Lapok:
[1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  


Élvezem a nagybátyámÉlvezem a nagybátyám
Nagybátyám mindig kedves volt hozzám, sokat évődött velem. Jóképű szuper pasinak tartottam és élveztem társaságát. Azt hiszem felesége kicsit féltékeny is volt rám. Bár soha nem kö Élvezem a nagybátyám - olvass tovább !


A kielégítő vizsgálatA kielégítő vizsgálat
A barátommal, aki nőgyógyász, találkozót beszéltünk meg hogy beugrunk lazulni valahová. Mivel később végzett, mint tervezte, megkért, hogy ugorjak be a rendelőjébe és vegyem föl. A me A kielégítő vizsgálat - olvass tovább !


SzexmeseSzexmese
Élt egyszer egy hercegkisasszony, akit még a születése napján feleségül ígértek egy távoli birodalomban élő herceghez. Amikor végül eljött az idő, hogy a hercegkisasszony a hercegéhez Szexmese - olvass tovább !


Az unokahugomAz unokahugom
Ez az eset 2 éve történt. Az érettségi után Pestre kerültem, egy főiskolára. Örültem ennek, hiszen végre szabad akartam lenni, távol a szülői háztól. Itt Pesten több rokonom is él, Az unokahugom - olvass tovább !


Nyalni, nyalniNyalni, nyalni
Nos a Kluból Ő Úrhölgy megkért engem egy vízcsap csöpögésének megjavítására. Neki is fogtam csőfogó, tömítés, de a hölgyek előszeretettel a nyakunkon állnak miközben szerelünk Nyalni, nyalni - olvass tovább !


Éld át és ÉLVEZDÉld át és ÉLVEZD
Az én vágyam. A gondolatok melyek éjszakánként kísértenek: a melleid, a hosszú lábad, a csodálatos puncid jár az eszemben. És most végre itt van. Érinthetem. Kényeztethettem, nyelvemmel Éld át és ÉLVEZD - olvass tovább !


Megkefélt a taxisMegkefélt a taxis
Sziasztok. Nem régen történt meg velem kB 3 hete. Van egy kedvenc taxisofor ismerősöm. Helyes pasi imádok vele beszélgetni. Találkozni egyik este meg beszéltük hogy hazavisz munkából. Meg Megkefélt a taxis - olvass tovább !


A kezdetA kezdet
Ébredés után rögtön írtam Neki. Nem jött válasz. Egész nap rá gondoltam. nem írt, nem jelentkezett. Nagyon hiányzott, és a türelmetlenségem és az, hogy tudom, hogy ez nem véletlen, iz A kezdet - olvass tovább !


A szúk pinaA szúk pina
A csaj egy helyi bankban dolgozott, én pedig készpénzt akartam felvenni. Volt egy király autóm, és akkoriban kicsit rossz fiú voltam. A csaj abban az időben a negyvenes évei elején volt. Nag A szúk pina - olvass tovább !


Új csaj az iskolábanÚj csaj az iskolában
Soha nem a legjobb az új lánynak lenni az iskolában. Ez a hely annyira ismeretlen volt, bárcsak valaki elmondta volna hova kell mennem. Miközben az iskola körül barangoltam, és megpróbáltam Új csaj az iskolában - olvass tovább !