a tisztaság, parfüm és a jellegzetes pinaszag keveréke volt, betöltötte az orrom. Finoman széthúztam, és feltárult a rózsaszínű husi, a csiklón pedig kis nedvesség csillogott. Mondanom sem kell milyen hatással volt rám mindez. Finoman bedugtam az ujjam a résbe.


-Most megvizsgálom a méhszájat-mondtam. Semmi válasz. Felbátorodva lehúztam a kesztyűt, és úgy kezdtem finoman ujjazni.

-Mit csinál doktor úr? – kérdezte “páciensem” enyhén ingerült, de kicsit még is felizgult hangon.

-Tudja én nem csak nőgyógyász, hanem relaxációs terapeuta is vagyok, és ezek a bevett módszerek segítenek ellazulni.

Mire ő,-Értem és egészen… Kellemes.

Nos több sem kellett. Kivettem az újjam és finoman belecsókoltam a pinájába.

-Doho… ktor… Ezt talán…. – nyögdécselte.

-Ez a terápia része-néztem föl, majd bőszen tovább nyaltam. Neki már eszében sem volt tiltakozni, láthatóan élvezte ténykedésem. Ami lejött abból is hogy a pinája tiszta nedv volt. Ekkor abba hagytam a nyalást, hisz a terep elő volt készítve, ahogy mondani szokás, felálltam,kiszabadítottam a 20/6-os farkam, és a széttárt combok közé helyeztem. Finoman húzogattam a résen, és a keskeny kifutópályán, nem akartam kézzel rásegíteni, azt akartam magától csusszanjon be. Közben mélyen a páciensem szemébe néztem.

-És most…? – kérdezte.

-És most meg fogom dugni-válaszoltam. Mozdítottam finoman a csípőmön amikor a makkom a réshez ért, és betoltam a forró pinába.

-Jah, persze, ez is a terápia része-lihegte. Én meg tempót váltottam és elkezdtem baszni emberesen a hölgyeményt. Közben szabaddá tettem bombasztikus csöcseit is, azok meg ritmikusan mozogtak minden lökésemre. Annyira izgató volt hogy majd szétrobbantam. Hol azokat néztem, hol azt ahogy a faszom ki-be jár a pinájában. Szexi páciensem meg diszkréten nyögdécselt, “basszál dokikám, basszál meg rendesen ohhh.. Ahhh” stb… Éreztem hogy már nem birom sokáig, aztán Ildikó, (mint később kiderült ez a neve), sikkantott egyet, a dákómat meg elöntötte a niagara… Erra aztán kilövelltem én is, bele a forró, nedves pinájába…

Kicsit még elvoltunk így, csak a lihegésünk hallatszott. Majd kihúztam a még félig meredező faszom, megtörölgettem a szőrös kifutópályába, és ennyit mondtam:-Hölgyem, ön makk egészséges. Mire ő kajánul:-Ezt nevezem én kimerítően kielégítő vizsgálatnak.

Én meg a távozás hímes mezejére léptem. Nemsokára befutott a barátom is.

-Nem úntad magad míg elvoltam? – kérdezte.

Megvoltam-vontam meg a vállam….

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!