SzexFiestaSzexFiesta
Kezdjük onnan, hogy a barátnőmmel 1 éve vagyok eggyütt. Noéminek hívják, 18 éves. Hosszú derékig érő szőke haja van.181 cm magas, normál testalakatu, végül is sportol úgyhogy eléggé formás a feneke is. Mellei nem túl nagyok, közepesnek mondanám őket.

Magamról annyit hogy 22 éves vagyok, sokat melózom. Tehát az egész ott kezdődött, hogy ugye vége a sulinak, szünet van, a barátnőm meg ugye fiatal, ezerrel bulizhatnékja van, és hetente járnak is hol disco hol a barátnőénél…van hogy én is mentem, de az utóbbi időben ritkábban bírtam a munkám miatt

Ez így is ment az utóbbi hétvégéken is, csak épp azt furcsállottam, hogy eddig sosem akart felvenni szoknyát, főleg nem mini szoknyát, most meg minden hétvégén abban megy! Meg vett jó néhány szexi tangát. Ez gyanús is lett nekem úgyhogy ugydöntöttem megpróbálom, valahogy kideríteni miért van ez. Ki is ötlöttem hogyan lesz. Noéminek azt mondtam dolgoznom kell menni éjszakára. Én el is készülődtem, meg Noémi is, fekete lenge miniszoknyát vett fel, meg ilyen kivágott top szerűséget, meg is kérdeztem azért tőle h hova megy.

– Csak a barinömnél lesz csajos buli…. válaszolta

– ham , értem, hát jó

Szia-szia és adtunk egymásnak egy egy puszit. Utána ö elindult, és persze én is utána csak messziről követtem kocsival, ugyan hova, megy. És tényleg a Barinéhez ment.

Csakhogy egyszer csak megjelentek és elindultak valahová, és ez nem volt más, mint egy közeli disco.

Mivel vittem magammal discos ruhát ezért leparkoltam, és átöltöztem, utána bementem utánuk én is, és meg is találtam mivel még nem voltak sokan, de ö nem látott, mert az emeletre figyeltem.

Egy darabig nem is volt semmi, csak a barátnőjével iszogattak. Egy idő után már nagyobb volt a tömeg.

Egyszercsak megjelent egy pasi, a háta mögé ment és így táncoltak, dörgölődött hozza, sőt a pasi, a szoknyája alá is benyúlt…

Noémi ne igazán tiltakozott úgy láttam, sött még jobban hozzányomta a fenekét

Na, akkor tisztára kész voltam, ugyvolt lemegyek és balhé lessz, de átgondoltam, akkor lebukok, h hazudtam stb.igy inkább türtőztettem magam valahogy.

Szex történet - Meglestem a barátnőm, ahogy félrelép
Szex történet – Meglestem a barátnőm, ahogy félrelép
Figyeltem őket tovább egyszer csak Noémi a barinöje fülébe súgott valamit aztán a pasival együtt a kijáratnak vették az irányt. Én is utánunk mentem, persze úgy h nehogy meglássanak.

Noémi meg a pasi a parkoló felé tartottak. A pasi az autójához vezette a csajomat, ami egész hátul volt, arrafelé kicsit sötétebb volt, de szerencsémre volt mellettük egy sor bokor is így én kerülve oda bírtam egész közel menni úgy, hogy nem láttak, de én igen, méghozzá mindent.

Legelőször is azt, hogy a csajom állva bepucsít neki, az után mondja neki, hogy gyere, kefélj meg a nagy faszoddal, nagyon vártam már a mai napot, hogy újra bennem legyen…és akkor esett le , hogy ez a pasi már nem először dugja a csajom…

A pasi felhajtotta csajom szoknyáját, félrehúzta a tangát, ami volt rajta (mert az egyik új volt, amit vásárolt, mert nem láttam még) és benyomta a farkát, ami hát tényleg nem volt kicsi, biztos volt 20 cm.

Ami a másik érdekes, hogy gumi nélkül, de bezzeg nekem meg csak kifogásokat keres Noémi. Így dugta a csajomat, egy-kettő, el is élvezett a csajom.

Utána a motorháztrtöre fektette és ott dugta meg, aztán a hátsó ülésre helyezkedett kutya pózba, a pasi meg kívülről dugta a csajom, utána meg szemből ráült Noémi és lovagolt rajta, amúgy jócskán hangosak voltak, illetve a csajom, jobban mert elég hangos szokott amúgy is lenni.

Egyszer csak hallom a pasitól, hogy mondja, hogy jön. A csajom meg gyere, élvezz belém…tabizok. Akkor esett másodszor le…..mivan? A csajom tabizik…hát, ahogy láttam rendesen telelőtte, mert ahogy leszállt, fojt belőle ki.. Utána meg leálltak még az autó mellet beszélgetni hogy jövő hétvégén lesz a barinőm szülinapja és ott majd taliznak. Meg mondta Noéminek, hogy minirucit vegyen fel csak bugyi nélkül. De a csajom mondta, h én is ott leszek. A pasi meg erre, „nembaj, tudod…megoldjuk”!

Tehát így bukott le a csajom, hogy csal, saját szememmel láttam mindent, sőt a szülinapon még fel is vettem az egészet amint csal…de az más történet.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!