A perverz kismamaA perverz kismama
Gyakran megálltam velük beszélgetni. Szomszédok, és egyben barátnők is voltak. Mindketten gyermekeiket sétáltatták naponta. Ahogy telt az idő, már bölcsődébe kerültek az apróságok. Találkozásainkkor a beszélgetéseink továbbra is megmaradtak, mára már szinte mindenről. A gyerekekről, mint központi téma, de a napi életről, a családi dolgokról, és csip-csup ügyekről is. Már néhány intimebb dolog megvitatása sem jelentett problémát. Tudtam gondjaikról is, mert mindkettőjük férje külföldön dolgozott. Az előbbre jutás vágya, és a szükség vitte rá őket.

A minap egyikőjük nagy lelkendezve mesélte, hogy végre a hét végére hazajön párja. Már nagyon készül rá, újságolta csillogó szemekkel. Másnap letörten, magaelé meredve ütközött nekem szatyrát cipelve.

-Mégsem tud jönni. Este telefonált.

-Na mesélj.-vettem el szatyrát kezéből.

Sírós hangon sorolta, mi mindennel készült. A lakásban kipakolgatva a vásárolt holmikat, egyre csak sorolta terveit. Én pedig szótlanul hallgattam, és csak néztem szexisen borzas vörös haját, feszülő melleit. Megérezhette vizslató tekintetem, mert hirtelen megkérdezte, mit bámulok annyira rajta.

-Nagyon érdekel? -kérdeztem vissza.

-Érdekel,.-fordult felém.

-Hát a melleidet.

-Mi olyan érdekes rajta?-pirult el kissé, kezeit maga elé kapva.

-Csak az, hogy nem tette tönkre a szoptatás, mint ahogy sok nő panaszkodik. Neked most sem kell melltartót hordanod.

-Én szerettem szoptatni. Néha még most is a szájába adom, annyira élveztem.-pirult el újra.-Azthiszem ma is odaadom neki-tette hozzá alig hallhatóan.

Farkam megmozdult, ahogy magam elé képzeltem.

-Na ne érts félre.-mondta hangosabban, mikor rájött, hogy síkos terepre tévedt.

De tekintete másról árulkodott.

-Nem kellenne addig várnod.-mondtam rekedten, és hozzá léptem.

Szex történet - Esetem a vörös hajú kismamával
Szex történet – Esetem a vörös hajú kismamával
Csak nézett szemembe szótlanul. Aztán megremegett, és kezeit lassan leeresztette mellei elől. Kissé félve érintettem meg halmait. Kemények voltak és forrók. Csak szemeit figyeltem, miközben megcirógattam őket. Lassan pattintottam ki sorra gombjait. Félrehúzva halmairól blúzát, tenyereimmel beborítottam és folytattam simogatását. Mikor megremegett, fölé hajoltam és ágaskodó bimbóját ajkaim közé vettem. Kéjesen felnyögött és teljesen számba feszítette. Én pedig egyre csak simogatva, váltakozva szopogattam bimbóit. Csodálatos volt, ahogy nyelvemen megéreztem kicsurranó édes tejét is.

-Elég. Ne csináld ezt velem.-vette el tőlem melleit.

-Meg már mennem is kell a kicsiért a bölcsibe,-tette hozzá szinte szabadkozva.

-Gyere menjünk-gombolta be blúzát.

-Majd holnap találkozunk-köszönt el a bőlcsőde ajtajában.

Másnap barátnőjével együtt tartottak hazafelé, mikor csatlakoztam hozzájuk. Bejáratuknál zavartan megálltam.

-Gyere csak. Ő tudja.-oldotta fel problémámat. Lakásába belépve, gombolni kezdte blúzát.

-Tegnap nagyon jólesett. Szeretném ma is.-mondta alig hallhatóan.

Már melleit cirógatva mentünk a konyhába. Az asztalnak támaszkodva hagyta, hogy birtokba vegyem halmait. Egyre nagyobbakat sóhajtott, és megremegett csípője is. Kezem combjára simítottam, és cirógatva indultam ágyéka felé.

-Azt nem akarom-suttogta.

-Meg nem is védekezem-tette még hozzá.

-Megértettem. -húztam visszább kezem.

