Vidéki szexVidéki szex
Mint afféle vidéki lány hamar férjhez mentem. Nem sok tapasztalattal, de mégis kellő büszkeséggel, mert férjem, akivel először szexeltem életemben, kényelmes életet biztosított. Igazából különösebb hiányt semmiben nem szenvedtem. Bár így nyáron aratás idején hajnaltól késő estig dolgozott, az ágyban már fáradt és használhatatlan volt. De azért meg-megdugott, belém élvezett, és már hortyogott is. Napközben kiürült a falu, eléggé egyedül voltam. Igaz, a ház körül mindig találtam magamnak tennivalót. A szomszéd a városba járt dolgozni, három műszakba. Ő ha éppen otthon volt és nem aludt, gyakran átjött beszélgetni. Ma is korán elment férjem. Már végeztem a hajnali mosással, a teregetés előtt le is fürödtem. Főztem magamnak egy kávét, és éppen kitöltöttem, mikor betoppant a szomszéd. Őt is megkínáltam. Most is vidám volt, mint mindig, és kajánul méregetett! Néha már gondoltam rá, milyen lenne vele szexelni, de mindig elhessegettem magamtól. Most, hogy aratás volt, megint eszembe jutott, amitől megbizseregtem! Valamit észrevehetett rajtam, mert mosolyogva felállt, mögém lépett, és megfogta melleimet!

-Nem hiányzik?- súgta fülembe , és simogatni kezdte melleimet!

Beleremegtem, annyira jólesett! Mivel nem tiltakoztam, belecsókolt nyakamba és kezei máris csupasz melleimet kényeztették! Bimbóim ujjai között keményen felágaskodtak! Föléjük hajolt, szájába kapta, keze pedig már ágyékomat simogatta! Teljesen elöntött a vágy! Combjához érve éreztem, ahogy már keményen feszeng nadrágjában farka! Ebből ma baszás lesz! Villant át rajtam. Mellbimbóm szájában, ujjai már vágatomban kalandoztak, mikor az asztalra döntött! Megmarkoltam farkát, és vártam mit fog tenni velem! Ágyékomra hajolt, és puszilgatni kezdte! Ezt még sohasem csinálták velem! Kéjesen felnyögtem, annyira csodálatos volt! Szopogatni kezdte szeméremajkaimat, majd nyelvét a pinámba dugta! Egészen mélyen belémfeszítette! Aztán csiklómat kapta ajkai közé! Ahogy enyhén megszorítva megszívta, elélveztem! Nedvem kicsordult pinámból, de ő csak nyalakodott tovább! Nedveim szétkente ágyékomon, majd ujjait összefogva belém dugta azokat! Vinnyogni kezdtem, mert ilyen gyönyörűséget még sohasem éreztem! Egyre csak szivogatta, nyalogatta és majszolgatta csiklómat, ujjai pedig sétálni kezdtek bennem! Már sikítoztam, ahogy a kéj hullámai újra és újra a hátukra emeltek!

Szex történet - a hatalmas élvezet

-Én is akarom a faszodat!- Nyöszörögtem hánykolódva.

Letolta nadrágját, és kemény forró faszát a kezembe adta. Oldalamra fordultam, úgy meredtem rá. Hirtelen nem is tudtam mit kezdjek vele, mert férjemmel ezt mi még sohasem csináltuk. Segített. A számba adta, én pedig makkját mélyen beszívtam!

-Meg is haraphatod kicsit, de csak óvatosan!

Most pedig megbaszlak vele! -vette ki számból és lábaimat szélesre tárva közéjük állt. Csodálatos volt, ahogy pinámba illesztette makkját, és lassan egész faszát belém tolta! Baszni kezdett! Nagy lökésekkel hatolt egész mélyen belém! Felsikoltottam, mikor elérte bennem legérzékenyebb pontomat!

-Basszál! Basszál! – hörögtem artikulálatlanul vadul rángatózva!

Nagyot rándulva élvezett el bennem! Csak feszültem rá, amíg lüktetve utolsó cseppjét is belém nem spriccelte! Ilyen csodálatos, ekkora orgazmust még sohasem éltem át! Csak szorítottam magamba, nem akartam elszakadni tőle! Mikor fölém hajolt és megcsókolt a fülébe suttugtam.-Ugye máskor is megbaszol így?!

-Ne aggódj, megfoglak.

-Akkor most pihenj- engedtem ki magamból.

-De délután már újra akarom!

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!