Vágyaim VilágaVágyaim Világa
Van a családunkban egy nálam 2 évvel idősebb fiú, akivel már nem egyszer fantáziáltam. Történt egyszer hogy pont egy róla elképzelt fantáziára maszturbáltam és akkor pont ők jöttek. Gyorsan összeszedtem magam, de mikor megpillantottam nem bírtam ki mosolygás nélkül és elkezdtem újra nedvesedni. Szüleim arról kezdték el faggatni, hogy mi a helyzet a lányokkal. De én nem voltam rá kíváncsi így bementem a szobámba. Kis idő után bejött utánam és megkérdezte, hogy miért jöttem be.

Én elmondtam neki erre ő csak azt válaszolta, hogy ne aggódjak nincs barátnője. Nálunk aludtak és mi egy szobába aludtunk az én ágyamon mivel francia ágyam van. Nyár volt mindketten lengén voltunk öltözve ő egy bokszerben én pedig egy kinyúlt bő pólóban és bugyiban voltam. Nem is gondoltam rá hogy akár meg is kívánhat, mert akkoriban elég duci lány voltam. Szóval így beszélgettünk ott az ágyon mindenféle dologról és egyszer csak azt vettem észre, hogy nagyon néz és méri fel a testem és a férfiassága egyre nagyobb.


Erre hirtelen eszembe jutott a fantáziám vele kapcsolatban és elkezdtem benedvesedni, amit ő valószínűleg egyből kiszúrt mivel sötét bugyi volt rajtam ő pedig azzal szemezet. Mondtam neki, hogy szerintem most már aludjunk és háttal fordítva neki lefeküdtem nagyon jóba vagyunk szóval mégsem lepődtem rajta hogy hozzám bújt. Viszont ekkor megéreztem kemény férfiasságát, ami nagyon beindított így a fenekemet az ölébe nyomtam, hogy minél közelebb legyek hozzá. Kis idő után mikor már azt hitte alszok el kezdte nyomkodni melleimet majd haladt egyre lejjebb nekem a kéjnedvtől már teljesen elázott a kis bugyim, amit hamar le is húzott rólam. Majd a lábaim közé térdelt és elkezdte simogatni a puncim és közbe a farkán a bőrt is húzogatta.

Ettől teljesen begerjedtem és nem bírtam tovább már nem tetettem azt, hogy alszok rávetettem magam és bele ültem kemény farkába, amitől hamar el is élveztem. Majd leszoptam és az utolsó csepp spermát is lenyeltem nem szóltunk semmit csak lefeküdtük egymás mellé és elaludtunk.


Másnap reggel már együtt zuhanyoztunk és az óta is, ha együtt alszunk, ez megtörténik, de soha nem beszélünk róla még egymás közt sem.

Olvass még szex történeteket!
Milf Szexképek
Meztelen Sztárok!