Újra megrándult csípője, közben megfogta még mindig combján lévő kezemet. Éreztem, ahogy lassan ágyéka felé mozdítja. Ujjam hegye lassan elérte bugyiját. Éreztem ágyéka hívogató forróságát és nedvességét. Lassan kezdtem feszes fenekéről lesimítani bugyiját. -De azt tényleg nem akarom.-mondta most hangosabban.

-Ígérem, csak simogatni foglak.

-Jó- nyögött fel kéjesen.

Combjait kissé megnyitotta, és ujjaimat forró szeméremajkai közé eresztette. Élvezettel babráltam és kutakodtam vágatában. Rátaláltam csiklójára, és azt érintgettem. Mellét, felhördülve teljesen számba préselte. Mikor újra kicsordult teje, halkan megkérdeztem, hogy ott is megpuszilgathatom-e. Nem szólt, csak fejem ágyéka felé tolta. Először megpusziltam vöröslő szőrzettel borított szeméremdombját, majd nyelvem megjárattam vágatában. Csiklóját izgató ujjamat leváltottam nyelvemmel. Tobzódva szopogatni kezdtem, ujjamat pedig puncijába dugtam. Felvinnyogva rámfeszült, én pedig egyre csak élveztettem. Rángatózva élvezett el. Ujjamon végigcsordult élvezetének sűrű váladéka.

-Jajj. Már menni kell a kicsiért. -tért magához kábulatából.

Együtt indultunk el újra.

-Köszönöm az élvezetet. Meg a megértésedet. Még ma feliratom a gyógyszert, és holnapra kiváltom. -nyomott cuppanós puszit arcomra.

Pár napig nem találkoztunk. Mikor újra egymásba botlottunk, már húzott is magával.

-Hiányoztál. -húzott most a szobába, és dobálta le magáról ruháit.

-Gyere. Nagyon akarkak.-bontotta ki nadrágomat, és húzott a heverőhöz.

Mikor megfogtam szemérmét, az már csatakos volt nedveitől.

-Most ezt szeretném. -szoritotta meg farkamat.-Meg tartazom is ennyivel neked.-feküdt hanyatt, lábait szélesre tárva.

Istenem, de gyönyörű volt. Mellbimbói ágaskodtak, szinte izzott vörös szőrzete,szeméremajkai kitárulkozva, nedves puncija lüktetve vibrált.

-Gyere. Tégy magadévá, és élvezz el bennem.

Lassan hatoltam lüktető puncijába. Aztán eszeveszett kefélesbe kezdtünk.

Én nem tudtam betelni vele, ő pedig visongva többször is elévezett. Mígnem én is a csúcsok csúcsára érve önfeledten ürültem belé.

-Nagyon elszaladt az idő.-figyelmeztettem.

-Van időnk. Készültem erre.

A baratnőm érte megy a kicsikért. Ezt meg nagyon ki akartam élvezni, mert végleg hazajön a férjem.

De azért szeretném néha szerét ejteni a te kényeztetésednek is.

Téged pedig átengedlek barátnőmnek, ha van kedved hozzá. Tudod, ő is hasonló cipőben jár, mint én voltam eddig.Nagyon tetszel neki. Én pedig mindent elmondtam, neki, mindent tud rólad. Ezt a mait is elfogom, hogy mennyire fantasztikus volt. Vele nem kell mindent az elején kezdeni, mert már alig várja. Valóban úgy volt. Mikor először mentem el hozzá, ő már pucéran várt.

-Nekem már rettenetesen hiányzik hogy elélvezzen valaki bennem.- ereszkedett négykézlábra franciaágyán.

Verd belém, basszál meg iszonyatosan. Aztán a többi játékra, cifrázásra is rengeteg időnk lesz. Sürgetően nézett hátra rám. Már a vágyakozástól csorgott puncijából sűrű nedve. Csodálatos volt, ahogy magába szippantotta rudamat, és már sikkantgatva hánykolódott. Mikor teljesen kifulladva elélveztem benne, úgy szorított magához, mint egy gyerek a kedvenc játékát.

-Igen, erre vágytam. Most már játszadozhatsz velem.

Mindent ki akarok próbálni veled. Vele is megtettük az apró lépések is, igaz összevissza, mikor mi jutott eszünkbe. Tesszük ezt azóta is. Amikor pedig úgy adódik, barátnőjével is lépünk egyet-egyet, mert ő is betartja szavát.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!